חייב עזרה!

Tsvika N

New member
חייב עזרה!

טוב אז ככה אני מתגייס ב 3.4 לתותחנים ואני ממש לא רוצה ללכת לשם. עכשיו במנילה רשמתי שאני לא רוצה להיות מתנדב ועכשיו אני מצטער על זה. בכל מקרה כל מי שיכול לעזור לי ולאמר לי מה אני יכול לעשות כדי להגיע ליחידת של מתנדבים מבלי לדחות גיוס שיעזור. תודה.

talspi

New member
לא סגור על זה שנצליח לעזור כי...

הפורום הזה הוא לא התנדבות כזאת... אתה מתכוון להתנדבות של "יחידות התנדבות"....משהו כמו יחידות מובחרות אנחנו פורום של אנשים שלא קיבלו אותם לצבא מסיבות אלו או אחרות...ולמרות זאת בחרנו לשרת את צבא מולדתנו... אז ככה שאני לא סגור שאנחנו הפורום שחיפשתי

Dizen

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אתה מדבר על התנדבות מסוג שונה... אנחנו אנשים בעלי פרופיל 21/24 מכל מני סיבות, שקיבלו פטור ובוחרים לשרת בכל זאת. אתה מדבר על התנדבות ליחידות לוחמה התנדבותיות... פנה לפורום מתגייסים המון בהצלחה!

היי!

קודם כל, תותחנים זה אחלה חיל. אחד מהחילות היותר טכנולוגיים. אתה גם עשוי להגיע למקומות ממש טובים בחיל הזה (MLRS לדוגמא). בכל מקרה, אחרי הגיוס אתה תמיד יכול לבקש זימון למבדקים ליחידות התנדבותיות (טיס, חובלים וכו'). הם חייבים לשלוח אותך אם נתוני היסוד שלך מספיק טובים.

סיונתו

New member
או שאתה יכול

לנסות לא להתפנות מסוכן...מעצר לפעמים זה עובד *אל תנסו בבית* יאללה זזתי להמשיך לצבוע פה...איזה שיפוץ כללי
I DO NOT LIKE THOSE PESACH THINGS..... חג מפגר...

סיונתו

New member
דבר ראשון

זה עדיין חג מגעיל דבר שני- לא אכפת לי איך כותבים את זה- זה עדיין חג מגעיל...

p o i s o n e d

New member
זה לא אותו דבר בשני סעיפים?

אני רואה שאת כן אוהבת את החג כי את נוהגת במנהג "כל המרבה הרי זה משובח" שמאופיין לסיפור יציאת מצריים.

סיונתו

New member
אתה מעצבן אותי...

אני שונאת את פסח זה החג הכי מגעיל שיש גם אוכלים קרטונים, גם חוטפים כאבי בטן (יש לי קיבה רגישה והיא לא מפרקת את הדבר המוזר הזה- "מצות"...) ולקנות את הכל
למי יש כוח...

סיונתו

New member
או../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo53.gif../images/Emo35.gif

יש לנו כמה חסרים בפורום... גם יוני שלא היתה פה...שנים כבר
ודודי גם ויש עוד מה הולך פה איפה התומרים

Tomak19

New member
אני פה, שימי לב יותר להודעות בפורום

ותראי... אולי אני לא פה כמו בימים הטובים של הטירונות(מה לעשות, אין לי זמן), אבל אני עדיין כותב פה הרבה. בקשר לשאר שותפי לטירונות- תומר ב נמצא בבסיס סגור, יוני בקורס נראה לי, ואת השטויות של איתי אנחנו נאלצים לקרוא(לצערנו) בפורום!!

../images/Emo3.gif שרשור המחלוקות..

נשאר חלוקים בנושא הזה
אני ממש אוהב את פסח. במיוחד את הלחמניות האלו שנשארות בגרון כל החג

למעלה