חייב חיפושית צהובה ל...

rangoldi

New member
חייב חיפושית צהובה ל...

שלום שלום, בעוד כחודש בערך יש לחברה שלי יומהולדת. התארגנו אני והחברה שלה והחלטנו להגשים לה איזה חלום, אני בטוח שחלקכם מבינים אותו, זה פשוט לנסוע בחיפושית צהובה... אז חשבתי שבמקום מסעדה רגילה נגיע לשם בחיפושית צהובה וכל זה.. בכל מקרה, אני מחפש (כבר ממש בטירוף) חיפושית צהובה, לא משנה דגם שנה וכו´ שאני אוכל לקנות או להשכיר לכבוד אותו היום. אם מישהו מוכן להשכיר לי אותה אני אשמח להשאיר לו פיקדון/כרטיס אשראי או משהו בסגנון... ממש ממש חשוב. תודה מראש...

UrbanDK

New member
מקפיץ בשבילו, זה ממש רעיון חמוד...

אז שמישהו יעזור לו...

redroze

New member
תראה . . .

לאור חוסר התגובות אני מציע לך קודם כל ליצור קשר באימייל עם המנהל של מועדון החיפושיות, אני מקווה שהוא יוכל לעזור לך. דבר שני אני ממליץ לך לבוא למפגש של המועדון ביום שישי מאחורי האיצטדיון בר"ג, כך תוכל לדבר ישירות עם הבעלים של החיפושית שמצאת חן בעינייך (בין אם היא צהובה או משהו לא מוגדר כמו אפסילון) . . . . ועכשיו לחבר´ה מהמועדון, כדאי באמת שתפתחו את הרעיון הזה של השכרת חיפושיות (יותר נכון עזרה ביצירת קשר עם בעלים של חיפושית), כמו שיש במועדון הדה שבו . . . .

© DrorZi

New member
לבוא ביום שישי זה רעיון

אבל אני לא חושב על מישהו שיפקיר חיפושיתו בידי אדם שהוא לא מכיר תמורת סכום שהוא פחות ממגוחך (כלפי מעלה כמובן) זה לא כי אנחנו לא סומכים, פשוט אנחנו קשורים מידי ליצירות המופת האלה.
דרור זי.

Levinzone

New member
אני החברה השנייה...

היי
נראה לי שאני אגיע למפגש הזה ביום שישי, פשוט כי הוא מתעופף לו לאילת עם חברתו... אז אם רק אני אצליח לברר איפה זה איצטדיון רמת גן (פשוט עולים בלה גרדיה, לא?) - אני אשמח לבוא. תהיו נחמדים, אני בסה"כ ילדה קטנה. אגב, אתם לא יודעים כמה זה חשוב, באמת... אפילו השארתי פתק עם הטלפון שלי על דלת של חיפושית צהובה שראינו חונה באיזה חניון (אחרי שישבנו חצי שעה וחיכינו לבעלים שלה). בבקשהההה תהיו נחמדים!! אז יום שישי ב16:00? מה לא עושים בשביל חברים -יעל-

vq55205

New member
צהובה

אולי אם העיסקה תהייה לפי הסדר של לימוזין כלומר שירות הסעה בחיפושית כולל נהג התגובות יהיו יותר נלהבות וגם אתם תהנו יותר. זה יכול להיות רעיון לשירות חדש ומיוחד צריך רק לבדוק מה הביקוש לענין.

vq55205

New member
ילדה קטנה

שלא תלכי לאיבוד ,לא עולים בלה גארדיה ממשיכים כמעט עד הסוף ,תבררי עם התל אביבים.

Levinzone

New member
אני אסתדר ../images/Emo13.gif

ולזאת שכתבה שאולי נארגן את זה עם נהג - ממש לא, אני חושבת שהיא גם תרצה לנהוג וחוצמזה לא רוצים להיות תלויים במישהו אחר. אני בטוה שנמצא בסוף מישהו שלא יתנגד להשכיר לנו חיפושית ללילה אחד... אנחנו ילדים טובים :) וכשאתה אומר עד הסוף, למה אתה מתכוון? בשבל להגיע לרמת גן מאיילון צפון עולים בלה גרדיה, לא? זה לא באיזור של יצחק שדה וכל זה? טוב, אבא שלי בטוח ידע. -יעל-

emek51

New member
לא בדיוק לה גרדיה

זו לא בדיוק הדרך אז תבררי את זה טוב נשמח לראות אותך!!!

balkanyi

New member
איך מגיעים למפגש

אז ככה איילון לכיוון צפון מחלף הלכה ימינה(פוסטר של דודי בלסר האגדי) רמזור שלישי ימינה וישר כל הזמן עד שרואים איצטדיון(אולד ר"ג)נכנסים שמאלה בקניון ר"ג ונוסעים מסביב לאיצטדיון בצד ימין תתקלו בערסים ששיפרו את רכביהם העגלות. ואנחנו נמצאים מצד שמאל המון חיפושיות בערך 250 חיפושיות כל מפגש מתוכם 114 צהובות ומתוכם 24 מוצאות להשכרה סתם!!!! תגיעו לשם ותדברו(אני לא רוצה להלשין אבל.....)עם יוסי יו"ר המועדון יש לו חיפושית מגניבה צ ה ו ב ה!! אני מחכה לכם.

balkanyi

New member
תיקון טעות

ההלכה ימינה רמזור שלישי|שמאלה אני חוזר שמאלה לא ימינה ימינה יש פרוצות

KiCKAs5

New member
צודק סבא´לה ..

אל תשכח לנגב את הדייסה לפני שהאחות באה עם הכדורים סבא.

למעלה