חייב עזרה

15איתן

New member
חייב עזרה

אני חושף עכשיו את חיי, אחרי שתיקה של שנתיים וחצי. מגיל 12.5 אני מרגיש משיכה לבנים, והיא רק הולכת ומתגברת. עם זאת, גם מתגברת המשיכה לנשים (כרגיל בגיל ההתבגרות).אני לומד בישיבה תיכונית פנימייתית. הבעיה היא כזו: יש לי חבר מ-צ-ו-י-י-ן, שאנחנו הפכנו להיות ממש כמו אחים, שאף פעם לא נמשכתי אליו. הוא הרבה פעמים החליף לידי בגדים בפנימיה, ולא הרגשתי אליו כלום. עד לפני חודש. אז, הוא החליט להחליף לידי גם את התחתונים שלו, ואני הייתי חייב להסתכל. זאת היית טעות. עכשיו אני נמשך אליו ממש חזק, אולי אפילו אוהב אותו. ואני שולח אליו ידיים, טופח לו על השכם, הכל בשביל לגעת בו. השבוע אפילו התפשטתי לידו (כאילו כדי להתלבש), כדי לראות אם זה מזיז לו. אבל לא. הוא הסתכל לשבריר שניה, קלט שאני ערום, וישר הפנה את מבטו. אני לא יכול יותר! אני מרגיש שמצד אחד אני רוצה לנשום לידו, לגעת בו, לשכב אתו בעירום... מצד שני-אין סיכוי שאעשה את זה-אני דתי מאוד חזק, ואני מודע היטב לבעייתיות של הדבר, מה גם שהוא סטרייט. אני לא מתכוון להגיד לו מה אני. מה לעשות??? אני ממש נואש. אני לא מסוגל לתאר את רגשותי כלפיו, ומצד שני אני כועס על עצמי על כך. אחרי הכל-הוא החבר הכי טוב שלי. מ-ה ל-ע-ש-ו-ת???

dkey

New member
לא לעשות כלום איתו!

זה לא המקום הנכון. חשיפה אליו במיוחד לאור העובדה שהוא לא משדר כלום תהיה טעות כי המסגרת בה אתה נמצא אינה מקבלת ואינה סובלנית.

SmartToyBoy

New member
צר לי...

אבל dkey צודק! ההרגשה מוכרת, ואם זה מנחם אותך גם אני עברתי משהו דומה. תחשוב על התוצאה - אם אתה אומר לו את זה, ובהנחה גבוהה מאוד שהוא סטרייט, הוא לא ידע איך לאכול את זה ויש סיכוי גבוה שהוא יפסיק להיות החבר הכי טוב שלך. לא תוכל לדעתי בפעם הראשונה לספר על תחושותיך למישהו שאתה נמשך אליו (באופן כזה חזק בכל אופן...). אני סיפרתי לשני החברים הכי טובים שלי, רק אחרי שהוצאתי מהראש שלי אפשרות של "אולי מישהו מהם הוא גם" או "אולי יש מצב" ! רק אחרי שהייתי בטוח, אז סיפרתי. תתאפק (ואפילו קצת תסבול) - זה עדיף על כל הנזק שזה יכול לגרום. שבת שלום [:

טוהרtoar

New member
חבל לי שאין לי זמן...

יש לי המון מה לכתוב אבל זמן שואף לאפס בע"ה מקווה להגיב פעם אחרת

טוהרtoar

New member
תגובה בראשי פרקים

א
[אני חושב שזה הקטע החשוב פה-]בהנחה שאתה אכן בן 15, או יותר נכון רק בן 15,הרי כל ההרגשות של משיכה מינית לאותו מין הם טבעיות וצפויות לתהליך ההתבגרות שלך. כמו שאתה בעצמך כתבת זה זורם במקביל לרגש משיכה מנית למין האחר ולכן לא הייתי מקבע עכשיו מסמרות בדבר. מה שכן,מצד שני, אם יש לך מודעות גבוהה לנושא הזה כבר עכשיו וחש דברים דומים לשכתבת הרי שמנסיוני,סיכוי גדול שכן יתפתח אצלך משיכה חזקה לבני אותו המין.רק הזמן יגיד... ב
לגבי אותו החבר שהזכרת,אני מזכיר עם DKEY ןSMARTBOY בהחלט. בכלל עשה לך כלל שאנשים שברור לך שהנושא הזה לא מזיז להם-אין מה להתקרב אליהם. לא רק שאפשר לקטלגם "הטרו" אלא גם אפשרי שהדם הומופוב ובמיוחד אם מדובר על חבר קרוב זה פתח לצרות. יש כאלה שאינם "הומו" ואפילו לא מכניסים עצמם להגדרת "בי" אלא בראש "סטרייטים" ובכלזאת מסתכלים בקלילות או באדישות על הנושא. אך כל עוד יש מקום לחשוד שנשוא העניין אינו כזה-שומר נפשו ירחק. ג
יש מספיק דרכים לברר אם מישהו קרוב גם נמשך כמוך או אפילו רק מעוניין במגע מיני עם בנים כמוך בלי להגיע לאמצעים "דרסטיים" של מה התגובה שלו להיותי ערום. העצה הידועה היא להביא לידי שיחה אינטימית ואז להעלות שאלות על שמיכה לבנות ולראות את התגובות. אני זוכר שיצא לי להכיר מישהו שלמד איתי בתיכון. אנחנו נפגשנו אחרי שכבר סיימנו תיכון, הוא עצמו עזב את התיכון די באמצע ולא המשיך כולנו אבל הוא זכר דברים משם הוא סיפר לי שהיה אחד המחזור שהוא "נדלק" עליו ולכן החליט לשלוח לו "מכתב אהבה"-עלומר מכתב שכתב בקצרה מה הוא מרגיש כלפיו וכדו' הוא סיפר שאותו אחד החזיר לו את המכתב בכעס קטן ואמר שהוא לא מעוניין אך בזה נגמר כל הסיפור והדברים נמשכו כרגיל [הוא עזב בלי קשר לזה] אני לא אומר שתתחיל לשלוח מכתבי אהבה אבל גם סתם מכתב למישהו "אני רוצה לדבר איתך" יכול להיות בגדר הסביר, תגובה לכזה דבר יכולה ללמד אותך הרבה על הסיכוי ואתה תמיד יכול לתרץ שרצית לעשות "שחנ"ש" איתו ב-4 עיניים על איזשהו נושא ש"כבד לך". אני מאמין שכבר תמצא מספיק "טריקים". בכל אופן-אל תשבר ותעז! אם לא תיפול-לא תקום! ד
[גם קטע חשוב] שורה תחתונה במובן מסויים-תן לזמן לעשות את שלו ותגלה שהחיים עצמם יקרו לך כל מיני הזדמניות. אבל דבר חשוב שלמדתי מנסיוני הוא-אם נקרתה בפניך הזדמנות-נסה אותה. אחרת יש מצב ששתחרט עליה בעבר וכמו שכבר מישהו כתב לי פה בפורום -עדיף להתחרט על מה שעשינו ולא על מה שלא עשינו. כלומר, אני לא מסכים עם האמירה הזו ב100% אבל הכוונה היא שהחיים שלנו הם כאלה שנבנים ממה שאנחנו יוזמים,מעזיים ועושים ולא ממה שאנחנו נותנים לחלוף על פנינו. ובכל אופן-סבלנות-תן לזמן לחלוף ולחיים לזרום ותראה שעוד יהיה לך מספיק ארועים בשביל למלא בלוג שלם. אין לאן למהר. בהצלחה טוהר

איתן לאט לאט

תבין דבר פשוט, במצב רגיל אני הראשון שהיה אומר לך שאם אתה מרגיש משיכה, לך על זה אבל, לא במקרה שלך. אתה עוד מאוד צעיר וכמו שאתה אומר אתה בכלל עוד לא נעול על אופי המשיכה המינית שלך. עזוב כרגע בכלל את הקטע של להסתכן בפני חשיפה או חברה בעלת אופי רגיש, אתה עדיין לא מסוגל להגיד: אני הומו או סטרייט או בי או מה שלא יהיה. אני חושב שאתה פשוט צריך כמה חודשים של רוגע כדי לסדר דברים עם עצמך. לא הייתי דואג כל כך לגבי העניין של הפספוס, אתה עוד מאוד צעיר ואם תגיע בסוף למסקנה שאתה נמשך לגברים ורוצה גבר, יש לך עוד הרבה שנים לפניך לממש את הרצונות האלה. נכון, זה נראה קשה כרגע לשים את כל הרגשות שאתה חושב שפיתחת לאותו חבר בצד ולהפגע נפשית אבל תאמין לי, יש לנו יכולת מדהימה, כבני אדם להתרפא מכל מצב נשפי שיהיה וגם זה יעבור וכשזה יעבור אתה תכיר את עצמך הרבה יותר טוב וגם תדע הרבה יותר טוב מה אתה רוצה וזה הכי חשוב בשבילך כרגע. אתה אומר שהוא הסתכל עליך כשהיית ערום. בגיל הזה תמיד מסתכלים. אל תשכח שכמוך גם הוא מתבגר וגברים מתבגרים בונים את הבטחון העצמי שלהם בשלב הזה. חלק גדול מהבטחון העצמי של הגבר בגיל ההתבגרות הוא ב"גודל" שלו (אם לא הבנת אז בגודל האיבר שלו) וגם גברים סטרייטים מסתכלים ומנסים לעשות השוואות. זה לא אומר שהוא הומו ורוב הסיכויים שהוא לא, אחרת, בנוסף למבט, הייתה הרגשת כימייה מסויימת בינכם שהיא לא אותה כימיה כמו בין חברים וקשה מאוד לא לשים לב אליה. עיצה שלי, קח את הזמן ותחליט קודם מה אתה רוצה. אל תמהר לשום מקום.

למעלה