חייב עזרה ~~!!!~!!!~~~!!!

ט2רייJי

New member
חייב עזרה ~~!!!~!!!~~~!!!

יש לי ידידה מאוד טובה אני מחבבים אחד את השני והקשר שלנו מצוין אבל בתקופה האחרונה אנחנו רבים המון הצלחנו לייצב את הקשר שלנו ולהעמיד אותו שיהיה קשר טוב . בתקופה האחרונה התחלטתי לקנא בילדים שנמצאים איתה והחלטתי לספר לה את זה שאולי נצליח לפתור ביחד דרך עצמנו בלי לגרום לזה שנריב ושנעזור אחד לשני בהתחלה הצלחנו לעזור אחד לשני אבל אני מרגיש שאני עדיין קצת מקנא.... בקיצר היא הודיעה לי שהיא מחליטה לא להיכנס לאיי סי קיו כי זה רק הורס לי ולה והיא תחזור בעוד תקופה קצרה..... אני לא יודע מה קורה אני חושב עליה המון המון זמן ונדמה לי שאני אוהב אותה.... מה לעשות ?

Charmed by love

New member
../images/Emo15.gif

לפני שתלך אליה בהצהרות שאתה אוהב אותה וכולי, אתה צריך לבדוק עם עצמך מה אתה מרגיש. ואם אתה באמת אוהב אותה, תגיד לה. זה הכי טוב. גם אם היא לא מרגישה כמוך, יקח לה קצת זמן לבלוע את זה אבל היא תתרגל למצב ותהיה איתך יותר פתוחה וישירה. תאמין לי. מנסיון.

מממ.....לקחתה את זה לשיקולך?....

אולי האהבה שאתה מרגיש כלפיה זה רק מתוך הידידות הטובה שלכם, וברגע שנניח תיהיו חברים, יכול ליהיות שפיתאום, אתה תרגיש שהיא שונה... אבל...כל זה תלוי, ממתי אתם ידידים, כמה זמן, ואיך הידידות שלכם. אני חושבת שבינתים נתת לה מספיק רמזים כדי שהיא תדע שאתה אוהב אותה... זה שאתם רבים בזמן האחרון זה רק יכול להיות קשור לאהבה שלכם. וכמו כן, זה אחד הדברים שמראה עליה. דבר אחד אחרון: א-ל ת-ק-נ-א!!! כי זה יכול להרוס הכל, גם אם זה קשה, אתה צריך להתנגד לזה!!!! בהיייי מטוויטי

ט2רייJי

New member
Hlep!!!! דחוף !!!!

אני לא יודע אם אני מאוהב אני צריך עזרה.... יש לי ידידה מאוד מאוד מאוד טובה אני חושב שאני אוהב אותה כי אני לא מפסיק לחשוב עליה היא יפיפיה אני חולם עליה אני לא מפסיק לחשוב עליה אפילו בכל פעולה קטנה אני חושב עליה במשחק כדורגל אני חושב עליה בשיעור אנחנו מדברים המון אנחנו אחלה ידידים היא הידידה הכי טובה שהייתה לי ואני פוחד להגיד לה את זה כי אני לא בטוח שאני מרגיש ככה.... תעזרו לי....... אני לא מפסיק לחשוב עליה היא ממש מלאכית אני מפחד להגיד לה את זה ואז לא נדבר מה אני צריך לעשות ???

מתן ב

New member
אממ... ../images/Emo110.gif

פתחת היום 4 הודעות חדשות על הנושא הזה, למה
זה סתם מוריד הודעות אחרות... אם אתה רוצה תקפיץ אותם... אם אתה לא רוצה להגיד לה את זה, אין מה לעשות תנסה לשכוח ממנה... אם אתה לא רוצה לשכוח ממנה תדבר אתה..

GirlFriend

New member
דבר ראשון אך חשוב

לא צריך לפתוח הודעות חדשות בכל פעם אלא אתה יכול להגיב להודעה שלך וכתוב בתוכה 1234567890 - הכוונה מעל 10 תוים, והיא תגיע לראש העמוד, חבל סתם לפתוח המון הודעות חדשות ולהציף... ולשאלתך... אם אתה מאוהב בה (ככה זה נשמע) תדבר איתה, תגיד לה אל תשמור הכל סגור הרבה זמן כי אם היא לא תדע, בחיים לא תוכלו להיות חברים. אתה יכול לנסות לברר אם היא מחבבת אותך ולשאול חברה שלה או שתשאל אותה. תגיד לה מה שכתבת כאן, במכתב או פנים מול פנים, שהיא יפיפיה בענייך ושאתה חושב עליה הרבה, הרבה בנות אוהבות לשמוע את זה, רק אל תכביד עליה, ותראה לה שאתה מאוהב בה, שזה לא יפחיד אותה...

למעלה