חייב לספר לכם משהו..

בנגלה

New member
חייב לספר לכם משהו..

סליחה אם זה לא מעניין אותך כל כך.. אבל אני פשוט ממש חייב להוציא את זה... אחי.. כבן 26.. הוא למד קולנוע.. לאחר מכן התחיל לעבוד בבתי ספר בלוד בתור מדריך קרן קרב לקולנוע... השנה.. עלה לו רעיון לערוך טקס אוסקר לכל הכיתות ובתי הספר בלוד שלומדים קולנוע... כביכול נשמע נורא חובבני.. אבל זה היה משהו אחר... שמח להשתחצן ולהגיד שאחי העלה את לוד לרמה אחרת לגמרי... הוא הפיק, ביים, כתב את התסריט, הגה את הרעיון כולו.. והיום הלכנו לטקס שנקרה "אוסקרב" (אוסקר- קרב לאלה שעדיין לא קלטו את משחק המילים).. הטקס היה מדהים.. מוזיקה של וולט-דיסני ברקע.. על הבמה- מלא ילדים מולבשים כרקדני קאן-קאן, שחקנים מוכרים, דמויות מסרטים,רקדנים וכולם רוקדים בצורה משגעת כשלפתע מופיעה בסוף הבמה שירלי טמפל המופלאה!! מלא רקדנים, שחקנים, לוחמי קפוארה מאופרים ומולבשים במגוון תחפושות וצבעים רבים ביניהם כדי להשיג את ילדת הפלא הזאת, ששוחקה ע"י ילדה מתוקה ומוכשרת... ובעזרת צ'רלי צ'אפלין מצחיק שכובש את ליבה של שירלי במחזה מצחיק וכובש מצליחים הילדים כולם להתאחד ולשמוח יחדיו...
בין הענקת הפרסים לשחקנים ולסרטים במגוון קטגוריות שובצו הופעות מדהימות ביניהם מופעי ריקוד לצלילי המחזמר "קזבלן" , ברייק-דנס מדהים בליווי רקדנים מקצועיים ושרשראות אש!!!
מופע מדהים ומרגש המולהק כולו בילדים!!! לא יכול לספר לכם כמה התרגשתי כשהקהל הריע לאחי וקרא ללא הרף בשמו.. ולבסוף כשעלה על הבמה לקוד קידה עם כל המופיעים ועבר בין כולם כדי לגעת בהם... לכל ילד וילד שעמד על הבמה דאג לתת כיף, ללחוץ יד, או אפילו ללטף!! התרגשתי והייתי גאה ממש כאילו אני אבא שלו..

רחילו

New member
../images/Emo140.gif אשרי ההורים שזכו לילדים

כמוכם . זה גורם להמון נחת וגאווה

פיפיטה

New member
בנגלה, כיף שיש אח שאפשר להתגאות

ולקחת דוגמא לתרומה לקהילה. ובמיוחד ללוד שבזמן האחרון שומעים עליה רק על סמים,בעיות חברתיות ואבטלה. כילידת לוד אני שמחה שלתושבים ובמיוחד לילדים יש גם אירועים כאלה, ולאחיך כל הכבוד שהוא מקדיש את מרצו להעשרת תרבות הילדים. כן יירבו אנשים כאלה.

avielss

New member
../images/Emo24.gifמרגש מאוד

שמח לשמוע שיש עוד אנשים שתורמים לקהילה ועושים כל כך הרבה טוב לכל כך הרבה אנשים

tsiporganeden

New member
מממממשששששששששששההההההההו

מה זה התרגשתי לקרוא, זה אומר שאחיך בחור כארז, חרוץ, לא שוקט על שמרים, מה דעתו לביים לנו איזו הצגה בלאדינו? אני אכתוב את התסריט, וכמובן שיש לנו גם את אביב, היידה קרידו, תעשה משהו למען התרבות הלאדינואית.

בנגלה

New member
לא רחוק מהמציאות...

במסגרת הלימודים שלו הוא עשה סרט גמר שנקרא "להוריד את הכובע".. זה סרט תקופתי של שנות החמישים.. בעקרון הוא מדבר על מערכת יחסים בין אב-שומר בתחנת רכבת לבין בנו הצעיר שמנסה להתקבל לחבורת ילדים... הדרך להתקבל לאותה חבורה היתה להביא להם את המפתח לקטר ולהפעיל אותו.. וכך מערכת היחסים בין האב לבן עומדת במבחן... בסרט הופיעו הרבה מאד מוטיבים ספרדים.. כמו השיר "אדיו אלטו" ששר האב לבנו בשעת הערב בזמן שהוא מפזר סוכר לספר תנ"ך ישן ולאחר מכן מניח את הספר תחת ראשו של הילד.. ובכלל- לאורך כל הסרט המשפחה מדברת בלאדינו.. אני גם משחק בסרט בתור אחד הילדים מהחבורה... חוויה לא נורמלית.. להשתתף בהפקה של סרט ובכלל כשאחי עושה את זה. וזאת הסיבה גם שאני תמיד לצידו ותמיד מוכן לעזור לו כשהוא צריך... גם בסרט הזה אחי הפגין כישרון מדהים.. הוא עבד עליו שנתיים.. והתוצאות היו בהתאם.. הסרט נשלח אפילו לפסטיבל הסרטים הבינלאומי בסינמטק..!

|חיבוכל הכבוד - אני מכירה מקרוב את

מערכת בית הספר ואני יודעת שמופעים כאלה הם דרך התבטאות לתלמידים ובמיוחד לתלמידים שיש ל בעיה אני יודעת שערב כזה וההכנות לערב, תורמים לילדים, לפעמים, יותר מהשעורים.,,,,,,,,,,,, פשוט נהדר כל הכבוד לאחיך .

Sarika

New member
בן, יש לך סיבה להיות גאה באחיך

המוכשר וגם לו יש סיבה להיות גאה בך, יישר כח להוריכם שגידלו כאלה בנים.

רותי ב.

New member
בנגלה, סיפור נהדר, הרעיון,

היוזמה, ההשקעה, היישום, וההפקה, וכמובן גם המחמאות שכל כך מגיעות לאח שלך על הפרוייקט הזה. ובכלל כל ההפעלה של קבוצה גדולה של ילדים, לכזה דבר מורכב דבר ענק ממש
יש לך את כל הסיבות להיות אח ממש גאה בו

angelici

New member
וואוו בנגלה התרגשתי מאוד../images/Emo99.gif

ואני במיוחד גאה באחיך ישר כוחו ומי יתן וירבו בנים כמותו בעמנו כן בינגלה משפחה טובה מאוד

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gifהתרגשתי יחד איתך

אתה בהחלט יכול להיות גאה כמו אח שלו.. זה כל כך יפה לגלות שבחורים כאלה עוד לא פסו לגמרי מהעולם. ישר כוחו, בטוח שיום אחד הוא יהיה מפורסם ואז נגיד וואו- זה האח של בנגלה שלנו!

למעלה