חייב דחוף דחוף דחוף

Eyal0006

New member
חייב דחוף דחוף דחוף

תקציר לספר הארי פוטר 1 או הארי פוטר 2 יש לי מחר BOOK REPORT באנגלית.. קראתי את הארי פוטר 1 - 4 (בעיברית). שנה שעברה עשיתי על 3, ומחר אני רוצה לעשות על 1 או 2 .. אבל שכחתי על מה מסופר צריך ריענון...תקציר..(בעיברית) ומי שלא הבין מה הקשר עיברית לאנגלית - אני מתרגם בראש את הסיפור מעברית לאנגלית וכותב את מה שצריך לכתוב בBOOKREPORT באנגלית.. תודה

מותר, מנהלות?

חולה על תקצירים
(אהמ-אהמנ.ב:קראתאתהתקצירשלהספרהשישישאניעשיתי?אהמ-אהמ)

ToryMaster

New member
אפשר

אבל רצוי לעשות חיפשו בגוגל קודם, אם לא איכפת לכם שאני אומרת. וגם, איך לעזאזל אפשר לעשות יומן קריאה על פי תקציר?

Eyal0006

New member
למי אכפת מהספר השישי?

אני מדבר על הספר הראשון או השני נו דחוף מישהו צריך לקרוא את התקציר עוד היום כי זה למחר!

ToryMaster

New member
היי!

ביקשת עזרה? תחכה בסבלנות, אנחנו לא משרתים שלך ואנחנו לא כאן 24/7. רוצה לקבל את עזרתנו, תבקש אותה יפה. [אה, ולהרבה מאיתנו איכפת מהספר השישי].

Eyal0006

New member
תגובות

ToryMaster עשיתי חיפוש כמו מטורף. ואני לא עושה לפי תקציר. אני קראתי את הספרים ממזמן ושכחתי על מה מסופר. אנ י צריך ריענון דרך תקציר ואני אמרתי תודה. פשוט פתאום הזכרתם לי את הספר השישי שלא קשור למה שאני מדבר Fairywitch אבל יש גם פורום הארי פוטר שבו יותר סביר להניח שאני ימצא את מבוקשי

SunChild1

New member
תקרא את התקנון!

6. בוקריפורטים- או בשמם המעוברת יומני קריאה של הארי פוטר, לא אנחנו ולא חברי הפורום כאן בשביל לעשות עבורכם את שיעורי הבית שלכם. אנחנו לא מספקים תקצירים לספרים. הודעות כאלה ימחקו באופן גורף. גאד. תקרא את הספר אם אתה צריך לעשות בוקריפורט.

Eyal0006

New member
יווו

מחר יש BOOKREPORT באנגלית, אני כבר קראתי את הספר הארי פוטר אבל מלפני כמה שנים כך שכבר שכחתי על מה מסופר. גם קראתי את הספרים וגם ראיתי את הסרטים. אני רק צריך תקציר או "גאד" משהו כמו תקציר כדי שאני יזכר בכל הסיפור. תקציר של עמוד אחד לא 50 עמודים שמספרים על הספר.

אוקי,

ספר ראשון- הארי פוטר מגלה שהוא קוסם, כיף לו. ספר שני- הארי פוטר עושה משהו. שמחים לעזור.
ובפעם הבאה לא לבוא יום לפני ולחפש בארכיון לפני זה.

Gizmo16

New member
אני פשוט נדהמתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

א. איך פתאום כולם קראו את הספרים אבל רק צריכים עזרה שנרענן להם את הזיכרון, כולם נהיו סנילים פתאום
ב. איך כולם מניחים שאם אנחנו פורום הארי פוטר כנראה היה צריך לקרוא לנו "פורום הארי פוטר- יש לך בוקריפורט על הארי פוטר? אנחנו נעזור לך
" כשבעצם מספיק מבט אחד לראות שיש לנו כלכך הרבה דברים יותר טובים לדבר עליהם מאשר בוקריפורטים ג. איך כולם מניחים שאם הם יכתבו דברים כמו "יוווו" או "מה את לא מבינה!!!!" או "אוף נו" זה יעודד אותנו לענות להם... פשוט נדהמת. לא כאן כדי לעזור לך. אם היינו חברים שלך, היינו עוזרים לך. אבל אנחנו לא. כשעושים בוקריפורט עושים את זה על ספר שאתה זוכר. אם אתה לא זוכר את התוכן של אף ספר באנגלית שקראת, אולי הגיע הזמן לקרוא עוד ספרים באנגלית

Pr0NgS

New member
../images/Emo45.gif, חוץ מזה -

שיעורי בית ניתנים כדי שנוכל לעשות אותם ולתרגל ולהבין, במקרה הזה - לדעת איך לדווח על ספר ואיך לתקצר אותו באנגלית. זה כל העיקרון של שיעורי בית ואני תמיד אומר שכל מי שמעתיק, מפספס את העיקרון וכאילו לא נתנו לו בכלל.

Gizmo16

New member
אהבתי את החתימה שלך../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

את כל החלקים שלה
וגם- צודק
וגם- לא באמת לומדים משהו משיעורי בית, אז עדיף להעתיק, אבל אם כבר להעתיק אז לפחות ממישהו שאכפת לו ממך ורוצה לעזור לך, ולא מחבורה של אנשים שנדמה לך שהם כאן כדי לציית לבקשותייך ובעצם הם לא

sharoshit

New member
תקציר הספר שני....^^

מתוך התקציר שרשום בכריכה...: הדרסלים היו כה אכזריים וגועלים, עד כי אותו קיץ הארי פוטר ממש השתוקק לחזור להוגוורטס. אלא שעוד לפני שהוא הספיק לארוז את המזוודות שלו, הארי מקבל אזהרה מיצו מוזר בשם דובי, שאומר לו שאם הוא יחזור להוגוורטס, יתרחש אסון. בספר זה הארי נתקל במטרידים ואיומים חדשים כגון: מורה חדש בשם גילדורי לוקהרט- שמרוצה מעצמו במידה מופרזת מאוד; רוח רפאים בשם מירטל המייללת השוכנת בשירותים של הבנות; ותשומת לב בלתי רצויה מצד אחותו הקטנה של רון-ג'יני. אך כל זה, זה כלום לעומת הצרות האמיתיות, שמתחילות כשמישהו מתחיל להפול את תלמידי בית הספר לאבן. החשדות העיקריות נופלות על מאלפוי והאגריד, ויש כאלה שחושדים אפילו בהארי פוטר... מקווה שעזרתי...

תקציר ../images/Emo13.gif שמח לעזור

בשנתו השנייה של הארי פוטר בבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות, הארי נתקל בבעיות חדשות. לאחר שבילה את חופשת הקיץ נעול בתוך פירמידה עצומה בלב הים, הוא יותר משמח לחזור לבית הספר ופוגש שם את חבריו, רון והרמיוני. הארי חושק בהרמיוני, ורוצה לכבוש את ליבה, אבל לא יכול להתעלם מאהבתו של דראקו מאלפוי אליו. הוא מנסה להתרחק ממאלפוי - למרות גופו השרירי וקולו הסקסי - ועושה את כל מה שהרמיוני אומרת לו, בכדי שתוכל לאהוב אותו באמת. הוא מופתע כשהיא מצווה עליו לפתוח את חדר הסודות ולאבן את כל תלמידי בית הספר, אבל מה הארי לא יעשה בשביל אהבה? וכך התלמידים מתאבנים, והארי משלח בהם את המפלצת האיומה הידועה בשם המסתורי "יצורמוזרביותרשאףאחדלאיודעלהרוגאבלבסוףהאריפוטריגלהמיאניוינצחבאותיואתזהשאיןלומראתשמו". אך אבוי! הארי גם איבן את הרמיוני! הרוס וחסר כל תקווה, הארי שוקע בדכאון עמוק. כמובן שהוא מסתגר בתא השירותים של הבנות ונהנה מעצותיה הפסיכולוגיות הנבונות של רוח רפאים צעירה ועליזה, "מירטל המייללת" (הידועה בכינוייה Myrtle the Whiny). כמובן שדראקו מגלה את כל זה, והולך לנחם את הארי. הארי מתחרט על כך שניסה לדחוק את דראקו האפל והקשוח, והולך לעשות איתו *קסמים*. בסוף הסיפור הארי חוזר אל בית משפחת המוגלגים שלו, לעוד קיץ מהנה עם דאדלי. בהצלחה מחר

למעלה