חייב עזרה....בבקשה...!!

חייב עזרה....בבקשה...!!

יש לי את כל הסימסים.....מהראשון למייקין מאג'יק....שאלה לי אלייכם....התחלתי לשחק במייקין מאג'יק....ופתאום הוא כבר לא נותן לי לשחק!!! אני נכנס למשחק ובטעינה...איפה שהוא מחליף את הכתוביות.....ובאחרון-יוצא לי... מישהו יודע??? בחלק האחרון, כשהוא מחליף כתוביות זה מגיע ל: temperature בלה בלה בלה ויוצא לי......בבקשה!!! תעזרו

אני מבין

זה מגיע ל- optimizing baking temperature נכון? ואז זה יוצא מהמשחק. זו בעיה שהיתה לי בסופרסטאר... זה בא מהורדות.. מה שצריכים לעשות פשוט למחוק את השכונה (אני יודע שזה עצוב) שהיתה פתוחה בפעם האחרונה כשסגרת את המשחק, ולהעתיק במקומה את template userdata או משהו דומה ואז לשנות את השם של התיקיה לשכונה שהיתה. אני יודע שזה מסובך, אך כך זה...

prizeta

New member
שאלה:

יכול להיות שבגלל שהורדתי מלא והשתמשתי בהורדות רק בשתי בתים-אז רק בשתי בתים האלה זה יוצא לי משמשחק שאני ולכת לכולשהי עיר?אבל רק בהם-לא בכול השכונה?

אחי...לא ממש הבנתי.....

אתה יכול להסביר מה אני עושה?? אני לוקח את התיקייה?? ומעתיק אותה לאן?? תשמע[email protected] שלח לי אי-מייל ואני ארשום לך את הפלאפון שלי....שתסביר לי......זה נתקע איפה שאמרת...א.ני לא זוכר איזה שכונה שיחקתי....או 7 או 8....שתייהן לא חשובות לי....למחוק את שתייהן?? ולאן אני שם את היוזרדאטה הזה??? לשנות אותו למה ולאיפה להעתיק אותו??? תסביר לי הסבר הכי מפורט שיש...אני מתחנן... תודה...

למעלה