חייב עזרה!!!

חייב עזרה!!!

אוקיי אנחנו חבר'ה של 4 בנים שנה שעברה התחפשנו לברביות והיה ע-נ-ק! השנה אנחנו גם רוצים להתחפש למשהו נשי כזה ומצחיק לאללה.. אז בבקשה!!! ואני מתכוון לדרים כמו למשל ,מעודדות צמודות, נסיכות דיסני! דברים כאלה מצחיקים! תודה מראש

תודה על התגובה המהירה אבל....

כמו שכתבתי כבר הרעיון הזה הועלה. ופסלנו אותו כי ההוצאות מוגזמות (אלה תחפושת מוכנות ויקרות...)

makefun

New member
שפנפנות פליבוי

שפנפנות ורודות או שחורות. אוזניים פפיון וזנב. אפשר גם עם חולצות עם הציור של השפן של פליבוי.

LuLi LoPiLaTo1

New member
אממ רעיונות../images/Emo26.gif

לרקדניות בלט לפיות... אממממ לסוגי תלמידות סנובית חננה חח אמ למורות שלכם(?) ללהקת בנות...

עכשיו בבקשה

אחרי שהחלטנו פה אחד על רקדניות בלט. מישהי שרוקדת פה יכולה לומר מאיפה אפשר לקנות נעליים וחצאיות קצרות עומדות כאלה ורודות של בלט? מאיפה? וכנה בערך זה יעלה? תודה ענקית לכולכם!!

Taste of a Kiss

New member
לא ממליצה לך לקנות טוּטוּ אמיתית

בגלל שזה עולה יחסית הרבה... אתה יכול להכין!! קונים בד טוּל (כמו של הכלות
) בצבע ורוד או לבן, גוזרים באורך הרצוי, ותופרים מן מכפלת כזאת באיזור המותן כדי להשחיל שם גומי (ככה החצאית תיראה יותר "עומדת" ושזה יתפס בכלל
). גם גרביונים (ורודים או לבנים) אתם צריכים, אבל את זה אפשר לקנות בכל מקום. את הנעלי בלט צריך לקנות בחנות מיוחדת למוצרי ריקוד. איפה אתה גר?

DaNcE FoReVeR

New member
בבוגרשוב יש את שתי הרשתות אחת מול

השנייה :] בקשר למחיר של הנעליים (הגבתי לך בפורום אופנה) תשאלו אם יש להם בעודפים משהו יותר זול.. כי גם בהן כמו בטוטואים לא שווה להשקיע בשביל לנעול כמה שעות

כן כבר הסתדרנו עם הטוטוראים..

אנחנו נקנה בד טול ונלך לתופרת.. וד"א תודה לכולכם אני מת עליכםםםם אתם לא מבינים כמה עזרתם לנו!

mikyml

New member
שלום לך

היי תקשיב אני גם צריכה עזרה.. אני מההודעה של צריכה עזרה.. פליז תעזרו לי אני נואשת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לי אין בכלל כלום!.. ואם אני כבר כותבת לך הודעת אז תתחפש לפאוור פאף גירליז.. אר סמטינג... תענה לי ותעזור לי.. תודה

שלום גם לך..

יש לי רעיון מגניב בשבילך כ(ק)לה להשגה (משחק מילים). כלומר כלה שרמוטה כזאת.. אז מה את אומרת?

למעלה