חייב עזרה

ro ne n

New member
חייב עזרה

שלום לכולם יש לי בעית עור אטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור) אני סובל מזה כמאט שנה אני מת להיפטר מזה זה ממש מחרפן ומגרד עד זוב דם הייתי אצל 1000 רופאי עור וגם באישפוז שום דבר לא עוזר אומנם יש הטבה אבל לא עוזר ב-100% אני חייב להיפטר מזה אם יש למישהו טיפ מרפואה משלימה (אלטרנטיבית) טיפולים משהו שיכול לעזור אני מאוד אשמח ואודה. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי כי אני ממש מתוסכל שיהיה שבוע טוב :)

הילי RCHom

New member
הומאופתיה

שלום רונן, ההמלצה שלי היא טיפול הומאופתי. נוכחת לדעת, שלרפואה הקונבנציונלית אין פיתרון יעיל לריפוי אטופיק דרמטיטיס, ושום טיפול סימפטומטי לא יעלים את התופעה לאורך זמן ולצמיתות. לרפואה המשלימה יש את הכלים לעשות זאת, והומאופתיה יעילה מאוד לפתרון בעיות עור. לפי הגישה ההומאופתית, הגוף מוציא סימפטומים ו"פוגע" קודם כל באיברים שנחשבים פחות חשובים בגוף - כמו העור- האיבר הראשון שמגן עלינו ומבודד אותנו מהסביבה, ע"מ לאותת לנו שמשהו לא בסדר. לכן חשוב לא לדכא סמפטומים אלו, כי הגוף ימצא דרך אחרת, דרך איברים אחרים חשובים יותר, להביע את עצמו ואת הקלקול האמיתי. אחת הסיבות להתפתחות התופעה היא לחץ נפשי, סטרס, מתח. הומאופתיה תטפל בתופעה מהשורש - בסיבה, ולא רק בתוצאה. צריך להבין מתי היא התחילה, מה המאפיינים שלה, מתי המצב מחריף ומה מיטיב, ולאחר היכרות מעמיקה ותשאול מקיף, יותאם לך טיפול הומאופתי אישי לפי מכלול מאפייניך בכל הרמות. (גוף, נפש, רגש וכו'). רפואה שלמה ובהצלחה!

0 אור 0

New member
המשך

זו בעיה שנובעת מגורמים פנימיים - לרוב, שילוב של תזונה וגורמים רגשיים. רק טיפול עומק שיטפל בגורמי הבעיה וישתלב עם שיתוף פעולה שלך בשינויים באורח החיים, יכול להתגבר על הבעיה. אתה יכול לבחור באחת משיטות העומק שקיימות ברפואה המשלימה: לדוגמא טיפול משולב של תזונה, צמחי מרפא ושמנים אולי בשילוב מגע (נטורופת רב תחומי) שיטות אחרות מומלצות הן רפואה סינית, או שיטות שמתמקדות בפן הרגשי

hal767

New member
יש לי טיפ בשבילך

להפסיק להתייחס לזה כאל בעיית עור, אלא כסימפטום של בעיה פנימית. טיפול חיצוני מכל סוג אינו יכול לפתור את הבעיה מהשורש. לכל היותר הוא יכול לגרום לתחושת הקלה, וגם זאת באופן זמני. הגישה הטבעונית ההייגי'ניסטית מטפלת בגורם הפנימי באמצעות תזונה טבעית אורגנית מתאימה ותחזוקה נכונה של הגוף. אינני יכול לקבוע מהם גורמי הבעיה אצלך כי אינני מכיר אותך, לכן התשובה היא כללית וקצרה.

אסתי123

New member
מה קרה לפני שזה התחיל? אתה זוכר אירוע כלשהו?

בכל אופן ייתכן שטיפול קינסיולוגי משולב בטיפול ב"כלים שלובים" שהוא טיפול אנרגטי, יעזור. בהצלחה

אטופיק דרמטיטיס

אהלן, אטופיק דרמטיטיס זו צרה צרורה, אני יודע שאפשר להקל משמעותית את הסבל ממנה ושהיא תעלם לתקופות ארוכות, עוד לא ראיתי ריפוי שלם מהמחלה, אבל, בהחלט אפשר לעזור. לעיתים טיפול המספר גורמי דלקת בו זמנית, מקטין את הרגישות של הגוף ומוריד את האדמומיות והגירוד בעור

למעלה