חייב לפרוק

חייב לפרוק

לפנות בוקר הגעתי לקצה גבול היכולת שלי לסבול לפני חודשיים האקס שלי נפרד ממני, מאז לא הצלחתי להתרומם ולעבור הלאה. נכנסתי לדיכאון,נכנסתי עם האוטו בקיר כדי שיבוא לבקר אותי בבית חולים, הפכתי להיות אלים, פוטרתי מהמשטרה. התחלתי טיפול אבל הצלחתי לעבור הלאה, המחשבות האינסופיות עליו,ההודעות אחד לשני ובעיקר הכעס על עצמי שלא ידעתי להעריך. אתמול אמרו לי שהוא נמצא במועדון עם מישהו , ישר נסעתי לאותו מועדון, בדרך התחננתי לידידה שתיקח לפני שאני עושה שטויות, היא הגיעה עם ניידת ולקחה אותי משם . בבית נכנסתי לדיכאון כבר ולבכי ללא הפסקה,הוא שלח לי הודעות ל"עזוב אותו", אבל המחשבה בראש שהוא מנשק מישהו אחר מוטטה אותי. לא רציתי למות,לא יודע מה רציתי, פירסמתי הודעה בפייסבוק וחברים שבכלל לא ידעתי ששמים עליי הזעיקו משטרה, אשר מצאה אותי לאחר שנטלתי כדורים. הקאתי ועשו לי שטיפת קיבה, וזה לא שווה את זה, כלום לא שווה את זה אבל רע לי ואני לא מצליח לעצור את הדמעות ולאסוף את עצמי, עברתי דברים קשים יותר בחיים אבל די אני לא מצליח להתקדם. חייב עזרה

ethiogay

New member
וואו..

אין לי מושג מה להגיד שיקל עלייך..אבל תדע רק דבר אחד..אף אחד לא שווה שתבכה בגללו ובטח לא שתנסה לאבד את החיים היקרים שלך..זה לא פיתרון! מקווה שתרגיש טוב.

משו נוסף

לצערי רק מחר אני אפגש עם הפסיכיאטר והפסיכולוגית ואני במצב נפשי קשה ולבד\ בבקשה מי שיש לו את המספר שלי שידבר איתי,לא רוצה להמשיך להדרדר

white star

New member

דבר ראשון, אל תהיה לבד בבית. לך לחברים, משפחה, לך לראות סרט - אל תהיה לבד בבית בין ארבע קירות! אתה באמצע המשבר, הוא יעבור ותרגיש יותר טוב אבל כרגע להיות לבד זה רעיון ממש רע. ניסית לדבר עם ער"ן? אם לא, תנסה, המספר שלהם זה 1201

guy 231

New member
קודם כל

אם זה יעזור(מקווה שיעזור), קח רגע, כמה נשימות עמוקות, תנסה לקחת איזה מרגיע כמו רסקיו וכו' ,אם אתה יכול להשיג, צא לסיבוב ותקנה לך משהו מרגיע זה רק יעשה לך טוב להתאוורר. והחיים שלך יקרים מידי בשביל לאבד אותם, ולאבד את עצמך. נראה ששכחת מי אתה בלעדיו, אז תזכור שאתה הוא אתה בגללך ולא בגלל האחר ולכן לא שווה את כל מה שאתה עוד עלול לעבור אם תמשיך להלקות עצמך. מחזיק לך אצבעות שתחזיק מעמד עד שתדבר עם מישהו מקצועי.

ItsikH

Member
תראה מה זה למישהו אכפת. מישהו דאג לך עד כדי כך - אולי אפילו לא ממש מכיר אותך, להיפך, זה רק מדגיש שאתה לא לבד. תזכור את זה.

Anthro4

New member

הלוואי והיה משהו שבאמת ניתן לעשות, שכל זה היה עובר כאילו מעולם לא קרה. אבל מדברים כאלו אתה צריך לצמוח ולחזק את עצמך... אני לא כל כך יודע מה להגיד, אני לא מכיר אותך מספיק. אנחנו איתך!

"פרסמתי הודעה בפייסבוק וחברים שבכלל לא ידעתי

ששמים עליי הזעיקו משטרה" י'חתיכת מניאק
!!! וגם מה זאת השעה הזאת שבחרת? היה מאוד מאוחר בלילה... או יותר נכון כבר לפנות בוקר... אופיר אלוף!!! איך הוא שם לב מיד וחפר לך על הקיר... (וכמובן הזמין ניידת...) אז אתה טונה או חומוס...

למעלה