חייב לפרוק...

justmee2

New member
חייב לפרוק...

מסתר שהרבה זמן לא כתבתי פה
ומתנצל שאני פותח הודעה חדשה... בכל אופן, אתמול חבר טוב שלי אמר לי שהוא מחפש שותף לדירה בת"א. בעיקרון אני מאוד רוצה לעבור כבר תקופה די ארוכה (כמה אפשר לגור עם ההורים?) ויש לי פה הזדמנות לעבור לגור עם מישהו שאני מכיר, שזה גם פלוס. מצד שני, כידוע לכולכם זה הוצאה לא מבוטלת, ואני אהיה חייב למצוא עבודה, ואני ממש פוחד שאני לא אמצא משהו, ואז גם כל מה שאני ארוויח ילך על השכירות/אוכל/שאר הוצאות. דיברתי על זה עם ההורים והם חושבים שאולי עדיף עוד שנה להישאר איתם ולחפש עבודה באזור שלנו וככה לצבור כסף ומקסימום שנה הבאה לעבור. (בהתחלה אבא שלי רצה שאני אלך ללמוד, אבל אין לי כוח כבר ללמוד ואני עוד לסיים תואר ראשון). בקיצור אני בבלבלות רציניות ואין לי מושג מה לעשות. אני אפילו לא יודע במה בדיוק אני רוצה לעבוד, ועוד לא סיפרתי להורים שאני הומו (למרות שאני חושב שיש סיכוי שהם יודעים) ואני באמת מרגיש שאני תקוע! מצטער שאני נופל עליכם בערך משום מקום אבל פשוט הייתי חייב לפרוק את זה כבר.... אני מניח שאני אחשוב על זה בימים הקרובים ואני מקווה שב"ה אצליח למצוא פתרון. שיהיה לכולנו שבוע וחודש טוב

ספר ריק

New member
../images/Emo24.gif

אין על מה להתנצל, בהחלט ראוי לפתוח שרשורים חדשים בשביל לשתף בנושאים כאלו! ולעניין: לא כל כך הצלחתי להבין באיזה שלב אתה בחיים. התחלת לימודי תואר ראשון? לא ממש הבנתי מהמשפט.. תערוך רשימה של יתרונות במגורים בכל אחת מ-2 האופציות שיש לך. נגיד: ת"א- ייתרונות: עצמאות, עיר ההומואים בית ההורים- ייתרונות: תמיכה כלכלית, קרוב למשפחה ותערוך איזה חשבון של מה עדיף. זו העצה שלי...ברור לי שלא מדובר בהחלטה פשוטה, ואני מקווה שתצליח להגיע להחלטה בלב שלם
חודש מצויין!

justmee2

New member
אני לקראת הסיום של התואר בעזרת השם

האמת חשבתי באמת לעשות רשימה כזאת אבל משום מה זה היה נשמע לי קצת דבילי
חודש טוב

../images/Emo24.gif

אני בטוח שבכל נדרך שתבחר תמצא אושר. זה זמין כל הזמן ואני לא מוכן לשמוע אחרת
אל תשכח שזמן שאתה מבלה בלבקש משאלות הוא זמן מבוזבז. אני מציד לך לערוך מין סוג של רשימה של "איך אני רוצה שהחיים שלי יראו" ולמצוא דרך לגרום לזה לקרות, בלי להתחשב ברצון המשפחה, אלא בך. יש לך זכות לחיות את חייך בצורה הטובה ביותר וזוהי מהות היהדות - תהיה מאושר.

היי ג`סטמי היקר,‏ שבוע טוב.‏ ‏

אכן כן לא ראיתי שכתבת בתקופה האחרונה,‏ ת`אמת גם לי לא יוצא לכתווב כמו פעם.‏ אבל נעזוב כרגע,‏ ולעניינו :‏ דבר ראשון תמיד טוב לשמוע בעצת ההורים,‏ ההורים רוצים רק בשבילנו ורק לטובתנו,‏ אני עצמי גם לא יושן כבר בבית עם ההורים אני לא מסוגל ללחץ הזה,‏ אבל אומר את דעתי שאם יש לך מקום עבודה מסודר ז"א משכורת כל חודש בזמן ולא אחד שישחק משחקים ויאחר משכורות,‏ אז למה לא ? פשוט צריך לחפש עבודה בתחום אותו למדת ואתה מכיר וכך תוכל לעבור להתגורר כעצמאי בעיר החופש וכמובן גם תוכל להינות עם חברך,‏ אולי אפילו תגיד לחבר שהציע לך על השותפות שאם הוא באמת רוצה אותך שיעזור לך לחפש עבודה באיזור.‏ ו...באמת אין מה להשוות לגור לבד מאשר לגור עם ההורים מצד אחד יש תמיכה משפחתית ורגשית ואולי אפיל וכלכלית של ההורים,‏ אך מצד שני יש איזה לחץ מסויים בבית ‏‏(ובמיוחד שאין אחים קטנים‏) אני כיר את זה....‏ אז כמובן שהעיצה הנ"ל פשוטה מאוד וברור שחשבת עליה אז תזדרז ותחפש עבודה ותסביר להורים שזה טוב לך ויש הכנסה טובה וקבועה.‏ כמו כן אולי תוכל להיעזר באנשים טובים תל אביבים מהפורום שיעזרו לך למצוא עבודה....,אוהב.‏ ‏

avitano

New member
ברוך שובך :)

תראה קודם כל ברור שזה מפתה ומושך לעבור לגור לבד / שותף וכד׳ אבל לדעתי ובתור מי שגר לבד שנה וחצי אם אתה לא חוסך לפחות 1000 שח בחודש זה פשוט לא שווה את זה אני חושב שעדיף לך למצוא עבודה טובה ויציבה באיזור תל אביב לחשב הוצאות מול הכנסות ואז לעשות את השיקול האם לעבור... אל תהיה פזיז ואל תיכנס לבלבלות ... תקשיב להורים הם בעלי נסיון :) למרות שלפעמים הם נגד דברים שעוזרים לנו להתפתח :)

בטח תעבור, תהיה נחשון וקפוץ למים

אתה תסתדר :) בהתחלה קצת קשה אבל זה כיףףף וכבר אמרו חכמנו : "אל תאמר לכשאפנה אשנה, שמא לא תפנה" אל תגיד אחר כך..... שאני אהיה פנוי......... שמא לא תהיה פנוי באמת חחח לא דוחים דברים!

תתחיל במציאת עבודה בתל אביב

קודם להוצאה צריך הכנסה. ולדעתי כדאי שותף שיודע שאתה הומו כי אחרת זה כמעט כמו לגור עם ההורים.

למעלה