חייב דחוף תשובה!!

חייב דחוף תשובה!!

הלכתי לפני שבועיים להגיש מועמדות להתנדב במשמר האזרחי עכשיו לפני שנתיים היה מקרה שבת התנקמה בי והלכה והאשימה אותי על כל מיני דברים שאני לא יודע מאיפה היא הביאה בקיצור היה משט במשפט הוציאו ממנה גם שקרים וגם לא היה הוכחות להרשיע אותי סתם אז השופטת הוציאה אותי זכאי מחמת הספק שזה מחוסר ראיות עכשיו אצלהם לפי מה שהבנתי זה עודכן אבל בכל זאת לא קיבלו את המועמדות שלי ופסלו אותה אמרו לי בגלל שלקחו טביעות אצבעות ובגלל שזה היה מחוסר ראיות האחראית שם דיברה עם זו שבודקת וההיא לא הסכימה לקבל בסוף היא אמרה לך תביא את הדף שיצאת זכאי ואני לא מבטיחה שום דבר נראה מה יהיה מה אני עושה במצב כזה? יש דרג גבוה יותר שניתן לפנות אליו האם יש בכלל משהו לעשות בנידון? צריך תשובות דחוף תודה לעונים. בברכה לידור.ס

שכחתי להוסיף ש..

המשפט נגמר לפני חודשיים בערך האם זה משנה משהו? כי אני רוצה להמשיך במשטרה אחרי צבא ועוד ללכת למשמר אזרחי ואני לא מבין איך זה שאדם שלא עשה משהו ויצא זכאי צריך לא להתקבל..

dorzini

New member
אמממ כנס.....

אממ אני לא יודע בדיוק למי הלכת כאילו לאיזה בעל תפקיד... אבל לפי דעתי תלך לרמק"ם (ראש אגף קהילה ומשטרה) ותסביר לו תעניין ותביא את הדף שיצאת זכאי ואני חושב שאם תסביר לו הכל יש מצב שזה יסתדר.... ואם לא אז לא כי הוא הדרג הכי גבוה במשמר אזרחי אני חושב..... מקוהה שעזרתי.... דור

אהלן דור כנס שניה..

תודה על התשובה אני מקווה שיעלו פה עוד תשובות בקשר לרמק"ם איפה הוא אמור להיות? אני גר בחולון אז אולי יש אתה מכיר? אני הלכתי לשוטרת שאחראית על הבסיס פעולה (מקלט) זה עוזר? הבאתי לה את הדף..

ameralis

New member
פה אני יכול לעזור לך.

קוראים לו חזי שקורי והוא יושב במרחב איילון (תחנת המשטרה ליד קניון חולון) בקומה השנייה. אני מציע לך להתקשר ולתאם פגישה איתו ולא להגיע סתם ככה. נדמה לי שהמספר הוא 5027930 אבל אני לא בטוח ב100%....

ameralis

New member
תראה

זה מספר של מישו באק"מ בטוח (אגף קהילה ומשמר אזרחי). מקסימום זה לא המשרד של חזי, אז תבקש את הטלפון של המשרד של חזי.

למעלה