חייבת..

חייבת..

ללמוד להעריך את עצמי יותר.. חיבת צריכה ללמוד לנסות..לבקש..להרים טלפון.. חיבת..לבטוח בכושר השכנוע שלי.. חיבת.. להתגבר על פחד..שבגללו דוחה שוב ושוב שיחת טלפון.. חיבת להבין שלפעמים זה עובד.. צריכה ללמד את עצמי לתת דחיפה לדברים ולא לעצור באמצע.. חיבת לעבור את התקופה הזו..ולזכור איך קוראים לי בסופה... אימון אישי.. זה טרוף.. וכשהטרוף כאן..אני יוצאת להליכה..כדי שיעלם לשם..

שתי שיחות טלפון..

אחת לו השנייה לה.. אחד לנשמה<ולגוף>..השני לרווחה..<בוסית>.. ובשנהם הבנתי.. שהצל שלי לפעמים רודף אחרי.. טלפון.. מכשיר שעליי מאיים.. וכמו כל דבר...אגלה למה עוד..

ת'שי כמוני

תנתקי. על הפשוט...... הצל שלך זו את...אין לך מה לברוח מעצמך. תברחי מכל מי שרודף אותך ועושה עלייך צל.

הפוך כזה..

כל הזמן נראה לי שמשהו היה מנותק..מציאות חלום...רצון עשייה...כאן ושם..ובכלל הצל שלי ואני.. עכשיו.. מנסה להתחבר.. לרגע חושבת אם אתפור את הצל שלי אליי..כמו בפיטר-פן<גיבור ילדות מצויר שלי>.. טוב.. שכנעתי את הילדה להתאוור יחד איתי..יצאנו..

תמיד הפעם הראשונה

קצת קשה, קצת מביכה, תעברי את המשוכה הזאת ותראי שהשד לא נורא כול- כך, כולם שווים מי פחות/יותר, החששות שלך לא שונות מהשאר, הכול תלוי בך, תחליטי שאת הכי הכי וכך יתנהלו ויסתדרו הדברים. "הפחד מן הסבל גרוע מהסבל עצמו" לרוע המזל רוב בני- האדם רואים את העולם כמקום מאיים, ובגלל זה העולם נעשה בשבילם מקום מאיים. תנסי תעשי מה שבה לך, כול עוד זה לא פוגע, אין ניגוד אינטרסים, את לא דורכת על אחרים, העולם האישי הוא רק שלך, תפרחי בו, תהני ממנו, אנו כאן על זמן שאול, "החיים הם חומר טוב"...

maof

New member
לחשוב אחרת זה להרגיש אחרת ../images/Emo70.gif

קומי כל בוקר תגידי תודה, תסתכלי אל השמש איך שוב היא זרחה, שימרי את העיקר, הזמיני את הגשם אל המדבר כי מה שטוב נשאר מעוף

נסיתי..

עד שהבנתי.. שפשוט צריכה להתנהל אחרת...אין תחליף לזה..אין מפירון מוצא..ואפשרות נכונה בונה ומבריאה..יותר.. ומי שאמר שלא צריך להבין.... אולי מבין בנשים..לא את החיים..

למעלה