חייב עזרה

two joints

New member
חייב עזרה

השעון שלי היתהפך לגמריי אני כול לילה נרדם כמעט ב4 בלילה וקם ב3 בצהריים ככה ואז אני לא נרדם וזה כבר כרוני אני לא זוכר יום שישנתי טוב בשנהה האחרונה יש לי פתרונות מעטים לזה אבל זה יחסית חרא לעשות לילה לבן וכו להישאר ער הרבה שעות למשל אתמול או שלשלום תבחרו מה שבא לכם אני כבר מחוק קמתי ב4 בצהריים ורציתי ללכת לבית ספר בבוקר אז נשארתי ער כי ידעתי שאם אני יירדם אני לא התעוור ליום האחרון של השנה אז נשארתי ער עד 4 בצהריים(24 שעות עירנות) הלכתי לישון וקמתי ב1 בלילה והנה עוד פעם לא נרדם שוב שורף ימים מרגיש חרא מה אפשר לעשות?

two joints

New member
פלוס בימים זה קרה כמה פעמים בשבוע האחרון

נהייתי רזה ירדו לי השרירים וזה חרא בתור בן אדם שמתאמן ומנסה לשמור על אורך חיים בריא

דנטל

New member
אבל איך זה התחיל לך?

אם אתה בבית ספר, איך אתה יכול לקום רק ב- 3 בצהריים? מה קורה בלילה כשאתה מנסה לישון?

two joints

New member
נרדם

ב2 3 בלילה בערך כול פעם ולא קם לבית ספר או שהיה לי השנה כמה תסמונות שלהרידם ב5 בבוקר לההגיע לבית ספר ב8 בכייף יאנו לישון שלוש שעות ואז יום לאחר מכן להירדם ב12 בלילה ככה בסדר אבל לקום ב 1 בצהריים כי צריך להשלים שעות אז זה בעעעעע

shaiush4

New member
מה שעובד (פחות או יותר) אצלי:

תכריח את עצמך ללכת לבי"ס, גם כשיש לך שיעורים ממש לא חשובים. דבר שני, אל תישן בצהריים. אתה תהיה עייף מאוד במשך כמה לילות, ובשבת יהיה לך זמן להשלים שעות שינה, אבל זה יסתדר בסוף. האמת שעכשיו בחופש, אין לי מושג אם תצליח או לא, כי אני יודעת עלי שאפילו אם אני נורא רוצה אני לא אכריח את עצמי לקום מהמיטה ב-8 בבוקר בזמן חופש. אבל בהצלחה...

two joints

New member
חחח סבבה

כנראה אני יעבוד בחופש ולעבודה אני קם כמו פנתר.... זה מוזר בטיולים שנתיים ונגיד למסע לפולין אני התעוררתי והערתי תחברים שלי ושאני נרדם בבית אני תמיד עייף ואין לי כוח לזוז

דנטל

New member
גם אני בטיולים יותר בסדר

קמה בשבע בבוקר כאילו כלום, אוכלת ארוחת בוקר, עירנית. יש לי בחילות של בוקר, אבל השאר בסדר. כשאני לא בטיול, אין מצב שאקום בשעה כזו ואני לא יכולה לסבול את המחשבה של ארוחת בוקר ואני לא עירנית עד הלילה. לפחות אין לי בחילות של בוקר.

shaiush4

New member
זה הגיוני במידה מסוימת.

כשיש לך סיבה טובה לקום, כמו עבודה או טיול אתה קם בשמחה, אבל ללימודים או סתם ליום בבית אין לך מוטיבציה לקום.

למעלה