ובלי להיות בשורה נפרדת ובלי בלי להחזיק לי ת'יד
ח חצילה בסטייל New member 25/7/06 #18 ../images/Emo6.gifובלי להיות בשורה נפרדת ובלי בלי להחזיק לי ת'יד
ק קלמנטינה מיכל New member 25/7/06 #19 ../images/Emo220.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמלכה../images/Emo47.gif אני רוצה עם להחזיק לך ת'יד רגע! כתבת "בלי בלי", זה אומר עם? מינוס כפול מינוס שווה פלוס
../images/Emo220.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמלכה../images/Emo47.gif אני רוצה עם להחזיק לך ת'יד רגע! כתבת "בלי בלי", זה אומר עם? מינוס כפול מינוס שווה פלוס
ח חצילה בסטייל New member 25/7/06 #20 ../images/Emo6.gifאיי מיכלי תעזבי מתמטיקהההההההההה יאללה אני צריכה לישון לא בא לי שיעירו אותי ב6 וחצי בערב למרות שגם ככה אני אתעורר עם כל הרעש שיש בבית עכשיו
../images/Emo6.gifאיי מיכלי תעזבי מתמטיקהההההההההה יאללה אני צריכה לישון לא בא לי שיעירו אותי ב6 וחצי בערב למרות שגם ככה אני אתעורר עם כל הרעש שיש בבית עכשיו
ק קלמנטינה מיכל New member 25/7/06 #21 ../images/Emo220.gifאבלאבל עד שבאתי../images/Emo7.gif מתמטיקה @%@^%&*^&* אני קמתי היום ב8 עברתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
../images/Emo220.gifאבלאבל עד שבאתי../images/Emo7.gif מתמטיקה @%@^%&*^&* אני קמתי היום ב8 עברתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי