חייב למצוא תשובה

• פותח הנושא orbo
  • פורסם בתאריך

orbo

New member
חייב למצוא תשובה

חבר'ה, אתם המוצא האחרון שלי. וזה אתגר רק לעכברים אמיתיים עם יכולת חיפוש טובה. תקוע לי בראש איזה מהלך היילייט, לדעתי משנת 96 או 97 שאני לא מצליח למצוא. המהלך היה האלי-הופ שלא נגמר בדאנק אלא בלייאפ חולני כשהשחקן נמצא בעצם מעבר לקרש (כלומר מחוץ לתחומי המגרש) אבל מצליח לקלוע. מה הבעיה? אני תקוע על כך שמדובר בריי אלן בימיו במילווקי אבל לא מצאתי שום וידיאו כזה. מישהו כאן, מהוותיקים לפחות, זוכר מהלך כזה או בסגנון דומה? סתם כתוספת, לפי הזיכרון שלי, יש מצב שזה היה בבוסטון גארדן, אבל אני כבר לא בטוח בכלום. אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי ומקווה להפוך בקרוב לחלק פעיל בפורום הזה... אור

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני יודע על איזה מהלך אתה מדבר

וגם אני זוכר במעורפל שזה היה רי אלן אבל אני ממש לא סגור על זה. אני יודע שבאחת מהקלטות שיש לי בבית יש גם את הקטע הזה אבל בשביל זה אני צריך לנבור בקלטות ולחפש. אולי אני אעשה את זה במהלך סוף השבוע

orbo

New member
אני מוכן לשתול עבורך

שתיל חסיד אומות קרית אונו בחצר שלי אם תעשה זאת או לפחות תפנה אותי למקור באינטרנט...

OrEl74

Well-known member
מנהל
האמת שגם אם אני אמצא את הקטע הזה

בקלטות שלי אז לא ממש יהיה לי איך להראות לך את זה

תוכל לצלם במצלמת וידאו את הטלוויזיה

בזמן שהקטע משודר ואז להעלות לאינטרנט :) זה יהיה בחרא איכות, אבל גם זה משו

orbo

New member
קודם תגיד שיש לך

אחר כך כבר נמצא פיתרון מקורי

88nothing

Active member
פלאפון

אתה גם יכול לעצור, לצלם, לעצור, לצלם... ואז תדפדף לנו את זה, אבל מהר

orbo

New member
../images/Emo208.gif גח"ט לכולם

שלום, אור (אני מניח שזה שמך), רציתי לדעת אם הצלחת למצוא את אותו קטע היילייט מדובר? אם כן, אני אשמח למצוא דרך שתוכל להעביר אותו אליי. שנה טובה ומקווה שעבר צום קל

orbo

New member
לא, לא המהלך הזה

למרות שהוא מאוד מזכיר את מה שאני מחפש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב...מצאתי

אמנם ממש בחטף כי זה במסגרת כתבה על ריי אלן משנת -98 ורואים את המהלך הזה ממש לשניה אבל זה אכן היה נגד בוסטון וזה היה בעונת הרוקי שלו.

orbo

New member
אני מבין שלשלוח אליי איכשהו, זה לא יקרה

אז יש לך מושג אם אוכל למצוא את זה באינטרנט? או יותר נכון, מה לכתוב כדי למצוא את זה? תודה על העזרה, בכל מקרה

OrEl74

Well-known member
מנהל
עם כל הרצון הטוב

פשוט אין לי איך לשלוח לך את זה. מדובר בקלטת של משהו כמו 4 שעות והיא די ישנה ובאיכות ממש לא מדהימה. אין לי מושג איך להמיר את זה לקובץ שאוכל לשלוח לך.

למעלה