חייב לפרוק מתח

חייב לפרוק מתח

אז ככה ,כשלעצמי ,אנני דוגמן ואפילו לא ממוצע כפי שנקרא ,סתם גמד מושתן {בצחוק} עים תהיות ,ובעיות ,כמו רובכם בעולם ,רק שלי עצמי כל דבר בחיים הולך קשה ,וכל בוקר נכונו לי הפתעות חדשות ,ויש שיומרו לחשלך {ואני חושב להתישי ולהכשילי]כל מערכות יחסי עים נשים ,נדונו מראש לכישלון ,וזאת משום שאני נוטה לשמור על פרטיותי בקנאות,אך הן נשארו {משום שהמין היה נפלא].ואני יושב עכשיו לבד ,ונקרע לגזרים בתוכי ,כי אני יודע ,שמחר [אים ירצה השם]אני אקום ליום לא צפוי לבד ,והכל לבד ,בשמחות ,בקשיים,בשיעמום ,בתהיות ,בחלומות,אז אני מודה לכם\ן מראש על הקריאה ,או התגובה ,מה שבטוח שפירקתי שתי כוסות ויסקי ,בכדי לכתוב את מה שנאמר ,ולאלה שאינם לבד ,עיצרו , חישבו,הביטו ,תחייכו ,גם שאתם בחרא אתם לא לבד....נ.ב. תקראו את הספר אומנות המלחמה[סון דזה] , למרות הקושי , אפילו 10 פעמים בסוף תבינו ,ותחכימו.

drnaji

New member
אוייי,למה אלכוהול ../images/Emo35.gif

זה שאתה לבד הבנתי,אבל למה שהאלכוהול יהיה לך חבר? אתה נשמע בן אדם נחמד,אז אתה לא אמור להיות לבד,אם כבר,אז תקח את עצמך בידיים ותצא לעולם ותכיר אנשי חדשים... בדידות זה באסה,אבל אפשר לשנות את זה,הכל תלוי בך

הדבר האחרון

שאתה צריך זה אלכוהול! אלכוהול לא יפתור את הבעיה, הוא רק יטשטש אותה לכמה שעות! בקשר למה ש drnaji אמר שצריך לצאת ולהכיר אנשים חדשים זה דבר שיכול להיות קשה מאוד להרבה אנשים שנמצאים במצב של בדידות צריך לקבל תמיכה ועידוד נכונים.. הניסיון מדבר :(

drnaji

New member
תגובה...

להיות בודד זה קשה,אבל במקום לשבת בבית ולחשוב כמה זה קשה לצאת ולהכיר אנשים חדשים,אפשר לנסות
אין לך מה להפסיד. את לא יכולה לשבת בבית ולחקות עד שמשהו יבוא ויהיה חבר שלך,צריך לקחת יוזמה,לא לפחד,והעיקר לבלות ולבלות:רק כך שורפיש את הזמן והשעמום!!!

למעלה