חייב את עצתכם...

myoko1

New member
חייב את עצתכם...

הסיפור שלי קצת ארוך, אבל אני חייב להוציא אותו בתקווה לקבל עצות שיעזרו לי... אז ככה, הכרתי אותה לפני שלוש שנים בדיוק...לצורך העניין, נקרא לה ב'...חח היינו אז בני 17 וידעתי שהיא רוצה אותי. בגלל ילדותיות וחוסר התעניינות מצידי, זה נגמר אחרי חודש וחצי של קשר.. הבעיה היא שמאז, לא הפסקתי לרצות אותה ולחשוב עליה, לאורך כל אותן 3 שנים, בין אם הייתי בקשר עם מישהי אחרת ובין אם לא. האמת שהתחלתי במספר קשרים עם בחורות בשנים הללו, אבל תמיד חשבתי רק עליה... לפני שנה, אפילו נפרדתי ממישהי, אחרי קשר של 5 חודשים, רק בגלל איזה אסון שאירע במשפחתה של ב', שגרם לי מאוד לרצות להיות איתה ולעזור לה. הבנתי, שאם אני חושב עליה כל כך הרבה, ומרגיש רצון עז לעזור לה, לא ראוי שאהיה עם מישהי אחרת. הבעיה היא, שלב' היה חבר. כמובן שאין מצב שהייתי מתקשר אליה או משהו בזמן שידעתי שהיא בקשר עם מישהו, אבל תמיד דאגתי להתעדכן דרך גורם שלישי מה המצב שלהם. הם נפרדו לפני חמישה חודשים. לפני חודש, קיבלתי ממנה הודעה אחרי בערך שנה שלא שמעתי ממנה כלום! אמרו לי שיש סיבה להודעה הזו אחרי שנה אז החלטתי להתקשר. מאז, די חידשנו את הקשר ואפילו יצאנו פעם אחת יחד. הבעיה היא, שלדעתי היא בקטע של קשר ידידותי ואילו אני ממש רוצה אותה לקשר רציני. מה לעשות? האם לספר לה שאני רוצה אותה, או לתת לקשר לזרום בינתיים בקטע של ידידות??? אני חושש שאם אתוודה בפניה, אאבד אותה לגמרי, כי כנראה שאחרי קשר של שנתיים וחצי שנגמר לא מזמן, יהיה לה קצת קשה להיכנס שוב לקשר... האם להמשיך ליצור קשר או לעשות הכל לשכוח??? האם להתוודות או להמשיך להתבייש כמו דביל ואולי לפספס אותה??? אולי לתת לזמן לעשות את שלו???

dr N

New member
לדעתי

היא כן רוצה אותך.. אתה רשמת שידעת שבגיל 17 היא רצתה אותך ואחרי זה היה לה חבר רציני ושים לב שברגע שהיא ניפרדה מהחבר היא ישר נזכרה בך... כי מצאת חן בעינייה פעם ובטח היא חושבת עלייך כאופציה. לגבי השאלה שלך לדעתי צריך לתת לקשר לזרום ולהזמין אותה לצאת להפגש ולראות איך זה מתפתח(כלומר לתת לזמן לעשות את שלו אבל לא בצורה פסיבית). ובסיפור שלך ממש הזכיר לי את המצב שלי- היה לי חבר שלוש שנים, נפרדתי ממנו וישר נזכרתי בבחור שהייתי דלוקה עליו בכיתה יא' ושלחתי לו גם הודעה לאחר הפרידה שלי מהחבר.. אז נורא התחברתי לסיפור שלך :) בהצלחה.

הסיפור שלך קצת מבלבל אותי

אמרת שבהתחלה לא היתה התעניינות מצידך וקצת ילדותיות, אז למה בעצם זה היה בעבר ולמה זה פתאום נולד להיות כזה משמעותי עבורך? אחרי האסון הזה שלה, למה לא מימשת הזדמנות כן להיות איתה?! לא נראה לך שהיא קצת מפחדת שתעלה מדרגה בקשר הזה כי פעם היא רצתה אותך ודחית אותה? ואם אתה תמיד חוזר לחשוב על אותה בחורה, אז יש משהו מבחינתך שהוא קצת יותר חזק מאשר שתבוא ותתקע בדילמה למה לא ליצור איתה קשר

myoko1

New member
כמה הבהרות...

ממממ..טוב, למה זה הפך להיות משמעותי עבורי?? לא יודע להסביר בדיוק, פשוט הבחורה גרמה לי איכשהו להבין שהפסדתי מישהי איכותית... היא עברה כמה אירועים משמעותיים במשפחה באותה תקופה. אני, שכמו שאמרתי, עקבתי אחריה מהצד, מבלי שהיא יודעת, ראיתי איך היא מתמודדת עם הדברים והבנתי שבחורה כזו אני רוצה. הסיבה שלא מימשתי את ההזדמנות להיות איתה היא משום שהיה לה חבר באותה תקופה. את הצעדים שלי עשיתי, וסיימתי קשר שהיה לי באותה תקופה, אבל לא רציתי להרוס לה. איך אני יכול לדעת אם היא מפחדת לעלות מדרגה בקשר? האם לבוא ולשאול??? או שיש דרכים אחרות לגלות?

תיפוסים כמוך מעצבנים אותי...זה מעצבן שהפסדת מישהי ואז פתאום אתה נזכר כמה שהיא חשובה לך ומיוחדת. אבל אני לא אתקוף אותך,למרות שממש בא לי...כי עיצבן אותי לקרוא את זה. תנסה לקבוע עוד כמה דייטים,והדגש הוא על המילה דייטים. כשאתה מציע לה להפגש ,תגיד לה את המילה דייט,תוך כדי ההצעה... זה רמז די עבה...ומצד שני גם לא מוגזם. תראה את התגובה שלה,ומשם תלך בהתאם... בהצלחה

יום טוב

אל תספר לה, אלא נסה לחזק את הקשר לאט בכך שתעשה לה הרבה מעשים טובים מאהבה. אז היא תרגיש באהבתך ותהיה אתך יותר, ואולי תהפכו לחברים.

למעלה