חייב למחות

UnderTown

New member
חייב למחות

לפני כמה ימים, הלכתי לבית ספר, כרגיל.. לצערי, באותו יום גם היה לי פצע קטן, שלא היה ממש סגור. אני עמדתי ודיברתי עם חבר שלי, בזמן שאיזה אידיוט רץ בכל הכיתה במשחקים מטומטמים עם חבר שלו.. הרגל שלו פגעה ופתחה את הפצע שלי.. זה לא משהו גדול, אבל בהחלט היה דם.. אז הלכתי מהר עם חבר שלי לחדר המורים, כדי לשאול איפה המרפאה ומה צריך לעשות.. ונחשו מה גיליתי??! אין מרפאה!! פשוט אין! אין חובשת! אין מישהו שיטפל בתלמיד פצוע!! מכיוון שזה בצפר קיבוצי, גם אין בית חולים באיזור!! בשביל זה ההורים שלי/הקיבוץ משלמים על בצפר שנחשב "טוב"?!! מה זאת החוצפה הזאת בכלל?! הכי מעצבן, זה שרציתי לפחות לצאת מתחום בית ספר, כדי לקחת טרמפ לבית החולים הקרוב, מכיוון שההורים לא יכלו לקחת אותי, ופשוט לא הרשו לי לצאת!! לא רק שאין מרפאה, ושאין מישהו שיטפל בפצע (שכאב נורא), גם אסור לי ללכת לקבל טיפול אחר!! בסוף המזכירה חבשה לי בחבישה חובבנית את הפצע.. זאת ממש ממש חוצפה! ואפילו לא טרחו ליידע אותנו שאין מרפאה. חבורה של צבועים מטומטמים המורים האלה, זה מה שהם.

wizibusy

New member
חוצפה שאין כמותה.

לכן ארגון התלמידים הצטרף למאבק האחיות ביחד עם וועד ההורים הארצי. לצערי ההעניין עוד לא סודר לגמריי, אני אשמח אם תעביר לי את הפרטים של הבית ספר, זה יועיל לנו מאוד. יש לך אפשרות להתלונן למנהל ואף למשרד החינוך, ואם תעביר לנו פרטים בנוגע לבית ספר, ואם יש עוד קצת בנוגע למקרה אנחנו ננסה לטפל בעניין. זה עניין חמור ביותר, ומזל שזו הייתה פציעה שכזו, ולא ממש שעלול לסכן חיי אדם, כי החוסר באחות היה יכול לגרום למוות. בכל מקרה, אני מקווה שתרגיש טוב, ושהרגל תחלים. ים - 0523762636

דווח לכך למשרד החינוך

זה חשוב - ערב את הוריך ואמור להם שיתלוננו

למעלה