חייב יעוץ

KOSONNN

New member
חייב יעוץ

שמעו אני עוד מעט בגיל 22 ואין לא מואצ עבודה אני גר במקום שאין פה עבודות כלום! עכשיו אני רוצה להתחיל ללמוד אני רוצה ללמוד הנדסאי יש לי רק 10 שנות לימוד ו2 יחידות בגרות אחד במטמטיקה ו1 באנגלית עכשיו עכשיו מה אני צריך לעשות להשלים 3 יחידות ו3 יחדות ואז יש לי 8 ? אין לי מוסג איך זה הולך עכשיו הלמודים מתחילים רק בחודש 9 יענו עוד מלא זמן עכשיו אני משתגע ממש!! כי לבנתיים אני לא עושה כלום שמעתי שבאילת יש אפשרות ללמוד ולעבוד ביחד אני גר ממש רחוק משם איזה 7-8 שעות נסיעה עכשיו בלשקת תעסוקה יש כול מיני מקצועות ששולחים אותנו לשם אבל לא יודע עם יש משהו נורמלי שתיהיה לי אולי עבודה עכשיו אני רוצה להלשים ל8 יחידות בגרות בשביל הנדסאי עכשיו השאלה שלי אני לא רוצה להשקיע סתם 2 שנות לימוד וללמוד כולכך הרבה ולא תיהיה לי עבודה אני מחפש מקצוע ללמוד לא רוצה להיות מליונר רוצה שתיהיה לי עבודה מסכורת סבבה אבל חשוב שיהיה לי ביקוש למקצוע איזה מקצועות אתם ממלצים ללמוד יש הנדסאי תוכנות מכונות חשמל כול מיני לימודים של שנתיים ויש גם מקצועות שאולי אני ההילמד אותם ככה זמני ........ יש גרפיקה כדאי ללמד ? ראיתי שדברו פה על בניית אתרים ? מה בדיוק צריך ללמוד בשביל בניית אתרים ?איזה מקצוע יענו ? ויש טבחות ויש מחשבים תכנאי כה למודים של חצי שנה ויש גם פחות עכשיו יש פה איזה מקצוע שכדאי ללמוד ????????? עכשיו עוד שאלה קטנה ראיתי שהייה או שיש גם עכשיו לימוד חשמלי ניראה לי חצי שנה או 8 חודש אבל תכנאי השאלה שלי עם אני לומד את זה ואחרי חצי שנה שנה לומד הנדסאי אני צריך ללמוד הנדסאי שנתיים ? או שמורידים לי קצת זמן ? תודה ויום טוב

KOSONNN

New member
עוד משהו קטן הממשך!!!!!!

שמעו יש לי ידע במחשב מאוד גדול היום סתומרת יש לי ראש לזה ואני דיי אוהב את זה נשמעלי נחמד גרפיקה עיצוב בניית אתרים תיכנות מחשבים וואלה מקצוע שאני אוהב אבל אני לא חושב ללכת רחוק לבנתיים כי קשה לי יותר מדיי זמן ללמוד ולהשלים בגריות אולי בעתיד זה יהיה נחמד להיות מהנדס תוכנה אבל עכשיו הראש שלי יותר בקטע של הנדסי לימודים שנתיים לא יותר מדיי זמן וגם צריך להשלים כולה 8 יחידות מסכורת סבבה לא רוצה יותר רק עבודה סבבה ואני אחד שלא הייתי לומד אז זה יהיה לי קשה אבל יש לי ראש!! ואני מאוד מאוד רציני עכשיו מחשביםזה מאוד מעניין אותי אבל לא מתאים לי ללמוד ואחרי זה לא תיהיה לי עבודה ואז אני השתגע שנתיים זה אמון אמון אמון זמן! ועוד השלמת בגריות בגלל זה אני רוצה משהו בסיסי עם אני הלמד הנדסי תוכנות לפי מה שהבנתי אין ביקוש אני צודק ? יהיה קשה למצוא עבודה.... חשבתי אז בגלל זה וזה מבאס אותי שאין ביקוש ככה הבנתי שראיתי אנשים שרושמים שיש להם תמקצוע הזה ואין להם עבודה! זה מבאס עכשיו בגלל זה חשמתי אולי על הנדסאי חשמל או מכונות לא יודע יותר בכיוון של חשמל אפשר לקבל מידע מה זה בדיוק הנדסאי חשמל מה עושים ? עם זה הרבה שעות עבודה ביום יש ביקוש ? איך העבודה ?

המוסכניק שלי אמר לי

שחסר אנשי מקצוע טובים בתחום ובגלל זה הוא משלם לעובד שלו הרבה כי כוא מפחד שהוא יעזוב אותו. איך אתה בתחום הטכני?

למעלה