חייב לשתף אתכם.

A G C T

New member
חייב לשתף אתכם.

הייתי בשישי בערב בהקרנה מיוחדת של הסרט "שלוש אמהות", העלילה מדהימה,ושחקניתו ושחקנים מהשורה הראשונה. הסרט עומד לצאת להקרנה בקולנוע רק בנובמבר, אני יכול רק להגיד לכם שאתם חייבים ללכת לראות את הסרט, הסרט בהשתתפותה של טלי,אומנם לא בתפקיד ראשי,אך היא משחקת שמה בצורה מדהימה ויש לה הרבה דקות מסך. תזכרו את שם הסרט-שלוש אמהות,ובנובמבר-רוצו לראות. כרמל, שהיה בהקרנה,וממליץ בחום על הסרט.

mary17

New member
תודה רבה! כולנו יודעים ומחכים

לצאת הסרט (עד נובמבר
) שמחה שנהנת!!

ידוע וצפוי שתאהב ../images/Emo8.gif

אין על טלי. אף אחד פה לא העז לערער על כישורי המשחק של הבחורה. רק תיקון קל הסרט יהיה גם בהקרנה נוספת בפסטיבל הסרטים בסוכות - תחילת אוקטובר בחיפה. בתקוה שהמצב הבטחוני ירגע והוא אכן יתקיים. שמחה שנהנת

תמרוש5

New member
גמאני ראיתי אותו.

בפסטיבל הקולנוע. אתה צודק הוא באמת שווה צפייה בקולנוע. וטלי שיקחה ממש טוב!=]

אל תדאג אנחנו זוכרים../images/Emo8.gif

שמחה לשמוע שנהנת! מזכיר לי את למראית עם כל ההתלהבות של אנשים מהסרט/מטלי וזה מעולה. אללה פסטיבל הסרטים

זוהי הקרנת אקדמיה

זה בשביל כל אלה מהאקדמיה שבוחרים אחר כך לאוסקר. בעקרון זה ע מקומות שמורים אבל אם נשארים מקומות להקרנות זה על בסיס מקום שמור. תשקלו לבד אם שווה לכם המאמץ לסוע לשם ויש מצב שלא תכנסו.
היתה הקרנה כזאת אגב ביום שישי בסינימטק בתל אביב לשלוש אמהות באותו פורמט

אחת השחקניות היא בת דודה של סבתא

שלי
ולא זאת לא טלי
אפילו לא ניסיתי להשיג אני לא נוסעת רחוק יותר בשביל סרט רוצים שיביאו לחיפה לא לא צריך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פעם אחת התאכזבת אז זהו?
איפה הלירון שהכרתי?? (וואי המשפטים האלה הורגים אותי
)

A G C T

New member
כה לשלוש אמהות יש

הרבה הקרנות של האקדמיה,אני הייתה בראשונה והשבוע יש שוב.

mmmash

New member
הסרט יוקרן ביום ה'

בבנייני האומה בירושלים למי שמעוניין.... אה, בשעה 19:30

למעלה