חייב עזרה!!!ג€

אאמירר20

New member
חייב עזרה!!!ג€

שלום לכולם. יש לי חברה כבר שנה ושמונה חודשים. אנחנו שוכבים 3 4 פעמים בשבוע. לפי מה שאני רואה פה כמאת כל אחת באמצא הסקס משמיעה קולות וכו.. וחברה שלי איננה משמיעה קולות למרות שאני יודע שהיא נהנת אני עושה לה את הכי כיף שיכול היות אפילו יורד לה והרבה זמן.. אז יש משהו שעוד אפשר לעשות???? בשביל שתהנה יותר או מה עושים????

יש בנות שנהנות בשקט...

ואתה יכול לשאול אותה... אם אתה אומר שהיא נהנת ואתה בטוח בזה אז הכל בסדר. לא חסרות בנות שלא משמיעות קולות. מממ איך לענג אותה יותר?... לא יודעת מה ניסיתם אבל יש דבר כזה שפיכה נשית... אומרים שזו ה-אורגזמה... מכיר?

daimond10

New member
מה??? זה אמיתי???

זה באמת אמיתי שפיכה נשית??? ראיתי את זה בסרטים כחולים אבל הייתי בטוח שזה סתם קטע של סרט כחול.... איך מביאים אישה לשפיכה???

תקרא באינטרנט יש הרבה על זה אבל

להתחלה הנה לינק שאולי יעזור טיפה http://forums.nana.co.il/Article/?ArticleID=169106

תגובה רצינית

היי קודם כל יש בנות שבאמת נהנות בשקט, אני באופן אישי לא כזאת, אני אוהבת לבטא את ההנאה שלי ויש כאלו שלא מרגישות בנוח עם זה דבר שני בקשר לשפיכה, כן יש דבר כזה.. אממ..אני מכירה כמה בחורות שגומרות בשפיכה (חלק מהבחורות האלו, זאת אני) וזה מדהים איך מביאים אישה לשפיכה? זה תלוי כמה היא מרגישה בנוח לגמור לידך עם שפיכה, ממ.. שמרגישים שזה בא אז זה בא... זה הכל ביי לבנתיים

ע ו ל ם

New member
זה דבר מטריף..

אין ספק, שזה מהדברים המטריפים (ביותר) שיש.. ראשית, (אני חושב) שֶבת שמביאה עצמה לשפיכה, היא משוחררת יותר, ומודעת לעצמה ולמיניות שלה יותר. וזה גם דבר מדהים! השאלה, איך זה קורה. זה מגיע מתוך אימון? או שפשוט יש בנות שככה הן, והן גומרות בשפיכה טבעי?

אממ..

זה באמת דבר מטריף, אבל זה מרטיב את המיטה ;) זה קורה טבעי, לא צריך שום אמון, שום כלום זה פשוט קורה זה מגיע בטבעיות, אם היא מרגישה בנוח עם הגוף שלה, או שזה פשוט תוצאה של סקס מדהים והיא לא חושבת לפני שהיא גומרת זה הכל נטלי

ע ו ל ם

New member
מצידי..

שירטיב את כל ה ע ו ל ם
אבל זה קורה למעט מאוד אנשושיות ב ע ו ל ם.. כאילו, בטח רק מעט אחוזים חוות את זה.. מדוע הרוב לא מסיימות (גומרות*) בשפיכה? וגם עם סקס מדהים, לא הרבה שופכות.. (אולי שאולי אני טועה ולא יודע, והורב כן שופכות..
)

תקשורת ../images/Emo140.gif

פשוט דבר איתה. תוודא שהיא נהנית. תבדוק למה היא בשקט. אין נוסחא להפקת קולות מנשים. אין גם סיבה מיוחדת לקשר בין הנאה אדירה לקולות. אני מניחה שיש נשים שמזייפות גניחות וקולות כדי ליצור דימוי מסויים, למרות שאינן נהנות כלל, ונשים אחרות שנהנות עד סף עילפון בדממה מוחלטת. יש גם נשים שברגעים הקריטיים של ההנאה שלהן, מגיעות לרמת ריכוז כל כך גבוהה, שרק כדי לשמור על הריכוז הזה צריכות שקט. לדוגמא... דבר איתה. זה ריקוד ששניים רוקדים, אתה יודע

ToryMaster

New member
בנוסף

בהנחה ואין לה בעיה שמונעת ממנה להשמיע קולות (מחסום כלשהו, לדוגמה), לבקש ממנה להשמיע גניחות פה ושם יוכל מאוד לעבוד.

ראשית כל/קול שואלים אותה

וגם, בעיני, ואתה יכול לצטט אותי, הקולות מגרים לא פחות ומוסיפים להתרגשות באקט.

DANA800

New member
גם אני לא משמיעה קולות בזמן סקס.

זה לא אומר על הנאה או על אי הנאה, זה כנראה עניין של אופי וביישנות יתר.

נחמה פ

New member
יש בנות שנהנות למרות שהן לא משמיעות

קולות אפילו הייתי מתריעה בנוגע לבנות שמוציאות יותר מידי קולות מכיוון שאז עולה החשש שהן מזייפות (כן אפילו אני אשמה בכך מידי פעם). כל אחת לפי מה שעושה לה את זה ולפי האישיות שלה אם אינך בטוח פשוט תשאל אותה וכך אולי חששותיך יתפוגגו.

צעקות

קולות הן לפעמים גם להגביר את ההנאה של בן הזוג (ושלה לפעמים) אתה צריך לשים לב אם כבר לפעימות לב שלה לנשימות שלה, אליה. ודרך אגב יש כאלו שסתם צועקות והן אפילו לא גמרו, אז אל תתלהב מכל צעקה.

XCDS

New member
צודק

זה בעיקר הנשימות.....וזה נדיר שהן מזייפות...הן יכולות לצעוק עד לשמיים ולא תדע -אבל את הנשימות אתה מרגיש ושומע...

XCDS

New member
סורי

לא זיהיתי לפי הכינוי אם את בן או בת. ולא חשבתי על לבדוק בפרטים. P.B. Herty.- נשמע כמו שם של איזה סופר מה-1800++....

למעלה