חייב לדעת...

new_rider

New member
חייב לדעת...

נסעתי היום על הDT איזה 5 דקות(סתם בשכונה...) שגמרתי לרכב שמתי לב שהצ´וק היה עדיין מורם,יעני פעיל או איך שלא אומרים(אני יודע אני יודע...טעות של מתחילים...) האם זה יכול לגרום לבעיות בכללית? וגם הייתי רוצה לדעת לגבי הפעם הזאתי אם יכול להיות שהרסתי משהו במנוע או בכלל?...מצטער על חוסר הידע אבל אני פשוט לא שקט מאז... תודה מראש

fungas

New member
לא קרה כלום... ../images/Emo57.gif

מפעם אחת, ובטח שרק מחמש דקות, לא יכול להגרם שוםנזק בכלל לגמריי. אז קודם כל תחזור לשבת השקטה שהייתה לך עד עתה. מעבר לכך תשתדל לעשות שימוש מינימלי בצ´וק (רק לחימום קל בבוקר עד שהאופנוע "מחזיק טורים") ובכך תמנע פיח מיותר בתא השריפה. וזהו, ביי...

barakhalla

New member
לפחות בדיטי לא

ב XR600R זו ממש מחלה ... מוטו דיווחו על מקרים רבים שנשאבה פחית הפרפר לתוך המנוע במקרה שלך חוץ מירידה בביצועי המנוע וקצת עשן לא קרה אסון... כל עוד המקרה לא חוזר על עצמו יותר מדי אין בעיה... ודרך אגב... לדיטי מספיקות 20 שניות עם צ´וק לא יותר...

אתה יודע מה כתוב בהתחלה של ספר בשול

קודם כל תירגעי. אם במקרה ובטעות משכת צ´וק ונסעת 5 דקות אז ככה: א. לא קרה כלום. ב. ביזבזת עוד איזה 50 אגורות על דלק. ג. מעכשיו כבר לא תעשה את זה. ד. אם היית מדבר על שעה נסיעה אז היינו מדברים על התחממות המנוע ופיחום יתר של שסתומי הפליטה. מסקנה: תהיה נינוח...

נחתכה לי הבדיחה !.... מהתחלה.

אתה יודע מה כתוב בהתחלה של ספר בישול של מרוקאית? קודם כל תרגעי.... ומה כתוב בהתחלה של ספר בישול של רומניה? גשי לשכנה וקחי ממנה.... ספר בישול של תל אביבי? דומינוס פיצה הג´חנון של אמא למון גראס בורגר ראנץ....

JonnyBoy

New member
ובהתחלה של ספר בישול של מרוקאי ../images/Emo69.gif

כתוב "קודם כל תניח ת´סכין..."

new_rider

New member
../images/Emo9.gif אחחחחחח...

עכשיו אני מרגיש הקלה גדולה מאוד תודה רבה שעזרתם לי להיות שוב עם ראש שקט... זה לא שחשבתי שאופנוע עשה טוטלוסט או משהו... ידעתי שזה בטח בעיה קטנה אם בכלל...אבל אני חדש ולא הייתי בטוח,ופשוט רק רציתי להיות בטוח שאין כל בעיה... שוב תודה

למעלה