חייב ייעוץ בבקשה :((

nitay01

New member
חייב ייעוץ בבקשה :((

אני האמתת לא יודע מה אני עושה פה.. אבל .. אני רוצה לספר על הנטייה מינית שליי אני לא הומו ולא סטרייט. אני ביסקסואל אני עדיין לא יודע עם מי אני רוצה להיות כי גם הבנות מושכות אותי וגם הבנים..אולי במידה מועטה אבל הם מושכים אותיי.. אני בן 13 וחצי ובאמת עדין לא מבין למה אני כותב את התגובה הזאת אני רוצה לדעת מה לעשות כאילו לחכות עד שאני יתבגר עד אז יידע מה הנטייה שלי? כבר אני יודע אני ביסקסואל ולפעמים אני חולם חלומות אירוטיים עם גברים בחיים לא חלמתי חלום אירוטי על בת ולא חשבתי על זה בכלל.. אז מה אתם מייעצים לי?? :(

Ben Dor

New member
דבר ראשון =]

תירגע...זה דבר נורמאלי לגמרי שאתה עכשיו מבולבל... יכול להיות שזה באמת הגיל והסקרנות אבל הכל יכול להיות... וגם לי יוצא לחלום חלומות כאלה על בנות ולא על בנים....חלומות לא משקפים שום דבר אגב...זה המחשבות שרצות במוח... מה שאני מייעצת לך אישית.... תנסה את שתי העולמות....תראה איפה יותר טוב לך...אם שניהם טובים לך ברוך הבא לקהילה =]

אם אתה בטוח שזה מה שאתה-

אז תירגע ותרגיש שלם עם עצמך. אתה עוד צעיר, אין מה להילחץ. זה מאוד מבלבל, אבל צריך לנסות לא לחשוב על זה יותר מדי, ופשוט לחיות ולזרום. יהיה בסדר עם הזמן
ברוך הבא

gilad music

New member
כנס

אם אתה כבר בטוח בעצמך שאתה בי אז אני מאחל לך שהחלומות האירוטיים שלך יהפכו בימהרה למציאות מענגת בנוגע להיתבגרות - אני חושב שגיל 13 הוא מספיק בוגר כדיי לדעת על עצמך דברים בנוגע לנטייות המינייות שלך, אין לך מימה לחשוש גם עכשיו אתה יכול ליקבוע לעצמך למי אתה נימשך..

למעלה