חייב את עזרתכם

RoySanko

New member
חייב את עזרתכם

יש שאלה שאני מתחרפן כי לא מצליח להסתדר איתה http://webcourse.cs.technion.ac.il/234114/Spring2007/hw/WCFiles/ex3.1.02.pdf שאלה מס' אחת פה אני לא מצליח לקלוט את הקלט מבלי שבכל פעם שהמשתמש מקיש על אנטר הוא לא ידפיס לי את התווים יש למישהו רעיון איך לעשות את זה או איך לגרום ל getchar לא לסיים את הקלט אחרי אנטר אלא רק אחרי EOF ?????

freak2100

New member
עד כמה שאני מבין...

הם לא כתבו שם שסוף הקלט הוא בEOF, והם כתבו להשתמש בgetchar וputchar ובלי להשתמש במערכים, ככה שנראה לי שהכוונה היא שהקלט נכתב בלי מעברי שורה ואתה צריך להוסיף אותם רק בפלט. יכול להיות שאני טועה... תשאל את אחד המתרגלים.

RoySanko

New member
זהו ששאלתי

הקלט נגמר באי או אף צריך להתעלם מהאנטרים איך שהו

freak2100

New member
שאלת את המתרגל האחראי על התרגיל?

זה קצת מוזר... כתוב לך לטפל בכל תו מיד לאחר קריאתו, ואסור לך להכניס אותו למערך או משהו בסגנון, ככה שאתה חייב להדפיס אותו מיד לאחר קריאתו, ואם זה מה שתעשה זה יעבוד לך על כל שורה בנפרד. תשאל את המתרגל האחראי, זה נראה כאילו הוא לא ניסה לפתור את התרגיך בעצמו
(או שאני סתם אידיוט ומפספס משהו בגלל השעה)

RoySanko

New member
הנחיות נוספות לתרגיל

Question 1 - If we're using getchar and putchar on every keypress, then the input and the output will be mixed together. Give your program the input from a file using redirection. This way, the input and output will not be mixed. (a note about this has been added to the assignment in version 1.01 Question 1 - How does the program know when the input ends? Does '\n' indicate the end of the input? The input ends when getchar() returns EOF. Line break ('\n') does NOT indicate the end of the input

freak2100

New member
אוקיי, הם נתנו שם את התשובה

אתה משתמש בgetchar כמו שרצית, אבל את הקלט לא מכניסים ידנית אלא רק דרך קובץ ואז אין בעייה (האמת היא שבפועל זה אותו דבר, פשוט הקלט נלקח ממקום אחד (קובץ) והפלט נכתב למקום אחר (למסך), אז זה פשוט לא נראה מעורבב)

למעלה