חייב הסברים:)

roneltal

New member
חייב הסברים:)

שלום לכולם. תמיד הכרתי את איביי כאתר שבו מוכרים וקונים מוצרים, כמו יד 2 עולמי כזה(סליחה על ההשוואה הגסה) לאחרונה הבנתי קצת יותר. אך יש לי שאלה שאולי תוכלו לענות לי עליה: מחירים- איך המחירים כ"כ זולים. כדי שזה יהיה הגיוני יבואנים צריכים למכור במחיר מצחיק לא? למה שיעשו את זה, הם יפגעו לעצמם בהכנסות אם אני ימכור ללקוחות יותר זול מהם. ואם אני מבצע מכירה בחו"ל. בארה"ב למשל, המחירים לא זולים יותר מאשר בארץ? האם צריך לפנות ישירות ליצרן כדי לקבל מחירים שאפשר יהיה להתמודד בשוק כה גדול? דבר נוסף, אני רוצה להתחיל למכור באיביי. מישהו מכיר ספר טוב בנושא? אשמח לשמוע לתשובה מכם?

noam weissman

New member
קודם כל קח אויר והרבה ../images/Emo13.gif

למכור באיביי ולמכור בכלל זה לא פשוט.. מהשאלות אני מבין שלא מכרת וגם אין לך נסיון במסחר בינלאומי. אני מציע לפני שאתה רץ לחפש ספקים וכו תתחיל ללמוד ורצוי לאט... יש הרבה מאוד חומר בפורום ואנשים נחמדים שיענו על רוב השאלות. תתחיל בקטן ע"י נסיון מכירה של שטויות ולאט לאט אחרי שהחשבון שלך כבר ימכור 10-20 פריטים ותקבל גם פידבקים מחלק מהקונים תתחיל לחשוב על מעבר לזה וכו. אני מכיר את הספר של אסי צור ויניב זייד.. ספר לא רע בכלל .. יש ספרים נוספים והמון המון חומר ברשת. יש אתרים עם טונה של מאמרים על איביי. גם באיביי עצמה יש מה שהם קוראים האוניברסיטה של איביי. עשרות מאמרים וסרטי וידאו. אם אתה רציני ורוצה להרויח תתחיל ללמוד.. איך אומרים תתחיל לזחול לפני שאתה מנסה לשחות. בהצלחה.

למעלה