חייב עזרה לאייפק...

• פותח הנושא wolfv
  • פורסם בתאריך

wolfv

New member
חייב עזרה לאייפק...

קיבלתי השבוע אייפק 4150 עם כרטיס זיכרון256 ויש לי כמה שאלות... 1) איך אני יכול לסנכרן קבצים גדולים ישירות לכרטיס זיכרון??? 2) איך אני מעביר אל המכשיר סרטים, ובאיזה פורמט? 3) יש איזה שהוא אתר שניתן להוריד ממנו חוברת הוראות הפעלה סבירה?! כי מה שמגיע עם המכשיר בסיסי ולא מספיק... תודה רבה רבה לכל העונים!!!

2cookie

New member
1) בעזרת קורא כרטיסים

2) פורמט WMV שתוכל להמיר אליו כמעט כל פורמט אחר בעזרת הwindows movie maker שמגיעה עם כל windows XP.

roberto3950

New member
יש לך מדריך מלא על ה-CD המצורף

תוריד אותו זאת חוברת הפעלה מלאה.

mikeoreli

New member
תתחדש ותשובות

1) כדי לסנכרן קבצים גדולים או הרבה קבצים קטנים מומלץ ביותר לקנות קורא כרטיסים, הוא מהיר בשיעור ניכר מאשר העברה דרך הסינכרון בפוקט פיסי. 2) הפוקט פיסי תומך בכמה פורמטים של סרטים בינהם : WMV הנתמך ע"י המדיה פלאייר שבא עם המכשיר. MPG הנתמך ע"י PocketTV שאותה צריך להוריד חינם מהאינטרנט. DIVX הנתמך ע"י PocketMVP (לא כל הסרטים, יש לקודד אותם עם מקודד מיוחד) יש עוד תוכנות המאפשרות לצפות בפורמטים פחות פופלריים. כל התוכנות הנ"ל הן חינמיות. יש עוד תוכנה בתשלום בשם PictPocket Cinema שתומכת בכל הקידודים הפופולריים וכן בעוד כמה קידודים. אני ניסיתי אותה (יש גרסת התנסות זמנית) והיא פעלה די בסדר למרות שאביאל דיווח שעם קבצי MOV של אפל הביצועים לא היו מזהירים. 3) לגבי מדריך מפורט, כמו שרוברטו כתב, יש בCD מדריך. אם יש לך עוד שאלות, נסמך לענות. כמוכן תפנה לדף השו"ת, אולי תמצא שם כמה תשובות מתאימות.

למעלה