חייב לשתף אותכם

DaRזה אני

New member
חייב לשתף אותכם

בחוויה שלי היום למרות שלכולם זה בטח קרה שרשרו פה את החוויה שלכם.... דיווח: שעה 8וחצי עד 10 וחצי מיקום חוף הנכים הרצליה גלים טובים אבל מאוד חזקים דרופ חזק ותלול עם קיר עגול וחזק מצב הים בסדר לא מבולגן רק קצת סחף צפונה שלל פלוטר על הקצף ונפילה איתו(נישארתי על הגלשן) סנאפ חמוד קאטבק ובכל שאר הגלים ניסיתי לרוץ הכי מהר שאני יכול ואולי שקצת שבירה תעלה עליי ואז אני אהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם טוב אז אני גולש ככה ב9 מתחיל טיפטופון בסדר חפיף 9וחצי מתחיל גשם זלעפות כואב מוות אי אפשר לראות כלום (הימשכתי לגלוש) הים עלה והתעמק היה מפחיד אבל באותו זמן נדיר!!!!!!!!! כולם ישבו שמה עם חיוך מאוזן לאוזן וצחקקו כמו ילדים בני 4 מרוב אושר עמדו עם ידיים פתוחות נתנו לגשם ללטף אותם והיה מדהים חוויה ואז ניכנסו גלים באורך בערך של כל החוף סטים מדהימים גדולים וגבוהים שכיסו את כל החוף ואם היה שמה מישהו טוב(חוץ מאיזה2) הוא היה תופס גל מהשובר הצפוני וניתקע בקיר של המרינה היה מושלם תכתבו איך אתם ניצלתם את הבוקר הנדיר הזה היה בערך 60-70 אל תלכו לים הגשם הוריד ת'ים סתכלו במצלמות ואולי יעלה צהריים אחה"צ נקווה מחר לגלים אני ילך! מ-ו-ש-ל-ם

DaRזה אני

New member
סעמק יאללה אני שונא

שאני כותב משקיע דיווח ארוך מתקן שגיאות כתיב של מהירות כותב בפורום טוחן את מה שאני יודע ומשתף אותכם בחוויה ובסוף אף אחד לא עונה ולא משרשר חוויה שלו ואיך הוא העביר את היום הגשום והמקסים הזה!!!!!!! לפחות תקראו

faith2

New member
חחח

קראתי
אל תהיה מבואס! החוויות שלי להיום?....בגלל שכל כיתתי הייתה בהשעיה היום מהלימודים, ממש רציתי ללכת לים על הבוקר...אבל לצערי בגלל שעדיין לא קניתי חליפת חורף וויתרתי על העניין....(נכון הים חם אבל הרוח יכולה להקפיא אותי בשנייה)

DaRזה אני

New member
בואנה את נקבה והכול

אבל לא צריך להגזים! את בחיים לא תגיעי לאליפויות אם תמשיכי ככה... לאף אחד מהפורום הזה אין סיכוי להגיע למשהו כי בעולם יש כל כך הרבה מפציצים שרגילים לגלים טובים ופה פשוט אין! אז תהיי קשוחה חפיף שקר אל תהיי סיסית זה חפיף קצת רוח! פייט לא מתאים לך מה קרה? תהיי קשוחה אם את רוצה להגיע לאיזשהו סבב סומכים עלייך את התקווה האחרונה :)

HaCHu

New member
ביום שאני אתפוס אותך גולש במרינה

בהרצליה אני דופק בך מכות.. מה אתה דפוק?? איזה 60 70 במרינה חלאס כבר לזיין תמוח אתה יודע מה אתה אומר בכלל?? אם יש 70 60 במרינה יש לפחות איזה מטר ומשהו בחוף פתוח לייד!! תפסיק לזיין ת'מוח מספיק כבר!!

DaRזה אני

New member
חד פעמי והיה היה...

אני מדבר איתך בבוקר אני לא סטלן צהריים כמוך אני קמתי בזמן שאתה הייתה באמצע החלום. היה 60-70 ואם אתה לא רוצה להאמין לי שאל מי שהיה שמה והגשם העלה את הים בטירוף ואז ניגמר הגשם שלקח איתו את הגלים... אל תאמין לי היה 60-70 תקנא אני נהניתי בגילשה ואתה לא מסתבר PEACE נ.ב אל תחזיר הודעה אני לא יטרח לקרוא אותה

faith2

New member
חחח אחי.....איפה הקשר

מנסה למצוא, אבל וואלה לא מוצאת
קשוחה מה הקשר?... ההבדל בין החוץ למים יכולים לגרום לשפעת...ושאני חוטפת שפעת זאת וואחד שפעת...אני מושבתת....מה לעשות?!

ר ו ק ח

New member
חליפת חורף../images/Emo2.gif????

מה נסגר איתך? בסך הכל קצת טפטוף, אפשר לחשוב שהסתובבת היום עם מעיל וצעיף. נכון המזג אויר הולך ומתקרר אבל לא להגזים לא חבל להפסיד גלים בגלל קצת

BADbob

New member
שימו לב איך אני ניצלתי את הבוקר

נכנסתי לכיתה גלשתי במורד השיעמום של השיעור וירדתי דרופ למחברת ותספתי חרטום על השולחן ועוד שניה נרדמתי שאינ חושב מה הולך בים עכשיו חחחחחחחחחחחחחח אינ לא מבין מה אתם לא לומדים ביום שישי ככה זה גם אצלינו אבל רק מכיתה י (אני ט)

Max Roach

New member
חחחחחחח כנס....

מה אתם גולשים במרינה זה הגל הכי שטוח הכי מעפן והכי קל שאני מכיר וחוץ מזה היה 50 מקסימום ולא היה דרופ תלול אז תשתוק. בקיצקץ מרינה זה לפחדנים.

DaRזה אני

New member
נהפוכו

במרינה הגל ניסגר מהר והוא דרופ עגול שחייבים בטיל לרדת לפינה אם לא נופלים וזה לא נעים נכון הגל באמת שטוח אבל זה בכלל לא לפחדנים הגל שם ניסגר בג'ורה וממשיך פתוח וקשה לרדת אותו! אל תדבר לפני שניסית לפחות אתמול היה ככה בגלל התנאים

למעלה