חייב לשתף אותכם

שחף 1

New member
חייב לשתף אותכם

ובכן חבריי היקרים סיפור אמיתי לפני כשבועיים שלחתי את פרטיי למישהי באתר בליינד דייט ולאחר כחצי שעה קיבלתי טלפון ממנה דיברנו כחצי שעה החלפנו פרטים סיפרנו מה כל אחד/ת מחפשים וקבענו לדבר בערב לאחר מספר שיחות טלפון ארוכות קבענו להפגש לכוס קפה באיזה בית קפה באיזור הקריות השיחה זרמה (אני חייב לציין שקבעתי לעצמי ואני זורם ולא מצפה) לאחר כשעה בבית הקפה הצעתי לה לנסוע קצת לחוף הים קצת טיילנו על החוף תוך כדי המשך השיחה ולאחר מכן ישבנו ברכב ודיברנו ואפילו לא שמנו לב שאנו כבר כ 4 שעות יחדיו לקחתי אותה לביתה ומאז אנו מתגעגעים אחד לשניה או ההיפך כל זמן שאנו לא ביחד מוסר השכל גם ברשת אפשר למצוא בת/ן זוג

העקשנית

New member
שחף-איז יופי של התחלה!../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

אם אכן מצאת את אהבת חייך-הלוואי! שיהיו לך ימים טובים של אהבה ואושר. ואם לא מנסים-לא פוגשים. צודק בהחלט!

*יערית

New member
ומי אמר שאי אפשר?(חיבוק)

הרי גם אנחנו שנינו מאותו הכפר.....
בתקווה לצלוח כל מכשול ושעל! בהצלחה איש מקסים....לא טוב היות אדם לבדו.....

שחף ../images/Emo57.gif

שמחה כל כך לדעת שסוף סוף מצאת מישהי ולא חשוב מהיכן העיקר תהנה ותהיה מאושר

שיר לשחף .......

אייל גולן - בחוף של פורטוגל חיפשתי אהבה כל החיים הפלגתי על ספינה נודדת חציתי יבשות וגם ימים ולא הייתה אישה אוהבת בנמל קטן בחוף של פורטוגל על מגדלור היא שם חיכתה לי גלי הים הביאו לי מזל חוף מבטחים אצלה מצאתי שוב הלילה אני ישוב כמו פרפר לפרח אני אצלה אורח שוב הלילה זה חשוב עכשיו אני יודע שמצאתי אהבה אל סמטאות הכבר לקחה אותי אמרה לי כאן נחיה לנצח הפלגת כבר מספיק למעני אהיה לי בעל ולא אורח למענך הכל אהובתי את הספינה אמכור עכשיו אבנה לך מגדלור של אוהבים ומסביבו חומות זהב שוב הלילה אני ישוב כמו פרפר לפרח אני אצלה אורח שוב הלילה זה חשוב עכשיו אני יודע שמצאתי אהבה שוב הלילה אני ישוב כמו פרפר לפרח אני אצלה אורח שוב הלילה זה חשוב עכשיו אני יודע שמצאתי אהבה שוב הלילה זה חשוב עכשיו אני יודע שמצאתי אהבה שוב הלילה זה חשוב עכשיו אני יודע שמצאתי אהבה

תחושות האהבה..נגיעות..רעידות...../images/Emo23.gif

כשאת נוגעת בי אני מפסיק לחשוב אני מפסיק לחשוש כשאת נוגעת בי . כשאת נוגעת בי אני מתחיל לראות אני מתחיל לחיות כשאת נוגעת בי. אני מרגיש את כל שדי הלב מתרחקים ומסתלקים כשגופי בידך נרעד כשפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להימשך לעד. כשאת נוגעת בי ליטוף אחר ליטוף אני יכול לעוף כשאת נוגעת בי כשאת נוגעת בי אני פתאום תופס את משמעות הנס כשאת נוגעת בי. אני מרגיש איך כל שדי הלב מתרחקים ומסתלקים כשגופי בידך נרעד כשפי אל פיך נצמד אני מרגיש שזה יכול להימשך לעד.

שעות כאלה לפני שבת שגורמות לי....

עוד שיר שמצאתי........ זו שעה ניפלאה של רטט בלב שעה בה הגשם עלינו יורד לילות בהן אש פורצת בלי די גוהרת עליך אתה מתחתי מביט בעינים אומר הוא תודה נפשו אט נסחפת אל הלא נודע שמש חמה לוחשת בגוף על מרבד פרחים כך שנינו נעוף אוספת אותך אל הכר חוצה איתך ים ומידבר ריחוף פרפרים בין שדות וכרמים ציפור שיר נוסקת אל העננים ים כחול עמוק עוטף את כולך טובעת איתך בספינת אהבתך... אתה מתענג עם ניגון החליל חושק בשפתיי גניחותך קוסמים רוקדת מולך ואין כסות לגופה אש קרה חודרת .. שורפת אותך.. ניחוח הקטורת עולה לאויר תחושת הסיחרור מיתנגנת בשיר....

למעלה