חייב להמליץ The Pub

amaretto

New member
חייב להמליץ The Pub

או "הפאב של סקוט", או "פאב הירדן", או פשוט "הפאב שנמצא בפנית הירקון והירדן". פאב קטן, אין תפריט (אנחנו פאב, לא מסעדה), אין אוכל למעט נישנוים כגון בייגלה או פופקורן (אנחנו פאב, לא מסעדה), יש ברמניות חמודות, אבל לא דוגמניות על (כמו בפיק-אפ בארים שונים), והקהל, גם הוא לא בדיוק נמנה בקרב ה"יפים והיפות" אלא משקף נאמנות אל צרכני האלכוהול, מעט Beer Belly, אולי כמה כתובות קעקע, אבל אנשים טובים, לא מסוג שידקרו אותך בגלל מקום חניה או סגריה. במקום יש שולחן ביליארד חינם, אולם אתה תמיד משחק נגד זה שניצח במשחק הקודם (טורניר). והאלכוהול? מבחר בירות מהחבית (מחיר לחצי ליטר) : גולדסטר 16 ש"ח ass Ale במחיר 18 ש"ח מרפי'ז 21 ש"ח לף בראון 21 ש"ח הואגרדן 21 ש"ח סטלה 21 ש"ח וויסקי הבית (Old CLipper) ב-15 ש"ח למנה. צ'ייסרים במחירים נוחים. בקיצור, נהנו מאוד. פאב בלי יומרות, אבל עם קהל לקוחות קבוע ונאמן. תשלום במזומן בלבד.

Moonshadow

New member
מצטרפת!

אכן מקום חביב ביותר שכיף להיות בו. עוד כמה דברים קטנים: האפי האוור בין השעות 10-11, יש גם קריק מחבית, וזה Bass ale לא Ass ale.... (למרות שזה מאוד משעשע) אה, ואין שליש ליטר (וטוב שכך).

עוNר

New member
Bass - בירה אנגלית מצויינת

רק לארונה אני מתחיל לראות אותה בארץ, וטוב שכך. מדובר בלאגר כהה - שדי מזכירה את הטעם של טובורג\גולדסטאר רק יותר כהה ועם טעם יותר חזק של דגנים. למי שאהב את הבירה אפשר לשתות אותה הרבה באוונגרד ברמת החייל אחרי השעה 1 בלילה במחיר של 11 ש"ח לכוס חצי ליטר (כל האלכוהול שם בחצי מחיר כל יום אחרי 1)... מומלץ.

amaretto

New member
כן, שמתי לב לטעות ההקלדה המביכה :)

לגבי הקריק, למזלנו הרע, היא אזלה עקב השביתה המעיקה בנמלים. :(

amaretto

New member
ברגע שגינס תאזל אני צופה למקרי מוות

מוזרים בקרב עובדי הנמל.

Some Devil

New member
../images/Emo6.gif

זה בסדר. נגמרה השביתה. לא נראה לי שיהיו עוד חוסרים בקרוב (עד השביתה הבאה
)

Moonshadow

New member
הבעיה היא

שעכשיו יש שם עומס נוראי, והכל משתחרר נורא נורא לאט. בתור עובדת שחנות ציוד משרדי גדולה, יש לנו קרחות ענקיות על המדפים, כי (עדיין) שום דבר לא מגיע... אני מקווה שהמצב של הבירות לא יהיה אותו הדבר.

למעלה