חייב עזרה דחוף

metoraf20

New member
חייב עזרה דחוף

אני חייל בן 21 והיום בלילה קיבלתי טלפון מחברה שלי שניסה לאנוס אותה צעיר כבן 19 שהפעיל עליה כח בניגוד לרצונה. היא הזעיקה משטרה אבל הניידת לא הגיעה והיא לא רוצה לספר להורים שלה או למישהו אחר את מה שעבר עליה היא השביעה גם אותי לכך. אני באמת לא יודע מה לעשות ואיך לדבר איתה מה גם שזה קשה שאני נמצא רחוק ממנה.. מה שעוד יותר טראומטי זה שלילה לפני היא התקשרה אליי בבהלה ואמרה לי שהיא חלמה חלום מפחיד וסיפרה לי שבחלום ניסו לאנוס אותה והיא בכתה ולא ידעה מה לעשות והיום בלילה החלום הפך למציאות. אני הייתי בהלם שקיבלתי ממנה את הטלפון הזה. זקוק לעזרה במיידי

היא צריכה להתלונן

תדבר איתה ותסביר לה שהכי נכון יהיה לספר את זה לגורמים הנכונים, למרות שהיא מרגישה בושה (ואין לה סיבה להרגיש ככה!) ולמרות שהיא מרגישה שהיא רק רוצה לקבור את הסיפור הזה. מסתובב שם בחור שניסה לאנוס אותה, אותו בחור ינסה לאנוס מישהו אחר וצריך לעצור אותו.

theman21

New member
קודם כל- להרגע! אסור לעשות דברים מתוך לחץ!

דבר ראשון, לא ברור אם אתם חברים (יענו בני זוג) או חברים (יענו ידידים). בכל מקרה, אני חושב שאם אתה חבר (לא משנה מאיזה סוג) אתה חייב לעזור לה בדרך כלשהי... אם בינתיים היא לא רוצה לספר להורים שלה זו זכותה, אבל אתם חייבים ללכת למשטרה. לא משנה איפה אתה, אם אתה החבר הכי קרוב שלה, ראוי שתנסה לצאת מהבסיס ולגשת איתה לתחנת המשטרה. אחרי שתיגשו למשטרה, לדעתי אתה צריך לשכנע אותה לספר על זה להורים שלה, הם חייבים להיות בתמונה! בנוגע לחלום- אין מה לעשות עם זה, זה סתם מפחיד ברמות קשות...

metoraf20

New member
ללא נושא

אנחנו חברים לא ידידים. אמרתי לה שתלך למשטרה אבל היא מפחדת מהחקירות ומשאלות שישאלו אותה וגם מהמשפחה של הנער היא לא מכירה אותם ולא יודעת איך הם יגיבו כי הם ינסו מן הסתם להגן על הבן שלהם.. היא מפחדת מכל ההשלכות שיבואו אחר כך

TriPax

New member
../images/Emo26.gif

אם כל מה שאתה אומר זה באמת אמיתי ואתה לא סתם טרול, אז צריך ללכת להתלונן. נקודה. אין שום אופציה אחרת. אם הבחורה חשובה לך, ואם אכפת לך ממנה, קח אותה למשטרה להתלונן. במיידי. בלי לחכות, בלי לחשוב, בלי לדבר על זה יותר מידי. פשוט לכו לשם וזהו. אל תחזור לכתוב כאן הודעות מתלבטות ונימוקים ושאלות - צא מהבסיס (דבר עם מפקד לך ותסביר לו את זה. אם אתה חייל נורמלי בלי עבר של המצאת סיפורים מופרכים הוא יאמין לך), לך אליה וקח אותה למשטרה. נקודה.

למעלה