חייב עזרה....

חייב עזרה....

אני פועל על קיובייס אסאיקס 3 עם מחשב Athlon AMD 3200+ 1Ghz DDR 400 שתי הרדיסקים של ווסטרן דיגיטל אחד 160 ג'יגה IDE אחד 80 ג'יגה SATA שתי מאווררים שמכניסים ומוציאים אויר מהמחשב יעל המעבד של יש לי קירור גז של ארטיקול וכרטיס קול Behrniger FCA202 עכשיו המחשב חדש לגמרי ושאני עובד על הקיובייס אחרי שלוש ערוצים הוא כבר מעלה את מד הניצול של המעבד כמאת לחמישים אחוז ואז זה פוגם לי בסאונד זה היה לי גם במחשב הקודם בגלל זה החלפתי מחשב אני לא מבין מה גורם זה חייב עזרה... בתודה גבריאל!

כמה תיקונים...

*על המעבד יש לי קירור גז של ארטיקול והכרטיס קול הוא: BEHRINGER FCA202 FIREWIRE

HeavenlyB

New member
מה יש על שלושת הערוצים?

אם אתה משתמש למשל במספר עותקים של Amplitube או פלאגינים כאלה, זה בהחלט יכול להיות הגורם לכך. בנוסף, בדוק שאתה עובד עם הגרייבר הנכון של כרטיס הקול.

אוקיי תודה...

הבעיה שעוד לא הפעלתי בכלל ערוצי אוודיו לביינתיים זה רק מידי טוב אני ינסה מה שאמרת

אוקיי עברתי על זה וזה ממש לא זה...

אני מתחרפן מזה כי אני לא יכול לעבוד כמו שצריך על המחשב לי הבעיה שהוא עושה לי כל מיני זימזומים ועצירות על הסאונד וזה רק שלוש ערוצי מידי אני חייב עזרה!

HeavenlyB

New member
מה לגבי הדרייבר?

הוא מוגדר נכון? לאן אתה שולח את המידי? אם זה ל-VSTi אז אולי אלה כלים כבדים? מה לגבי ה-Buffer Size של כרטיס הקול? לאן הוא מכוון?

אני שולח את המידי לVST

אבל שתי הפלאגים הם יחסית קטנים כל פלאג שאני מפעיל הוא עושה לי את זה טוב...תודה בכל מקרה. היום אני ינסה לדבר גם עם המורה שלי על זה.

תשמע חבר

1)תבדוק בדווייס סטאפ אם אתה מוגדר על הברינגר שיש לך לפעמים הוא נתקע על מולטימדיה אודיו דרייבר 2)תבדוק את הלייטנסי אולי הוא נמצא אצלך על 128 תשים אותו על 512 3)אולי אתה משתמש בפלאגינים עצבניים וחזקים מידיי כמו למשל מוג מודולאר וכאלה יש לי מודול תופים וירטואלי עצבני של bfd שכל מכה על המקלדת מקפיצה את המעבד אז הבאתי 2 מודולים וירטואלים עצבניים ביותר של superior 160 ג'יגה תופים אקוסטיים נטו עם המודולים האלה אין לי את הבעיה הזאת והסאונד פי 1000 יותר טוב מה-bfd יש לך מחשב חזק תבדוק הגדרות הכל רק בהגדרות 99% בהצלחה אחי

dmt4me

New member
מוזר..המחשב שלך לא אמור להתקע..

אולי יש לך איזה וירוס?

למעלה