חייב מידע ודחוף

snir888

New member
חייב מידע ודחוף

כל מי שיודע על שח"מ אבל הכול תמונות מידע מסוים לקריאה אני צריך דחוף כל מי שיודע כדאי לא כדאי בקיצר כל השאלות..... תןדה זה חשוב..

snir888

New member
אהבתי ורוצה להצטרף

אני חדש פה אני מאוד אהבתי את הפורום הזה אז אני חדש שמי הוא שניר יש לי אייסי :306783003 מחפש מידע כמו שראיתם וגם מקווה שיהיה פה כיף...

משאז

New member
רק תשאל....

אני בימים אלו מנסה להפעיל לחצים על הצבא שישלחו אותי לשח"מ אני יכול לענות לך ונכתב על זה רבות בעבר בפורום תעלעל בדפים קודמים ותמצא: בנים - פרופיל 64 ומטה כאשר פרופיל 45 הוא פסול קורסים.(ללא רישום פלילי וללא סעיפים נפשיים) על פי חוק שירות ביטחון, חיילים המשרתים במשטרה מועסקים ביחידות שעיקר תפקידן בשמירה על ביטחון המדינה ותושביה. ההצבה בתחנות המשטרה על פי צורכי המשטרה כאשר העקרון המנחה הוא איפה שצריך אותך אבל כמה שיותר קרוב לבית שלך. אחרי כחודש ביחידה יוצאים לקורס שוטרים בן שמונה שבועות במכללה ללימודי משטרה וקורס כושר קרבי של שלושה שבועות בהדסה נעורים (אם אני לא טועה). שוטרי ושוטרות חובה המשובצים בתפקידי שטח נושאים נשק אישי, ככל שוטר, לאחר שעברו מטווחים במשטרה. שוטרי חובה אלה לובשים מדים ומצוידים באבזרים נוספים, ככל שוטר. צה"ל מאתר שוטרי חובה בעלי נתונים אישיים המתאימים לקצונה ומזמן אותם למבחנים. מי שעומד בדרישות הכניסה לקורס קצינים, עובר מהמשטרה לצה"ל, וממשיך בשירותו כקצין בצה"ל. שוטר חובה שסיים את שירות החובה במשטרה ומעוניין להתגייס למשטרה כשוטר מן המניין, חייב לעמוד בתנאי הגיוס למשטרה. יחד עם זאת, חייל ששירת שירות חובה במשטרה ובמהלך שירותו סיים בהצלחה קורס שוטרים, יהיה פטור מקורס זה, לאחר גיוסו למשטרה. תנאי השכר ותנאי השירות של שוטרי חובה במשטרה, של חיילים בשירות חובה בצה"ל. ביננו העיקרון המנחה את הצבא זה להכניס קודם כל את מי שיש לו ויטמין P (פרוטקציה) וקשרים בצבא אחרי זה כל היתר.... הדר רז מפקד מיפקדת נוער אק"מ רמת השרון

Elicoz19

New member
כנ"ל

גם אני מעוניין מאוד להתגייס לשח"מ וגם אני מנסה עוד איך שהוא ללחוץ על צה"ל.. מקווה שבסוף אני אצליח. אני מתגייס עוד בערך חודשיים פחות. (תאריך ראשוני). בנוגע לשאלה שלך, כן כדאי -> נורא מאתגר ואתה מאוד תאהב את העבודה הזאת. ---------------------------------------------------------------------- מב"ס ומדריך נוער - אגף קהילה ומשמר אזרחי - מרחב גליל

Elicoz19

New member
השיבוץ לשח"מ

מבוצע ע"י צה"ל בלבד. אז סביר להניח שצריך ויטמין P בצבא ולא במשטרה. אלא אם אתה מכיר מישהו במשטרה שמכיר מישהו בצה"ל וזה מכיר את וזה הכל מסתבך. הכי פשוט זה להיות מתאים מבחינת דרישות לתפקיד וטיפה מקומבן. יש לי חבר שנכנס לשח"מ בלי שום דבר. אז.. שיהיה בהצלחה.

a l f o n

New member
אם תקבל גיוס למשטרה הצבאית

אז ביום הגיוס יפנה אליך נציג של משטרת ישראל ויציע לך להתנדב למשטרה אם תסרב תשלח למשטרה הצבאית זו הדרך היחידה אני חושב להתגייס לשח"ם

Elicoz19

New member
מה הקשר סלח לי?

מה הקשר למשטרה צבאית? משטרה צבאית זה לא שח"מ. ומה זאת אומרת להתנדב למשטרה? הגיוס לשח"מ מתבצע בשלבים הבסיסים הבאים (אל תתפסו אותי על זה, בכלליות): ראיון עם קצין גיוס בבקו"ם -> אישור על כך שהוא שולח אותך לשח"מ -> נסיעה לירושלים למטה הארצי -> ראיון במטה הארצי בלה בלה שיבוץ, חזרה לבקו"ם החזרת מדים של צה"ל... התייצבות בתחנת המשטרה ששיבצו אותך אליה.. להתנדב למשטרה? אפשר במשמר האזרחי כלל לא קשור לצבא ולשח"מ ובכלל למשטרה צבאית.

a l f o n

New member
קשור ועוד איך

כל האנשים שאנ מכיר שהתגייסו לשח"מ שזה 3 איש קיבלו תאריך גיוס של משטרה צבאית וביו הגיוס ביקשו מהם להתנדב למשטרה כי למשטרה לא ניתן לכפות עליך להתגייס אתה יכול לחתום ויתור בכל שלב

snir888

New member
הדר רז תגיד....או מי שיודע...

שדיברת על פרוטקציות זה צריך להיות אנשים מהמשטרה??? או אנשים מהצבא???? 2)"בעלי השכלה אקדמאית ישימה " -מה הכוונה?? ומה זה " " " " " " " לא ישימה ???

shaikn

New member
צריך ויטמין P מהצבא, ולא מהמשטרה

גם אם יש לכם המלצה מהמפכ"ל לא יעזור לכם, הרי מי ששולח אתכם לשח"מ זה הצבא. בקשר לדרישות של שוטר שח"מ - לא צריך להיות חכם גדול, אני ראיתי הרבה שחמיות סתומות שלא יודעות כלום מהחיים שלהם, ושחמים שרוטים בראש שבושה שהם לובשים את המדים.

משאז

New member
shaikn אתה צודק אבל....

הויטמין P צריך להיות בצבא וכמו שאמר ידידי shaikn וכך אמרה גם קצינת השיבוץ שאחראית על שח"מ, גם אם תהיה לך המלצה מהמפכ"ל זה לא אומר שהצבא ישלח אותך לשח"מ. shaikn לידיעתך בנות שרוצות להתקבל לשח"מ פשוט מתקבלות בכל פרופיל וזאת משום שהפרויקט של תגבור המשטרה ע"י חיילים התחיל מזמן רק בחיילות (חיב"ה - חילות בשרות המשטרה) ורק לא מזמן (או אולי כן מזמן) הפך הדבר לשח"מ והכניס בתוכו גם חיילים (בסייגים מסוימים).

הדר תזכור שחלק מהשח"מים הם בני גילי

ויש להם את הקטע שלפעמים השריטה יותר רצינית

למעלה