חייב עזרה דחוף

חייב עזרה דחוף

חייב התייעצות/עזרה, אז ככה זה מתחיל.. אני דו בארון עמוק רק חבר אחד שגם בארון יודע עליי אני בדר"כ נפגש עם גברים שהם ארוניסטים כמוני... יצא שנכנסתי לאפליקציה מסוימת (של מלאים) ופנה אליי בחור חתיך שהתעניין בי.. בהתחלה היססתי כי בדרכ אני לא רגיל שחתיכים הם בעיניין של מלאים אבל הוא ספציפי אוהב... התחלנו לדבר ומיד היתה כימיה הוא גיי ולא בארון נפגשנו והכימיה היתה מטורפת הוא ממש הטעם שלי ואני כנראה גם שלו הוא גם שדיברנו לפני המפגש וגם במפגש נתן תחושה ככ טובה ואמינה ותחושה של רצינות מסויימת שזה קנה אותי בגלל שאני לא רגיל לרצינות הזו אני רגיל לסטוץ והביתה . אף פעם ולו לרגע לא חשבתי שאני ירצה בזוגיות עם גבר ועוד שהוא גיי מחוץ לארון בעוד שאני דו ארוניסט. השבוע הזה היה דיי אינטנסיבי של מלא הודעות בוואטסאפ ולאט לאט כנראה שהתחלתי להיסחף לשם... הקשר הזה הפך להיות "כל עולמי" שום דבר אחר לא מעניין אותי פתאום, רק הוא. אך כנראה שלפתע הבחור מרגיש כנראה סוג של לחץ מבחינתי כי נסחפתי בעקבות היחס שלו בעוד הוא בכלל לא מחפש זוגיות מסתבר. אז לפתע אני מוצא את עצמי "מאוהב" או "דלוק" על בחור גיי לא בארון שאני לא מצליח לשחרר מהחיים שלי.. אני פוחד שבסוף המכה תהיה כואבת מאוד בגלל שמכל יום שעובר אני רוצה אותו יותר אך לא יודע מה לעשות בנידון. מה אתם ממליצים?אומרים?וחושבים? אשמח שתשתתפו

Kutaly

New member
אוי זה חמוד

http://youtu.be/pDC8kPFfXuI

נראה ששניכם לא התכוונתם להיות בקשר אבל כבר נסחפתם לזה
shit happens
אבל עכשיו השאלה היא עד כמה הקשר הזה חשוב לך? ומה אתה הולך לעשות בעניין?

Apikachu L

New member
אם הוא לא בעניין של קשר אין הרבה מה לעשות

אכן כדברי קוטאלי, shit happens. תנסה להרגיע ולצמצם את התקשורת ביינתיים ולראות מה קורה עם שניכם. לפעמים אינטנסיביות יתר בזמן קצר יכולה להיות מאוד קשה וסוחפת. מעט הרגעות בתקשורת יכולה לסייע ולראות מה קורה בין שניכם, ולהחליט בראש צלול יותר - יחסיכם לאן.
שווה ליזום גם שיחה איתו על מה שקרה ומה עושים עכשיו. מי יודע, אולי גם הוא התאהב ונבהל, ואולי באמת לא מתאים לו - ואולי הוא לא בטוח עדיין.
אל תהיה קשה עם עצמך. לב שבור זה לא נעים ולוקח זמן להחלים ממנו. תן לעצמך זמן במידה ואכן יתברר שהוא אכן לא מעוניין. אם יש בניכם כימיה טובה, אולי שווה לשקול להשאר ידידים כי חברות זה כיף, אבל זה עשוי לדרוש תקופת ריחוק.

זה לפחות המחשבות שלי...

אוהדאדם

New member
תחשרר, יהיה בסדר

אני שם לב שהרבה בחורים, פעם ראשונה שהם פוגשים בחור אחר ומרגישים כלפיו רגשות ולא סתם רוצים סקס, ממש מופתעים, וממש מגזימים.

זה בסדר, אני לא אומר שאתה בחור רע או משהו כזה, אני אומר שזה טבעי, וזה טבעי שהוא נלחץ ולא מבין מה קורה. קח נשימה עמוקה, תרגע קצת, ופשוט תוריד מעט את מינון ההודעות בשעה ותפסיק להתבטא מולו בביטויים של סוף העולם. יהיה בסדר.

תודה רבה חמודים

תאמת שלא יודע מה לעשות בנידון....זה מצב קצת מורכב כי הוא אומר שהוא לא מחפש זוגיות אך לא שולל ואני גם לא כזה מחפש זוגיות אני הרי בארון וזה יהיה קשה להיות בזוגיות עם גבר שהוא עוד לא בארון.... התנהלות דיי בעייתית
עוד משהו שהוא קצת שריטה שלי היא שאני סוג של מקנא שאני מבין ממנו שהוא נפגש עם גברים אחרים במקביל... זה פוגע בי...במיוחד שעכשיו זה שבוע הגאווה ותל אביב מפוצצת גייז אז בכלל הוא נראה לי עף....

היי

קודם כל כיף לשמוע גם כשיש דברים טובים. נשמע כמו שבוע חוויתי. לפתח רגשות אמנם מעלה גם תחושות של תסכול כשמחכים לתגובה או שלא מקבלים את התגובה הרצויה אבל גם פרפרים, התרגשות, חיזור... סוג של אליה וקוץ בה, אבל באופן אישי התחושות הללו קצת מעוררות קנאה. איזה כיף!

אתה מציג את את עניין החשיפה, המשיכה המינית והרצון לזוגיות כפערים שמהווים חיץ ביניכם. מהנסיון שלי בחיים יש אינספור דברים שיכולים להוות פער, כמו למשל: הכנסה, השכלה, גיל, גובה, צבע, דת והרשימה עוד ארוכה. בגלל שיש כל כך הרבה דברים שיכולים להוות בעיה לכל מיני אנשים אני באופן אישי מציע מלכתחילה לנסות שלא לחפש מכשולים בכח כדי לנסות למנוע מלכתחילה את הגישור שיגיע. קודם כל כדאי שתחשוב מול עצמך האם אתה מעונין בקשר בשלב בחיים בו אתה נמצא היום. ואם כן, או אפילו אם רק אולי ורק בא לך לנסות, אז קודם כל תן לזה צ'אנס ואת תראה איך מתמודדים אם כל הפערים האפשריים שהעלית שאולי לא יעלו אף פעם.

בנוסף אני בין השורות קצת מרגיש שאתה תוקף את עצמך (למה שיצאו עם ארוניסטים כמוך או שהוא חתיך מדי). חבל שזה המצב. הנה כבר נראה שיש בן אדם אחד שאתה מספיק מוצא חן בעיניו כדי שהוא ימשיך לדבר איתך. תאמין בעצמך. אתה בחור צעיר וכל החיים לפניך, תתחיל כבר עכשיו לשנות גישה, תאהב את עצמך, תאמין והחיים גם יחייכו אליך בחזרה. אני מניח שהדברים האלה נשענים על דברים עמוקים יותר שאני לא יודע עליהם, אבל תנסה להעלות וללבן את הדברים האלה. אולי יש איזה חבר שאתה יכול לפתוח את זה מולו.

אחרי כל זה חשוב לי להגיד בקצרה, נראה שיש משהו מסקרן, לך תבדוק, תתנסה ושיהיה בהצלחה! גם אם לא יקרה איתו משהו אולי בעקבות ההתנסות הזו והשינוי הזה עוד חלונות יפתחו.

חג גאווה שמח, מיכאל

יש עם מי לדבר
קשב ומידע לקהילה הגאה
[email protected]

היי

תודה על התגובה, אך כבר הגעתי למסקנה שזה לא יצליח להסתדר ביננו גם בגלל הסיטואציה הבעייתית שאני דו בארון והוא גיי מחוץ לארון. וגם בגלל שזה לא הדדי אני רוצה והוא לא. הוא לא מחפש זוגיות כך שזה לא כזה רלוונטי. אני הוא זה שנסחף לקשר הזה בגלל שסוףסוף מצאתי מישהו שהוא ממש הטעם שלי ומה שאני מחפש... אבל לא נורא יבוא אחד אחר או שלא.... בינתיים כבר הספקתי להתגבר עליו... לא שאני לא חושב עליו כמעט כל יום בערך אבל הקושי הרב שהייתי בו לפני כמה ימים התפוגג כך שהוקל לי.

למעלה