חייב להתייעץ!!

artor97

New member
חייב להתייעץ!!

תשמעו יש לי שאלה שלא תמיד מתאימה לבנים, אבל אני חייב לשמוע מה אתם אומרים. יש לי אף לא יפה- וכל שאר הפנים שלי ממש בסדר. אבל האף ממש מגעיל ואני יודע שבגלל זה אני לא מוצא מישהי וזה. כי תכלס אני מכוער- ורק בגללל האף- לא חבל? בקיצור ההורים שלי מוכנים לשלם לי על זה אם זה מה שאני רוצה, ואני כאילו רוצה- ונפגשתי כבר עם הרופא הזה מכללית אסתטיקה והמחיר גם ממש בסדר כי יש להם מבצע לקיץ, בגלל שהרבהמנתחים בקיץ בחופש בגלל הימי החלמה וזה. אבל נראה לי מה זה מעפן להגיב לבצפר עם אף חדש - כאילו זה לא של בנות ניתוחים כאלה? יש לי תחושה שיצחקו עליי שנתיים, וכאילו יש לי הדמיה של הפנים שלי עם האף החדש- וזה נראה פצצה- אבל כדי לחכות אחרי יב'? (אני עולה ליא') מה אתם אומרים?

yaaarin

New member
שמע סיפור

לחבר שלי גם היה אף גדול והיו עוקצים אותו הרבה בגלל זה, אבל הוא לא מאלה ששמים זין, לפני כמה חודשים הוא עשה ניתוח וסידר את האף, בהתחלה כולם היו קצת בהלם אבל אחרי כמה ימים זה עבר, והיום הוא מסתובב כמו מלך.. וזה ממש לא קטע של בנות.. לא נוח לך משהו תסדר אותו..

yaaarin

New member
לא צחקו..

והמיעוט שכן צחק הפסיק עם זה כעבור כמה ימים..

ליאן21

New member
ל- artor97

אין לך מה לחכות מה זה משנה שנה אחרי כאילו זה אותו הדברר אז אין לך מה לחכות תיפטר מזה כמה שיותר מהר ושהיה לך בהצלחה בניתוח ואחרי הניתוח עם הבנותת !!!

לartor97

שמע, אף אחד לא יכול להבטיח לך שהחבר'ה לא יצחקו... כי החברה כזאת! אבל זה יעשה לך טוב, וגם ככה תוכל למצוא לעצמך חברה! ודרך אגב, ניתוחים פלסטים זה לא רק לבנות. אבל בנות עושות את זה יותר כי חשוב להן ממש ממש איך הן נראות .. נראלי יותר מהבנים.... ואם החבר'ה שלך רציניים, הם לא יצחקו ויגידו לך סחה על האף החדשש, יפה לך וזה... אבל אם הם לא רציניים הם יצחקו וזה... אם יש לך חבר טוב, שיודע לשמור סוד, תתייעץ איתו, כי הוא בטח מכיר את החבר'ה שלכם וידע מה תהיה התגובה שלהם ... וגם, תחשוב מה אתה היית עושה אם חבר שלך היה מגיע לבצפר עם אף חדש... ככה אניי עושה בדר"כ.. (לא כשאני מגיעה לבצפר עם אף חדש, כשיש לי התלבטויות...) בכל מקרה, כדאי שתתייעץ עם חבר טוב שלך ... מקווה ממש שעזרתי איכשהו .. 3>

למעלה