חייב לשתף אתכם

alonhu

New member
חייב לשתף אתכם

הסיפור הוא לגבי משהו שקרה בזמן השבעה של אחותי וצף ועולה שוב שוב מאז . כמובן שלאחר שאיבדנו את אחותי היינו כולם בהלם שבורים והמומים.באותם ימים בדיוק יצאתי עם חברה שלי כחודש וחצי (כיום אישתי) .במהלך השבעה ביקרו אותנו הרבה אנשים כשאחד מהם היהמבני משפחתי המורחבת שהיה בזמנו קרוב מאוד אלי .הוא ביקר אותנו תכופות כמעט כל יום ואף ארחתי אותו בדירתי על מנת שיוכל להיות נגיש אלינו ולעזור אלינו באותם ימי השבעה. מס' חודשים לאחר מכן התברר לי כי הוא התקרב לחברתי באותם ימי השבעה ושימש לה כביכול "כתף תומכת " . מה שחברתי סיפרה לי היא כי באותם ימי השבעה הוא אמר לה כי היא חייבת לדעת עלי מספר דברים וזה שיש לי כמה עיניינים לא סגורים כשאחד מהם זה שיש לי ידידה שאני מאוהב בה והיה בינינו קטע רומנטי והיא עד עכשיו מנצלת אותי ואת אהבתי אליה.כששמעתי את זה ממש החוורתי וזאת מאחר וקודם כל אלו היו שקרים שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותם נכון שהיתה לי ידידה טובה אבל ממש לא הייתי מאוהב בה ולא היה ביננו קטע רומנטי ודבר שני גם אם הדברים האלו היו נכונים למה אתה מספר לחברה שלי את זה ? ולמה בזמן הכי קשה ורגיש בחיים שלי ? אני הרגשתי כאילו אותו אדם דקר אותי בגבי . אני הבנתי שהוא פשוט ניסה לסכסך בינינו ותאמת שלמזלי אישתי (דאז חברה שלי )היא אישה ממש לא טיפשה ולמרות שנראה בתחילה שהיא קנתה את דברי אותו אדם(זה אף גרם למס' מריבות בינינו), התיזמון שלו (בימי השבעה ) באומרו את אותם דברים הדליקו אצלה נורה דומה ולאחר בירור איתי היא הבינה שמה שהוביל אותו לעשות את אותו דבר נבזי ומחליא היה הקנאה שלו בי במשך השנים . אני חייב לציין שזה לא היה הדבר היחידי שהוא עשה על מנת לפגוע בי אך זה היה אחד הדברים שמבחינתי היו הקש ששבר את גב גמל...לאחר כשנה וחצי היה ביני לבין אותו קרוב משפחה מריבה די רצינית שבסופה פשוט התפרצתי עליו והטחתי בו את רוב הדברים שידעתי שהוא עשה מאחורי הגב שלי והוא יצא בוכה ונסער והבנתי שנפגע נורא .לצערי דווקא את הסיטואציה החמורה מכולם מבחינתי .הכוונה למה שקרה בשבעה לא הטחתי בפניו .היום כשלוש שנים אחרי אני רואה אותו רק באירועים משפחתיים ובכלל לא בקשר איתו .אך לעיתים עולה הנושא הזה בשיחות ביני לבין אישתי ואני מרגיש שהעניין הזה לא סגור מבחינתי . האם כדי להטיח בפניו את אותם דברים שעשה בשבעה ?או שכדי להניח לזה כי עברו מס' שנים ?וניתן לומר גם שהרבה מים עברו בנהר מאז.

pasmagnezi

New member
נראה לי

שאתה צריך לחשוב על מה תרוויח מכך שתזרוק לו את המידע הזה בפרצוף. האם זה ישחררר אותך? האם זה יתן לך הרגשה טובה? אם כן לך על זה. אם לא תנסה באיזשהיא דרך להשתחרר מהכעס שהדבר הזה גורם לך. נראה שהאינפורמציה הזו מאוד מטרידה אותך. יש כל מני דרכים לשחרר את זה. קודם כל להחליט לעזוב את זה ודי וברגע שתחליט, תפסיק להתלבט ותפסיק לתת לזה להציק לך. אפשר גם לשחרר את זה דרך אקט של לכתוב את המידע הזה על נייר ואז לשרוף אותו (אש זה כעס) או להשליך את זה לים .... העיקר שתפסיק להתעסק עם זה כי חבל על האנרגיה שהדבר הזה שואב ממך. הרי בכל מקרה את מה שהוא ניסה להשיג הוא לא הצליח ואשתך היא אשתך למרות הכל.....

למעלה