חייב לומר לכן ולכם!!

gugi-גוגי

New member
חייב לומר לכן ולכם!!

במרץ אני אהיה כבר 3 שנים ברשת. 3 שנים של גלישה יומיומית באינטרנט. הפורום הזה הוא הכי נחמד ומעלה חיוכים שהכרתי!! מקווה רק שהוא ישאר כמו שהוא ולא יהפוך במשך הזמן למעון למשועממים מקצועיים וסתם מחפשי ריב. צ`או גוגי

חן.

New member
לרגל האירוע אני מראיינת את גוגי ..

איך זה שלוש שנים? איך זה התחיל?

חן.

New member
אם יש לעוד מישהו שאלה מענינת

לגולש ותיק - מוזמן להצטרף לראיון

gugi-גוגי

New member
אז ככה !!

אם באמת ברצינות??!! אשמח לספר לך איך זה התחיל למה ומדועה !! אבל לא כאן בפורום כי זה קצת אישי!!! רוצה במייל?? גוגי!!רציני מאוד הפכם!!!!

chirab

New member
אוי לא!!!

שלוש שנים? ואני חשבתי שאני בהתלהבות רגעית בלבד! כל יום פותחת את הפורום לראות מה חדש ומי בא ומי לא , ולספר, וכל יום אומרת לעצמי שזו לא בעיה, וברגע שארצה אוריד מינון... בכל מקרה הפורום הזה באמת מתוק, ובתור חדשה בעסק, שמחה לשמוע שזה ייחודי צ`או שירה

gugi-גוגי

New member
ל..שירה

להוריד מינון זה באמת עניין של החלטה!! אני אישית הולך רק לאן שטוב לי.. וכרגע טוב לי כאן. בקשר לחדשה.. אז כאן אנחנו באותה הסירה. גם אני חדש כאן..כולה משהו כו שבוע וחצי. שיהיה לך אחלה ערב צ`או גוגי

chirab

New member
לגוגי

לא, לא הבנת, כאן אני מהיום השני או הראשון, החידוש רומז לזה שבכלל, בגדול, בפורומים, ואפילו גם באינטרנט בכלל, רק מאז שהתגרשתי שזה אומר - יווווווו - עכשיו כשאני סופרת ממש, אני שמה לב שעוד מעט כבר שנה!!!! עוד חודשיים בערך זה יהיה שנה!!!! ותמיד כשהאקס שלי היה משתעה שעות על שעות באיטרנט, לא הבנתי מה כל הקסם... היום גוגי, אני מבינה ועוד איך ועל כן קצת מקללת אותו הבנת? שירה

אור-לך

New member
איחוליי...

כל הכבוד על ההתמדה. אני גם חושבת שהפורום הזה הוא הכי נחמד (ממה שהספקתי לראות, אין לי ותק כמו שלך...ממש ראוי להערצה). ומדוע שיהפוך למעון למשועממים - הרי האנשים ``עושים`` את הפורום. לא? ;-) אור-לך.

למעלה