חייב לשתף.

The Walrus

New member
חייב לשתף.

טוב, אז התוכנית המקורית הייתה לטוס לאיטליה ולחזור ב31 באוגוסט. גלשתי לי להנאתי בפורום וגיליתי שדייויד גילמור מופיע בפירנצה... ב2 באוגוסט. כל כך התבאסתי. יומיים אחרי שאנחנו שם! אמרתי את זה להורים שלי. הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות. כבר באתי לכתוב הודעת אבל, אבל החלטתי לא לעשות את זה עד שאני לא יקבל תשובה סופית. ומזל שכך. בזכות צירוף מקרים והמון מזל (שעליו אני אסיר תודה), היה מקום גם בטיסה, גם במלון, וגם בכל שאר הדברים שבוע אחרי! וזה אומר ש... אני הולך לראות את דייויד גילמור! ואם כבר, אז עד הסוף... קנינו כרטיסים של מאה יורו! שורה עשרים! (מתוך כמה מאות!) כמה מטרים ממנו! איזה כיף!!! אני כל כך מתרגש... גם ווטרס וגם גילמור. מה עוד צריך לבקש? (יש סיכוי שאני יהיה בVIP אצל ווטרס. לא גדול אבל יש).

שלום חן

New member
למה אתה לא קורא את...

השירשורים למטה? אני מחפש שותפים לטוס איתם לאיטליה. בן כמה אתה? כמה עלה לך הדיל לאיטליה? אתה יכול לתת עוד פרטים? הוא מופיע גם ב 4 ו- 5 לאוגוסט זה יוצא באותו שבוע סוף שבוע בונציה.

The Walrus

New member
סתם לא שמתי לב.

אבל אני לא חושב שזה אפשרי. מעבר לזה שכבר הזמנו כרטיסים, אני לא טס לבד - אני טס עם כל המשפחה ועוד משפחה של חברים - 9 אנשים. כל התאריכים כבר סגורים. בונציה אני לא יהיה.

תהנה!

זה לא שאנחנו מקנאים, חלילה... בעצם, עכשיו שגילמור מוסיף עוד הופעות, אולי הוא ינסה להתעלות על ווטרס, וגם כן להופיע כאן? המממ...

חרטושה

New member
את רוצה טחינה עם זה?

תגידי לי, יש לך משהו נגד המאכל הלאומי? בקצב הזה עוד תתבעי ע"י אגוד מגדלי החומוס.

נראה לי הוא יעשה משהו יותר סולידי

בריכת הסולטן? קיסריה? ליד הכינרת? מגדלי החומוס יוכלו לנוח בשקט על משכבם.

רביעי

New member
איגוד מגדלי החומוס,

עם כל הכבוד, לא מבזבז אנרגיה בתביעות נגד מי שמסתבך איתו. אולי בהטבעות. אפשר גם טילים נגד טנקים, מטעני צד. מתנקשים לבנונים לבקנים עם מיתרי פסנתר. מסבחה. איטס דה פאקינג ארגון מגדלי החומוס, אישה. תראי קצת ריספקט. יאללה סולחה.

למעלה