חייב לפרוק את זה...

SpiritCrusher

New member
חייב לפרוק את זה...

אז ככה: התחיל לי היום מ-ע-ו-ל-ה! קיבלתי 95 במבחן חשוב, ובכלל היה לי נחמד.. ואז הגיע ה-קטע של היום: העברתי את הפעולה שלי (ד´), והיה בסדר.. הלכתי הבייתה, עשיתי דברים, ופתאום אני מקבל טלפון מהראשג"דית שלי שביקשה שאני ארכז מכל הצוות רשימות חניכים שיוצאים לטיול פת"ש ואביא לה מחר בבי"ס, כי רק אני לומד איתה בבי"ס. אז אני מתקשר לאחת מהצוות שלי, ואומרים לי שהיא ישנה.. אז אני מתקשר לראשג"דית, אומר לה שהיא ישנה, והמנייאקית הזאת מתחילה לצעוק עליי!!!!!! בגלל שהחברת צוול שלי ישנה ובגלל שלא נתנו לה רשימות עד היום והיא בכלל לא ביקשה!!!!!! עכשיו אני מעוצבן עליה לגמרי, וממש בא לי לפרוש.. אני כבר לא מוצא טעם להמשיך להדריך... לא יודע... זהו.

קח בקלות...

פשוט אל תיקח ללב את הראשג"דית שלך
שתצעק, זה לא צריך להזיז לך... כל עוד אתה לא זה שעשית משהו רע אז למה שהצעקות שלה יהרסו לך את היום
גם אני מדריכה ד´ ואם היית יודע עד כמה השכב"ג שלנו "שונא" את הצוות שלי וכל הזמן יורד עלינו ואיך המרכזת שלנו תמיד נטפלת אלינו אז תאמין לי שהיית רואה את הצעקות של הראשג"דית שלך באור אחר... חחחחחחח בקיצור, היית פשוט צריך להגיד לה:" למה את צועקת עלי
זו הייתה הפאשלה שלך- תצעקי על עצמך
" ולסגור עניין... בהזדמנות זו אני רוצה לשאול- למישהו יש במקרה תמונה של הסימני דרך האלה שיש בטיולים

חפיף... אז הראשג"דית צעקה עליך...

אל תיקח את זה יותר מידי קשה.... כולה ראשג"דית.... שתיתעצבן קצת... ואתה תעשה לה דווקא ואל תיתרגש מיזה..
ולי הייתה אתמול פעולה מגעילה... (כמו תמיד...) אין לי אפילו כוח לפרט.... אבל אחרי הפעולה היה ממש מצחיק, לקחו אחת מהשיכבה שלי ומילאו את כולה קמח וסוכר וביצים וקפה ואני לא יודעת מה עוד... וכולם אומרים לה מזל-טוב, אז היא כימעט בוכה: "אבל אין לי יומולדת..." אז אח"כ שהיא היתעצבנה שהיא מלוכלכת לקחו אותה ופשוט השכיבו את כולה בתוך השוקת ופתחו את כל הברזים.... איזה מצחיק זה היה...
! ועכשיו תישאלו למה אני בבית ב9:24, אז המורה שלי למתמטיקה מת...! אז אין שיעור...! סתם..., הוא פשוט בטיול שנתי עם הי"בתים (איזה כיף... היה אתמול יום פעילות בלי מרכזים צעירים
!) ואריאלה, לאיזה סימני דרך את מיתכוונת??? נועה.

m y s e l f

New member
הבעיות שלכם כל כך קטנות!!

השבט שלי ממקום בהדר הכרמל (לאלה שלא מחיפה - שכונה שטייל הארלם).
אחווה של 12 חניכים, חוץ משלושה לכולם יש הערות משמעת, וחמישה עפו מביצפר.
אני מתקשר אליהם ואמא שלהם אומרת לי שהיא לא יודעת איפה הם ולא אכפת לה.
הם מספרים לי איך האחים שלהם לוקחים סמים, ולפעמים מציעים להם.
פעם אחת מצאנו שיכור ענקי משרירים בשבט, והוא כמעט הרג את המרכז ותקף חניכים, כשהזמנו משטרה הוא השתין להם על הניידת.
שבוע אח"כ חניך שלי (ה´!!) מצא מזרק סמים ליד השבט עם דם מטפטף מהקצה.
אתמול באו לשבט ערבים ואיימו על חניך בסכין, וזה אחרי שהם הכניסו מכות לשני חניכים לפני 3 שבועות בערך. אז הראשג"דית צעקה עליך!

צנצןדבש

New member
כמה אקשיין רץ אצליכם בשבט...

רק אצלנו כשנשברת ממטרה עומדים כל השבט במעגל ומסתכלים על המאורע המרגש. אגב, אפרופו קטנות, אני בכלל לא קיבלתי הדרכה השנה, אז לכל האנשים שרוצים לפרוש - רק דמיינו את אותם אנשים שלא קיבלו הדרכה ומה שאתם מגדירים כ"סבל" שלכם בתור מדריכים יש אנשים שהיו מוכנים להתחלף איתכם והיו רואים בזה סבל הזה הנאה רצופה (או שזה רק אני? למה אני חייב להידפק תמיד?) - רק בשביל להיכנס לפרופורציות.

סימני דרך../images/Emo26.gif

כשהולכים לטיולים אז יש על סלעים בדרך שלושה פסים של צבעים (נגיד שחור אדום וכתום) שמראים לנו לאן צריך ללכת... יש למישהו תמונה של משהו כזה במקרה?

למה שאנשים יצלמו אבנים...../images/Emo13.gif? פשוט

תציירי את הפסים האלו בגואש על איזה עץ או סלע ותצלמי...

כן אה...

גם אני הייתי בספק שמישהו מצלם את הדברים האלה אבל חפיף, בטיול הבא שיהיה לנו אני אצלם
תודה בכל מקרה...

כי

שמתי באתר של השבט של את אגדת תולעי הצבע (מי שלא מכיר את האגדה מוזמן להיכנס לאתר) ואני רוצה לשים תמונה של התולעים.

KISHKOSHA

New member
פרוליכטיקים

שהייתי בטיול פסח בכיתה ד´ אז ככה קראו לזה, פרולכטיקים!

למעלה