חייב עזרה!!!

חייב עזרה!!!../images/Emo4.gif

לפני חצי שנה בעקרך היא פרצה לחיי.. היתה אורחת לרגע. היה בינינו איזה קשר.. מיני בעיקר... ואז היא יצאה לי מהחיים. לא מתאים לה כרגע להכנס לקשר רציני.... ככה היא אמרה. יצאה מחיי? הלוואי... אני לא מצליח להוציא אותה מהראש ומהלב. אני מדבר איתה בטלפון,באיי-סי- קיו..לרוב אני יוזם את הקשר אבל גם היא פונה אלי לפעמים...אני מת להפגש איתה שוב אבל היא דוחה אותי בכל מיני אמתלות.... לפני שבועיים גיליתי שהיא הצטרפה לאחד הפורומים שאני כותב בו... ככה פתאום. במקרה. הרגשתי איך היא פולשת לי למקום הכי אינטימי, הכי שלי.. הכי פרטי. הפסקתי לכתוב שם והפכתי לקורא פסיבי. אני לא רוצה שהיא תדע מה אני ומי אני יותר ממה שהיא יודעת. היה מפגש של הפורום שהיא השתתפה בו. אני נעדרתי. לא רציתי לפגוש בה פנים אל פנים. היא נכנסה לי לפרטיות ואני רוצה שתצא משם!!!! מה עושים??? תודה על שהקדשתם לי מזמנכם!!!
 
תראה

אתה אומר שאתה לא מצליח להוציא אותה מהראש אולי גם היא לא מצליחה להוציא אותך, והיא יוזמת כל מיני מפגשים ותירוצים, רק כדי להיות לידך? תנסה לדבר איתה, לשאול אותה למה היא בחרה לבוא לפורום שהיית חבר בו תגיד לה שזה מציק לך שזה מפריע אם באמת אכפת לה ממך, היא תדבר איתך ברצינות. בכל אופן, המון
 
אם אתה שואל אותי...

יש משהו מתוסבך בבחור ולדעתי אל תנסה אפילו לפענח את זה..פשוט תתעלם זה יהיה הכי טוב בשבילך.. נראה לי שכן יש לה עיניין בך אבל היא נרתעת ואין לי מושג ממה לכן תשאיר הכול על אש קטנה
 
היא יודעת שכך אתה מרגיש?

כתבת לה? אמרת לה? אם היא לא יוצאת לך מהראש , תגיד לה את זה. שני דברים יכולים לקרות, 1. הדברים האלה יזיזו לה ותחזרו להיות יחד. 2. הדברים האלה לא יזיזו לה ואז תבין שאתה צריך לעבור הלאה. נכון לרגע זה אתה תקוע.
 
למעלה