חייבת תשובה O_O"

חייבת תשובה O_O"

א-מינית או סתם נרתעת ? O_O"

אחרי טראומה שעברתי התחיל לי קשים עם מגע עם אנשים עם זה מגע מיני או סתם חיבוק עם הזמן זה עובר
אבל מאוד קשה לי להמשך לאנשים מינית רומנטית אני יכולה אבל מינית אף פעם לא הצלחתי
האם זה יעבור כמו המגע או שאני א-מינית או סתם אחת שלא מבינה אני באמת לא מבינה בזה =,=

נרו2

New member
אני לא מומחה...

אבל ממבט ראשוני לא ניראה שאת א-מינית. בתחילת דברייך את אומרת בפירוש שזה התחיל אחרי טראומה שעברת וזה מעיד שזה לא מולד ולכן את לא א-מינית.
(בהמשך את כותבת "אבל מינית אף פעם לא הצלחתי" אז אולי תנסי להיות יותר ברורה בקשר לזה. האם חוסר משיכה מינית היתה תמיד מאז שאת זוכרת את עצמך או רק מאז הטראומה?)

זהו ש...

בגלל שהטראומה כביכול התחילה עוד לפני שבן אדם יכול להיות מיני כאילו אז אני באמת לא יודעת O_O"
אבל משיכה מינית אף פעם לא הייתה לי רק רומנטית בגלל זה אני ממש מבולבלת

נרו2

New member
זה עדיין...

...הגיוני שזה בגלל הטראומה.
את עדיין צעירה. זה טיבעי להיות מבולבלת. לכי לדבר על זה עם פסיכולוג או סקסולוגית ואני די בטוח שיהיה בסדר ותמצאי תשובות.
בהצלחה!

תודה

עזרת לי אני לא חושבת שאני צריכה סקסולוגית זה נשמע מטריד באיזה מובן אבל תודה בכל מקרה D:

k500

Active member
מנהל
לפני פסיכולוג/סקסולוג וכו'

קודם תראי היכן את עומדת ומה את באמת מרגישה. מומלץ בחום לקרוא על א-מיניות ולדעת על מה מדובר והאם את מתחברת לנושא ומזדהה עם המרכיבים שלו.
יכול להיות שבגלל טראומה את נמצאת בשלב זמני של רתיעה אבל יכול להיות שאת א-מינית.
אנחנו לא מאבחנים ולא מטפלים ולא נוכל לומר לך שאת כזאת או כזאת, אבל אנחנו כן יכולים להציע לך מבט רחב יותר על א-מיניות, העשרת ידע וכלים להבין טוב יותר אם את נמצאת שם או פחות.
לשם התחלה, תוכלי לקרוא כאן בפורום ב-"כלים ומידע" בשאלות נפוצות ובמאמרים. תראי מה מהדברים מתחבר אלייך, האם את מרגישה כמו א-מיניים אחרים, הן מבחינת משיכה לאחרים והן במגוון האפשרויות שא-מיניות מציעה לנו.
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא כל כך, אבל לפחות העשרת את הידע שלך ונחשפת לנושא באופן רחב יותר. את לא חייבת להחליט באותו רגע, את מוזמנת לשאול, לשתף ולהשתתף בפורום אם תרצי לחדד שאלות, סוגיות לא ברורות או מנסיונם של א-מיניים אחרים כאן בפורום. בהצלחה

hatzilonit

Member
מנהל
את יכולה לפרט קצת?

1. "קשה עם מגע, אבל עם הזמן זה עובר" - התכוונת שאחרי שאת מכירה את האדם יותר זמן, כך המגע נהיה יותר קל? איזה סוג מגע? איזה סוג אנשים? (כולם כולל קרובים, בני המין השני, זרים...)

2. "קשה להמשך לאנשים" - משיכה זה לא משהו שאמורים להשקיע בו מאמץ. או שיש את זה או שאין. איך את חווה את זה?

3. איך את מרגישה "משיכה רומנטית"?

אוקי

1) חיבוקים זה בסדר אבל מגע מיני פשוט לא !!!!!
2)אני לא נמשכת לאנשים מינית כאילו אין לי דבר כזה "חרמנות" וכל החברים שלי דיי צוחקים עלי אז אני מזייפת שכאילו אני "חרמנית"
3)כאילו יש לי פרפרים בבטן ובאלי להיות עם הבנאדם אבל לא למיטה וכאלה
אופ אני מתוסבכת:(

queen helen

New member
לי זה דווקא נשמע א-מינית

זאת אומרת - אני מרגישה בדיוק כמוך, ולא עברתי טראומה מינית.
אבל כמו שכולם אמרו לך - רק את יכולה לדעת מי את.

איך באמת מרגישה חרמנות? אף פעם לא הצלחתי להבין...

Brombit

New member
חשק למין, אני מתארת לעצמי

כמו רעב. אני חושבת שאפשר להשוות לאוכל

בלי מין אפשר לחיות, אבל תחושת הצורך/חשק יכולה להיות דומה לאוכל.

queen helen

New member
לא מדוייק

רעב זאת תחושה פיזית שאפשר לתאר. ממש מרגישים את הבטן מתכווצת.
אבל איך מתארים הרגשה חרמנית?
אני לא מדברת על הצורך או הרצון במין, אלא על ההרגשה עצמה.

hatzilonit

Member
מנהל
עד כמה שאני יודעת

חרמנות זו גם תחושה בהחלט פיזית שמרגישים בעקבות גירוי (ראיה\שמיעה\מחשבה) ו\או באופן תקופתי אחרי שלא היה פורקן זמן מה. תקופת הזמן משתנה בין אדם לאדם ומושפעת גם מבריאות כללית ולחצים בחיים, אצל נשים זה גם קשור לתזמון של המחזור החודשי ורמות ההורמונים.
התחושה עצמה (שכמובן שונה אצל כולם) היא בעיקר איברי מין ו\או באזורים ארוגניים (את הביטוי "blue balls" בטוח שמעת),
אבל שמעתי גם תאורים כללים יותר: an itch you can't scratch , תחושת חוסר שקט שהולכת למצטברת מתחת לעור, מעין נמלול בעצמות...
תחושה זו "נעלמת" אחרי אורגזמה.

מכאן גם הנטיה להשוות לרעב, שאותו מרגישים עד שלא נהיים שבעים.
וגם את הרעב יש הרבה אנשים שלא מרגישים כלל (ואני לא מתכוונת לאנורקסיה על סוגיה) - הם פשוט אוכלים כי צריך.

hatzilonit

Member
מנהל
אולי כדאי לארגן Q&A עם מישהו מיני

אולי פורום "סקס" ינדב לנו נציג סובלני ועם ראש פתוח, לסשן שאלות ותשובות

נקבע יום ושעה, אנשים יכינו שאלות ויאללה, בלגאן

inbardaf

New member
רעיון מצויין והוא מזכיר לי שהציעו לנו לעשות

גם את ההיפך.
מנהלת הפורום שם הציעה שנפתח שרשור עם הסבר על א-מיניות.
אז אולי נעשה את זה במקביל, זה יהפוך את זה למשעשע יותר!

orald

New member
ההרגשה, לדעתי...

זה כמו...דריכות באזורים הדרומיים, בתוספת חשק לפרוק את הדריכות.
כנראה ש"תחושת חוסר שקט שהולכת למצטברת מתחת לעור", כמו שחצילונית אמרה, זה הדבר הכי קרוב שאני יכולה לתאר.

אבל blue balls מתאר מצב קיצוני של גירוי מיני חזק ומתמשך מאד ללא פריקה, לא סתם חרמנות...וזה כואב מאד, כפי שזכור לי מהעבר.
בכל מקרה זה לא בדיוק קשור בתחושה הזו ישירות. חרמנות היא לא כאב.

לגבי רעב...ובכן, יש לי תחושות אחרות ולא קשורות שאני בהחלט משווה לרעב ו/או מתעוררות כשאני רעבה מאד, אבל אני מעדיפה שלא לדבר עליהן פה, חחח.

למעלה