חייב להמליץ לכם!!

kobi 23

New member
חחחחחה

"המרכז הארצי" חחחחחחחה אם זה מרכז ארצי אני לא רוצה לדעת איך ניראה "מרכז אזורי". 2.5 דגמים של מחשבים משומשים. איזה דומיין יש להם,טוב שלא קנו את LAP-TOP.COM

GuGuSH

New member
ההמלצה מכורה. הוא קנה 14.5% ממחשבי החנות.

הכל בצחוק =]

יאיר B

New member
טוב, זה די מצחיק.

רק 6 דגמים?! (מרכז ארצי??!!) אגב, יש להם מעבדה לתיקון של ניידים (זה דבר די מבוקש כיום, השאלה היא איך הם?). ומשהו אחר, חכם אבל מצחיק קצת: בדף שמתאר את המעבדה שלהם, יש בסופו רשימת מילים שנראית כמו ניסיון לתפוס את הרובוגוגל
(צרפתי תמונה) בכל מקרה, מגיע להם ח"ח על ההבנה בפרסום! (לא להרבה עסקים יש את ההבנה איך לקדם את עצמם במנועי חיפוש בלי לשלם על פרסום).

אחרי התנסות ממושכת בפייר פוקס

עדין העדפתי את האקספלורר שהגרפיקה שלו יחסית לפייר פוקס יותר טובה...... לא יודע איך אנשים מצליחים להשתמש בו כדפדפן ראשי

LiranTheWizard

New member
ב-Firefox יש הכל. תאמין לי.

לא יודע איך אנשים עוד עובדים עם IE. מיותר לחלוטין. רק כאן בארץ יש עוד בוני אתרים שלא שמעו על כתיבת קוד HTML תקני וחבל שכך. אני מקווה שהמצב ישתנה ותגבר המודעות לקוד הפתוח ולדפדפן המצויין הזה בפרט! עבדתי גם עם ספארי וגם עם אופרה - נחמדים אבל לא מתקרבים באמת לקרסוליים של Firefox או שוא"ש (שועל האש).

kobi 23

New member
לא מכיר את אופרה

אני משתמש כבר כמה שנים בפיירפוקס והוא פשוט לא רואה ממטר את האקספלורר. מה שלקח לאקספלורר 10 שנים לפיירפוקס היה כבר בהתחלה,כמו למשל לשוניות. ועוד דבר שאני מאוד אוהב בו זה האפשרות להיכנס לאתר האחרון שבו היית,אם הדפדפן קרס או שסגרתי לפתע. יש אתרים שאכן לא תומכים בו,והאמת שעד לפני כשנה,לא ידעתי על קיומה של התוספת "IE TAB" תוספת זו בעצם מדמה את האקספלורר ע"ג הפיירפוקס. מאז אני כלל לא משתמש באקספלורר אגב,בזמנו מאוד אהבתי את הנטסקייפ זצ"ל.

יאיר B

New member
יש כמה אופרה, אתה יודע../images/Emo8.gif

אופרה דפדפן, אופרה במוזיקה וגם אופרה וינפרי

bar666xp

New member
come and lite my fire ../images/Emo8.gif אין על FIRE FOX...

ובמיוחד שאני יכול בקלות לסנכרן את הBOOKMARKS שבDOK לאילו שבמחשב... כמה כאב ראש זה הוריד לי בפורמת האחרון {שכחתי להעתיק את סיפרית המועדפים}... סינכרון מהיר והופ יש הכל {כמעט} חזרה.

R S Z

New member
ל bar666xp - סינכרון BOOKMARKS

אפשר לקבל הסבר איך מבצעים את הסינכרון בין ה DOK לפייר פוקס

bar666xp

New member
יש לי U3 ועליו יש FIRE FOX...

משם עושה EXPORT וסגור אותו.. ניכנס לFIRE FOX שמותקן במחשב ועושה יבוא... זאת הדרך אם אין לך תוכנה לסינכרון מידע על הU3. ויש תוכנות כמו CRUZERSYNC המאפשרות בין היתר סינכרון מועדפים...

R S Z

New member
סינכרון

ניסיתי בעבר להעביר עם DOK בין שני מחשבים נייחים והתוצאה לא היתה טובה. אומנם המועדפים נרשמו במחשב השני אבל רק התווספו ולא דרסו את הרשימה הקודמת. יש איזה שהוא פתרון לעניין הזה.

bolodolo

New member
נסה את ההרחבה Foxmarks

היא אפשרת לך לשמור את סמניות שלך על שרתי התוכנה, ולגשת אליהם מכל שוע"ש שאתה נמצא עליו.

R S Z

New member
סינכרון bookmarks

את האפשרות שהעלית אני מכיר, במקרה הזה אני מעוניין בסינכרון ללא חיבור לרשת.

bolodolo

New member
בעעע פיירפוקס בעברית

איך אתה יכול לסבול תפריטים בעברית? זה פשוט לא "נכון"..... Fire Fox RULES

למעלה