חייב עזרה דחוף

• פותח הנושא geedy
  • פורסם בתאריך

geedy

New member
חייב עזרה דחוף

שלום לכולם, פניתי מס' כאן לעזרה ועלתי את בעיותי (בשמות אחרים), פניתי לאוניברסיטת בר אילן יש שם קליניקה, אך הטיפולים שם מתחילים בעוד כמה חודשים ואני כבר מושך את זה הרבה זמן, ואני מאגיש שניגמרים לי הכוחות הנפשיים אני בעל משפחה וילדים וזה מתנקם בהם בעיקר, פשוט היום בבוקר זה היה השיא לאחר שצרחתי עליהם והם פשוט רעדו לי מול העיניים, ללכת לפסיכולוג פרטי זה בלתי אפשרי מבחינה כלכלית כי שמעתי שכל טיפול של 45 דקות עולה כ 400 ש"ח!!! בתודה מראש

יש גם פחות יקרים אל תתיאש המשך לחפש

נכון שזה יקר ואני שולחת לך הרבה הרבה כוחות והצלחה ואתה מסוגל אל יאוש! ולמה לא דרך קופת חולים? חייב פרטי?

ח ו ממ ד

New member
יש גם פסיכולוגים שלוקחים 250 שקל

או 300, והם בהחלט טובים. חוץ מזה, למה אתה לא פונה לקופת חולים? או לבריאות הנפש בקהילה? (ואתה לא צריך להיבהל מהשם). נכון הדבר שאם זה באמת דחוף, כדאי לנסות ללכת לפסיכולוג באופן פרטי, ולמרות שהמחיר יקר, תחשוב כמה כסף תחסוך לילדים שלך על פסיכולוג כשהם יהיו גדולים. (אם המצב כ"כ קשה כמו שאתה מתאר). ישנם גם מכונים שבהם מטפלים מתמחים ואז זה הרבה יותר זול, כדאי לך לברר. שיהיה בהצלחה

גרא.

New member
geedy,אתה תמיד יכול לפנות לחדר

מיון בבית החולים הקרוב למקום מגוריך,,אם אתה מרגיש שאתה הולך להתמוטט.. תוכל לקבל טיפול ראשוני..והשאר בעיקרון, דרך קופת חולים, המסבסדת את מחיר הטיפול כך שאתה תדרש לשלם רק 160 שקל, לפגשיות הראשונות.יחד עם זה, יתכן ותכול להעזר בחברים מהפורום בעצה ותמיכה.לכן אם זה אפשרי, אתה מוזמן לחשוף מעט את מה שמציק לך (כמובן בלא פראטים מזהים).

geedy

New member
../images/Emo13.gifעשיתי זאת

מצאתי פסיכולוגית נחמדה בר"ג והייתי אצלה היום, והיא לא יקרה ועושה הנחה לסטודנטים, היא נראת לי בסדר (לטעמי) ומרגיש קצת הקלה אז מי שירצה כתובת וטלפון, אמליץ בחום,

רויש

New member
יש אפשרות../images/Emo13.gif

יש אפשרות לפנות לתחנה לטיפול במשפחה / לייעוץ נישואין שבעירך. לכל עיר ( במחלקת הרווחה ) יש תחנה כזו, אם תרשום לי את העיר אוכל להשיג לך את הטלפון שלהם. בהצלחה.

למעלה