חייב עזרה !!! יש פה DJ-ים ???

MC Nate

New member
חייב עזרה !!! יש פה DJ-ים ???

שלום לכולם ! אני שואל פה כי כנראה מסתובבים פה DJ'S! אני חייב למצוא את הקטע הזה שיש לפני שמשמיעים מוסיקה שחורה בקלאבים שהולך ככה: "if you affended by words like: shit, bitch, hoe".... מישהו יודע על זה משהו? מי מבצע אתזה? האם זה חלק משיר? מאיפה אני יכול להשיג את זה? מישהו ??? בבקשה תענו ! תודה רבה! DJ NATE - תבואו לטרנטלה בחמישי בערב !!! אחלה מסיבה! שאני הפקתי! חבל"ז! אני מדג'ט כל הערב - קוסם כל הערב - מתנות חינם יחולקו במשך כל הערב!

וואלה אחי מסיבת יום הולדת

קוסם מתנות... חסר רק חשפנית שהחברים שלי הביאו וקיבלתם את יום הולדתי ה-10 סתם...

דייב דנ

New member
אייס טי

על תהרגו את החבר'ה כאן כל כך מהר, תנו להם להתפתח, לא כולם שומעים טראנס לפני השינה, הקטע שלך הוא הקטע הפותח שך אלבום של אייס טי בשם HOME INVEISON בטח יש לי טעות באיות פה ושם, בעברית המשמעות של זה היא פלישה לבית, במקומך לא הייתי משתמש בזה, זה קטע ישן ושחוק, אני הייתי משתמש בזה במיקסים שעשיתי לפני שמונה שנים, אבל האלבום נחמד אייס טי מארח את כל החבר'ה מאותה תקופה ואפילו חבר'ה מ טו לייב קרו, אם אתה מכיר. בכח מקרה הב אנייס די

agnostic

New member
not bad

i didn't expect anyone here will knoz 2 live crew ...
i hope u knoz sport weekend

דייב דנ

New member
the two live crew

well, what can i say is what we are move something as nasty as they wanna be sports weekend band in the use two live crew-live the hit list the new live crew זהו או ששחחתי עוד איזה סולו אלבום של לוק או פרש קיד אייס, אבל כל זה רחוק עכשיו, הם מזמן לא ביחד.

agnostic

New member
תאמת ששכחת משהו

as clean as they wanna be. ולא לשכוח את האח מרקיז ...
יש לי הופעה שלהם בוידאו , משהו מטורף , כמעט אונס על הבמה. ת'אמת שהייתה נגדם תביעה על כך.

badboy24

New member
Hip Hip Hooray

אתה מנגן ראפ ואתה לא מכיר תאוסף הזה??? בכל אופן הקטע הראשון באוסף זה מה שאתה מחפש...

למעלה