חייב לציין

HollowSHIT

New member
חייב לציין

שהפורום ניהיה ממש משעמם כשאנשים הפסיקו לכתוב מה הם באמת מרגישים שקורה פה... מה זה כל השרשורים האלה... מה הפרסומת הכי שנואה אליכם? איזה יום הכי שנוא אליכם? את מה אנחנו הכי שונאים? קודם כל: [?] WHERE IS THE LOVE [?] חוץ מזה על הז' שלי.. מה אכפת לי מה אתם שונאים.. משעמם פה רצח... שמישהו יוסיף איזה משהו מעניין על השרשור הזה שלי.. וכמובן.. תקראו את החתימה החדשה שלי... | | | | V V

לא לא

ת'הומו ואני יודעת לנגן על באסססס קשוחה כמותי

HollowSHIT

New member
מישו שאל אותך בכלל?

חוץ מזה.. עמדתי היום מחוץ למקלט ושמעתי אותך מנגנת.. יש לך עוד קצת להתאמן.. D:

Heavy Thought

New member
אתה ממש בעייתי, הא?

משעמם לך פה? אל תכתוב. אני לא מבינה אותך... זה המצב וככה הוא ישאר. חוץ מזה, שלפי החוקים, אנשים תמיד יכולים לכתוב דעות. הבעיה היא שכשמישהו כותב דעה, כל הצדיקים למיניהם מתנפלים (כן, מתנפלים. לא מגיבים, מתנפלים) ואז נוצר פה ריב ומחובתה של שמרית למחוק. אני מקווה שהבנת הפעם.

HollowSHIT

New member
מה זה?

כן מור.. תודה שהבהרת לי את הדברים.. לא ידעתי שמותר להביעה דעה.. תודה באמת.. אם השרשור שלי לא מוצא חן בעינייך.. את לא חייבת לכתוב בו הודעות.. תודה HAVE A NICE DAY

Heavy Thought

New member
מה הקשר?

אני רק מנסה להסביר לך, כי חלאס. מיצינו. אתה טוחן את זה כל פעם מחדש.

ofrikit

New member
טל..

SHE HASE A POINT כאילו במקומך,אם כול כך היה לי נוראי וסבל קשה פה אני דיי בטוחה שהייתי מפסיקה לכתוב פה ולא פותחת כל פעם הודעה על כמה שמעפן ומשעם ומעצבן פה.. ואכן לאחרונה משעמם פה,אבל תמיד יש תקופות רעות בכלדבר אל תקח את זה בצורה רעה,אתה יודע שאני אוהבת אותך (;

למעלה