חייב לפרוק משהו

לוחם 96

New member
חייב לפרוק משהו

מקווה שלא תחשבו שאני ריגשי , יום רביעי, קמתי.. אכלתי, גילחצתי פנים נעליים, מסדר בוקר, ריקנתי פחים, הרמנו תורן במרכז פלוגה, קיבלתי שעת רספ כי ברחה גומיה ברגל ימין, אכלתי צהריים, רבתי עם חבר במחלקה לא יודע למה אבל אנחנו לא מדברים, עליתי לשמור, ירדתי משמירה, הייתי חייב חרבון כבר איזה 3 שעות מהשמירה ואין נייר אני בא לבקש (ציוד עדיין עלי) מהסרספ ומקבל שעה על זה שאני בלי כומתה, דיברתי עם חבר אחרי 11 חודש שלא, גיליתי שחבר שלי נהרג בלבנון , ארוחת ערב מגעילה לא נגענו בכלום, גיליתי שבגלל בעיות סדכ אני כנראה לא אצא מחר להזכרה של חבר ילדות שלי מאור זכרונו לברכה, הזמנו פיצה, התקלחתי, אכלנו פיצה וחיפה הביאה גול, שאר המחלקה יצאה ליזומה גדודית ותקעו אותי בשגרה, התקשרתי וגיליתי שאני צריך לשלם 1874 שקל חשבון טלפון , אלוהים יודע על מה, הצעתי את המיתה והלכתי לישון, העירו אותי לשמירה, גיליתי שהעלימו לי את הכומתה, לקחתי כדור לכאב בראש, עליתי לשמור, ראיתי ערבי והוא אמר לי שלום והצטערתי שלא זרק עלי בקטב, בא לי לירות במישהו.. ‏-- למה פה? כי אני לא מחפש רחמים אלא את התגובות השנונות שלכם שיביאו לי חיוך @_@ ‏

VCube

New member
נוקדנות

לשמה. חייל עייף, מותש, מבואס מרגיש דפוק, כותב לך הגיגים (לא סתם כותב - הוא *פורק* אותם:)) כשאת עוד ישנה לך בנחת (טוב, הוא שומר על שנתך)... ואת, תופסת אותו באיזה קוצו של יוד (טית/תו) ומשפדת אותו לעיני כל. אגב, את מכירה הרבה חיילים ש"מציעים את מיטותיהם" בעודם בצבא? הבחור שופך כאן את דם לבו, ואת מתקלסת בו. [אוף, אחרי נאום כזה] מה שאת צריכה לעשות עכשיו דמעה ורודה זה, להציע לו את מיטתך, תרתי משמע ויפשלה אחת קודם :) דווחי תוצאות !

למה לקלל?

יפשלה בעצמך! אולי באמת הוא הציע מיתה? מוכן לקבל זאת על עצמך (תרתי משמע)?

צאט ניק

New member
../images/Emo51.gif

ממילא לא בא לי במיוחד על הסנדוויץ' הזה. חרא של סנדוויץ'. <דמעה ורודה הופכת לדיאטנית הרשמית של צאט>

צאט ניק

New member
את

המזקירה של ג'ון. <צאט נזכר בדיבר השביעי: לא תחמוד מזקירת רעך אפילו שהוא סמולן, רומני ואוהד מכה-בי>

לא שמתי לב

שמישהו כאן הכריז עלי בעלות. ואם אומר לך שאני אוהבת ללבוש אדום וכותבת ביד ימין

john111

New member
לא הוכרזה עליך בעלות

כי אף אחד כאן לא יודע איזה יד את ואם יש לך מכות בשאסי שאסי שובי הביתה

john111

New member
את פיספסת את העיקר

כל הסיפור הוא שלא היה חירבון הוא ביקש ניר טואלט מהספר"ט אבל לזה לא היה אז הוא אמר לו להשתמש בכומתה כדי לנגב. הבעיה הייתה שלא הייתה לו כומתה אז הוא קיבל שעה נוספת לחכות שזה יתיבש מעצמו

למעלה