חייב לחלוק עם מישהו..

UnderTown

New member
חייב לחלוק עם מישהו..

לא יודע אם זה כל כך מעניין אנשים, או מה זה בדיוק.. בכל מקרה, בשנה האחרונה, כל פעם שעשיתי תרגיל מסוים עם הגוף שלי (תרגיל מסוים מאוד), שמתי לב שהסביבה משתנה סביבי. אז בשנה האחרונה, כל פעם שאני מרגיש רע, או שהכל נופל סביבי, אני עושה את התרגיל המסוים הזה - ופתאום, כמו בקסם, היחס של אנשים אליי משתנה, חלק מהתכונות שלי משתפרות, וחלק יורדות - אבל משהו משתנה. קרה גם לכם משהו כזה?? זה יכול להיות סוג כלשהו של טקס כישוף? אני לא מתלונן על זה, אני פשוט חייב להבין מה זה...

Diableror

New member
הייתה כתבה ב nrg

על מישהו שפיתח "שיטה" שדומה לתיאור שלך.אני לא זוכר את השם שלו,אבל כשזה יצוץ אני אשלח לך את הכתבה. Diableror

ToryMaster

New member
המ

הייתי שמחה לשמוע יותר על התרגיל הזה, כי קפצו לי לראש כל מיני סיבות שבגללן זה עוזר, אבל הן לא רלוונטיות עד שאדע מה התרגיל הזה בכלל.

UnderTown

New member
אמ..

אני לא אגיד את התרגיל בשלמותו (למרות שהוא ממש פשוט), כי יש לי אמונה תפלה שאם אני אגיד אז הוא יפסיק.. אבל חלק מזה זה לעצור את הנשימה שלך, ולעשות משהו מיוחד עם העיניים.. אני באמת לא רוצה להגיד הכל.. מקווה שזה עזר לך

ToryMaster

New member
המ

אמונה זו אמונה, אבל למה לקרוא לאמונה שלך טפלה וחסרת טעם? חלק מהעניין בעיני עשוי לנבוע מזה שאתה מתאזן, נרגע, ומשדר אנרגיות חיוביות יותר, מה שגורם לאנשים להתייחס אלייך באופן חיובי יותר. התיאוריה השניה שלי גורסת שבגלל שאתה נרגע, אתה רואה את הדברים אחרת.

UnderTown

New member
יכול להיות.

לא פעם חשבתי שזה רק מצב פסיכולוגי.. את יודעת, בגלל שאני מאמין באמת שזה ככה אז זה ככה... אבל לא יודע, זה דבר שפועל כל פעם, וזה קצת יותר מדי מוחשי כדי להגיד שזה רק אני שמשתנה...

WindsOfWar

New member
קורה לי דבר כזה מדי פעם

בלי קשר לתרגיל. לי דווקא ניראה שלא הסביבה משתנה סביבך אלא אתה משתנה בהתאם לסביבה. זה כמו שינויי מצבי רוח עקב מזג האוויר, לפחות לדעתי.

מעניין אבל קיים אצל כולם <?>

ברגע שאנחנו מאזנים את עצמנו, רגשית ונפשית, העולם מאזן עצמו יחד איתנו. אתה יכול לקרוא לזה כישוף או קאובאנגה.זה לא ממש משנה.

Ligeiro

New member
זה דווקא מעניין

חבל שאין לך אפשרות לחלוק איתנו. אולי עניין של קארמה...

Weirdi

New member
תגובה

לשנות קצב נשימה, תנועת עיניים או שאר שרירים\תנוחות ידועים כעזרים לשינוי המצב המנטאלי (השינוי, המעבר לפרספקטיבה שונה) וכנראה שעלה משהו ספונטני שמתאים לך ועובד. תוכל לשפר את התרגיל שאתה עושה, לפתח ולשנות אותו כדי שיתאים לצרכים ולזמן. תנסה לפתח אותו לכיוונים שונים, אולי לשלב משהו יוגי או מדיטיבי יחד איתו, לנסות לשלב סמלים, ישויות או כל דבר אחר שעולה לך לראש.

UnderTown

New member
תודה../images/Emo13.gif

לא חידשתם לי הרבה, אבל בהחלט נחמד לשמוע הצעות.. אם אתם מוצאים איזו פיסת מידע על עניינים כאלה, אני אשמח מאוד שתשלחו לי במסרים..

UnderTown

New member
אגב

אני בהחלט אנסה לפתח את התרגיל ולעשות אותו בכל מיני תנאים שונים, או סמלים, מוזיקה וכו'..

למעלה