חייב עזרה.....

NIR VENGER 17

New member
חייב עזרה.....

בוקר טוב....דבר ראשון צילמתי רוח ב100% מממ יצאתי אתמול עם חברים ולקחתי מצלמה...{כולנו ליפני גיוס כול רגע צריך לתעד} בשעה 4 בבוקר בערך ישבנו סמוך לכביש העוקף ברחובות דצבר לכביש יש בית קברות.... צילמתי את החברים שלי תוך כדי ישיבה חבר שלי נשען על המכונית ונתתי לו תמונה... כשעליתי הביתה במעלית עברתי על התמונות וראיתי שליד חבר שלי יש דמות שמסתכלת עליו... כול הראש של הדמות מכוסה בד לבן ויש חור לעיניים והלבוש הוא שחור ממש כמו לבוש של מלחמה מה שאני מבקש ממכם זה מישהו שאפשר לפנות איליו פרטי ולתת לו לחקור תתמונה יותר.... אחרי שאני ידע בטוח מה הולך איתי אני ישחרר פה תתמונה.... תודה מראש

לא כל כך הגיוני ונשמע לי קצת מוזר

בעיקר כשתיארת את הבג הלבן עם החור לעיניים מה זה תחפושת של פורים לרוח רפאים? לא נראה לי הכי הגיוי גם מהסיבה שלא ניתן לצלם רוחות בצורה ברורה וב100%, ואתה מוזמן להעלות את התמונה שנתרשם גם אנחנו

NIR VENGER 17

New member
מממ....

תיראי אחי הגדול עוד לא ראה את התמונה והוא אמר לי לא לפרסם אותה..... התמונה עדיין לא עלתה על המחשב בגלל שהכבל אצלו אני רוצה לשלוח לך את התמונה בלי לפרסם אותה אני רוצה לדעת בבירור מה זה... והקטע של התחפושת לפורים אני יצייר את זה ויראה

NIR VENGER 17

New member
זות הדמות שנראת בתמונה

אני יודע שאני נשמע דפוק וכול עוד אני לא מעלה את התמונה הדיבורים שלי לא שווים כלום בתמונה הזות ציירתי את הדמות שהתגלתה בצד בתמומה רואים אותה חצי שקוף והראש שלה מסובב סיבוב מלא לגב... אני יודע שמה שציירתי לא נראה מאיים בכלל אבל הוא מאיים החלק הלבן על הראש נראה כמו כפיה או כמו תכריכים

NIR VENGER 17

New member
שמע....

אני בעצמי יותר בפוטו שופ ותאמין לי שאם הייתי רוצה לעשות תמונה ולהכניס בה רוח הייתי גם מעלה אותה פה הסיבה היחידה שאני לא מעלה אותה זה בגלל שצריך לבדוק אותה... בניגוד לאנשים כמוך שבטח נלחצים מנקודה לבנה בתמונה..... דרך אגב למה אתה בכלל בפורום הזה....??? כנס לפורום דודידו וחברים יא מסכן את התמונה אני יעלה בסוף.... ומה הקטע לא להאמין???? למה יש בכלל פורום כזה אם לא מאמינים??

תקשיב טוב ...

אם הקטע שלך הוא דיבורים כמו חול ואין מה לאכול אז תחסוך לכולנו . אין לי זמן וכוח לילדים מתלהבים שכל כתם בתמונה זה מבחינתם רוחות ושדים . אם יש לך הוכחות אז תשחרר לנו את התמונה !!! ואם אין לך או שאתה צריך יותר זמן עם הפוטושופ כדי שזה יראה משכנע אז תחסוך לנו !

כל מה שטיל אמר

אתה לא רוצה אל תשחרר את התמונה בסדר אתה לא חייב אבל אל תתחיל פה עוד ריב (כי לא חסר לנו בימים אלו) בפורום וברוך הבאה

NIR VENGER 17

New member
התמונהההה

האיכות של התמונה ירדה ברמה בגלל שצילמתי את זה ממצלמת המחשב וכייונתי לדיגיטלית בגלל שאין לי כבל.... התמונה צולמה יום שני היום האחרון של בין המצרים.... אבל אפשר לחסוך במילים...

זאת רוח או לא רוח

בכל מקרה זה לא היה שם שהוא צילם את התמונה. לא רציתי שהוא יעלה אותה לפה כי ידעתי שזה יגרור תגובות של ספקנות ובצדק, אני במקומכם אפילו הייתי צוחק על זה. מי שמכיר את אזור הכביש העוקף של רחובות יודע שהיו שם פעם בדואים ועדיין יש, גם בית הקברות של רחובות נמצא שם. עם כל הכבוד לאחי וחבריו שלפני גיוס, לא נראה לי שיש להם מספיק חוש הומור, עניין וראש יצירתי לצאת בלילה עם תחפושת של בדואי ולביים תמונות כדי לשים בפורום הזה מילא היה יוצא להם מזה כסף או דייט עם כוכבות פורנו. דבר אחר הדמות בתמונה נראית מפוחדת, נראית כאילו רוצה לחמוק, להעלם לברוח הגב שלה פונה למצלמה אך הראש שלה המבט ממש מסובב לאחור כאילו מסוקרנת לראות את ההתרחשות. כמו אשת לוט לסיכום או שזאת רוח רפאים או שזה איזה בדואי\ת סקרן\נית שהגיח\ה מהשיחים ב4 לפנות בוקר ואחי וכל החברים שלו לא שמו לב אליו\ה בכל מקרה זאת אחת התמונות הכי הזויות ומוזרות שראיתי. וכן, אני נוטה (או רוצה) להאמין באפשרות הראשונה.

NIR VENGER 17

New member
מממ דדי?

נשבע לך שלא היה שם אף אחד במקום מי שמכיר את המקום...{כביש עוקף רחובות} יודע שיש חולות ברדיוס של קילומטר לפחות...... כשתשיג כבל למצלמה ואני יעלה את התמונה באיכות הטובה ואתה תיראה שהדמות הזות קרובה אלינו 5 מטר מקסימום ואם לא ראינו אותה לשניה..... אז בטח שהיינו רואים אותה אחרי 10 דקות ממשיכה ללכת..... אם הצבת שתי אפשרויות או שזו רוח או שזה בדואי אני יגיד שזה רוח ואני יסיף שיש מצב גדול של 1 ל 1000000000000 שזו בעיה במצלמה שיצרה דמות עם כתפיים...ראש ידיים מרפקים ועוד שתי עיניים {תגדילו תתמונה או שתעשו זום וכשהעלתי את התמונה לא חיפשתי להראות שיש לי מזל וצילמתי רוח אלה שצילמתי רוח ביום האחרון של בין המצרים ליד בית קברות ואולי יש מצב לעוד מקרים דומים וכול בן אדם שיזכיר פוטושופ רק יחזק לי את האמונה שבאמת צילמתי רוח מממ זהו

NIR VENGER 17

New member
ועוד משהו....

שים לב לגובה של הדמות לעומת המכונית.....אני חושב שאם היה בדואי בגובא כזה היינו רואית אותו בספר השיאים של גינס ולא בתמונה הזות

זה נראה כמו אדם רגיל וכשהאור מאחוריו הוא הופך

להראות שחור וחשוך כי האור מאחוריו ואיפה אח שלך בתמונה?

NIR VENGER 17

New member
אחי לא בתמונה

חבר שלי בתמונה..... וברגע שיהיה לי את התמונה במחשב אני ישר יעלה אותה....רואים חלק מהתמונה כי צילמתי את התמונה ממצלמת רשת שכיוונתי למסך של המצלמה הדיגיטלית... חבר שלי סצד הימני של התמונה....מממ בקרוב אני ישיג כבל למצלמה ויעלה...

לא הבנתי משהו

כשצילמת את התמונה ראית אך ורקאת המכונית?והאם אתה יכול להיות בטוח בזה במאת האחוזים? אם כן,אז זו באמת תמונה הזוייה ומוצלחת למדיי.

למעלה