חייבת תמיכה דחופה....

חייבת תמיכה דחופה....

איך, איך לעזעזאל מעבירים את 17 השעות שנותרו...??? אני בעבודה, כמובן שלא מצליחה להתרכז בשום דבר.......רק מסתכלת על השעון, רוצה כבר לעוף מפה...! תעזרו לי?... תתמכו בי...??... גברת מנהלת....זה גם סוג של תמיכה ....לא??.......

טשטושה

New member
חייבת....

שמא תסבירי את פשר ה-17 הנותרות שנוכל לסייע לתמוך להבין ולהפנים?........... בוקר טוב לך העוקבת אחרי מחוגי השניות, טש

טשטושה

New member
מממממממממ זה לא קל....

כנסי לסטימצקי קני לך "תשבץ" ועט..... או ספר טוב - רוצה המלצה?...... ובכלל, חשבי על כך שאת במצב הכי טוב שיכול להיות....... כי אתלפני נסיעה למקום אחר להתאווררות.... כמה נעים רוצה להחליף אותי - אני באמצע שפוץ הבית...... זה ודאי יגרום לך קורת נחת שאת שם ואני כאן חחחחחחחחחחחח נסיעה טובה - עשי חיים טש

"ממממממממ זה לא קל...?...."

זהו? ואני חשבתי שפה זה פורום תמיכה...... פחחחחחחחחח.......אני והבעיות שלי.....
תחזיקי מעמד בשיפוצים ותחשבי על הבית החדש שעומד להיות לך!!!

ברונטית

New member
../images/Emo23.gif ה מ ל צ ה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

סליחה, ככה, שהתפרצתי לי לדלת פתוחה, אך הספקתי להבחין שאתם טובים בקבלות פנים, ורציתי רק להמליץ. אז, אם כבר להיכנס לסטימצקי - אז הרשו לי להמליץ לכן/ם על הספר "אשה לא גמורה" של דנה אשכנזי. (אז מה אם יש לי גם אינטרס?)
ובהזדמנות זאת אברך כמה מידידי מימי IOL העליזים - האלי, חונה לרגע, אחותו של שקספיר וחתולה. נחמד לקרוא אתכם מידי פעם - מהצד, ולהיזכר בתקופות מימים עברו. יום נעים לכולם, ונסיעה טובה לכל הנוסעים

אטיוד5

Active member
IOL - ומה איתי?

איזה אינטרס? את אישה לא גמורה או את דנה אשכנזי? היי ברונטית. יובלות.

ברונטית

New member
דוקטור, אתה מדבר אלי?

אז אני ? אני גמורה לגמרי,
) זו היא שלא גמורה עדיין, אבל איך שלא יהיה - אני תמיד אשמה. "המתחיל במצווה אומרים לו: גמור", כך אומר המשפט, ואני - כנראה שהתחלתי - אך לא גמרתי אותה, את האשה הקטנה שלי.
) ושלומות לך גם אטיוד 5, נזכרתי בך באיחור, (הכרתי אותך תחת שם אחר כמדומני). שמחה לפגוש גם אותך כאן אחרי יובלי יובלות.

ירקרק

New member
עוף גוזל חתוך את השמים

כמי שמתמודד יום-יום, שעה-שעה, עם געגועים עזים לארץ המוצא שלי, קצת, רק קצת, צורם לי המינוח שבו את משתמשת: "רוצה כבר לעוף מפה...!" או "אני עפה מפה" זה מזכיר לי את המינוח: "עוף מפה, ומהר!" שנאמר לטרדנים ולכשכמותם. אולי שינוי בחשיבה, אני לא "עפה מפה", אלא אני יוצאת לתקופת מה להחליף אווירה, לראות עולם, להנות ממחוזות נפלאים אחרים - תקל עלייך את ה 17 שעות (מינוס כך וכך דקות), עד לנסיעה המיוחלת. אני מאחל לך טיסה נעימה ושהות מוצלחת. אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת! ירקרק בתמיכה

טשטושה

New member
י$ק$ק.......

אהבתי את התשובה שלך אם כי - קלקלת לי... זה נשמע כל כך רע כשאומרים -ואני מצטטת ברשותך... "אין לי ארץ אחרת - גם אם אדמתי בוערת"...... כשזה נאמר מהניכר זה מזכיר לי את הדודה הנחמדה שלי שעדיין יושבת כבר 40 שנה בארה"ב ומאז ומעולם צועקת "אף שעל".......זוכר משהו כזה........? בחיתאק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אף שעל - אומרים מכאן.....מהארץ הבוערת כי האדמה אכן בוערת ~~~ לא משם..... טש

ירקרק

New member
יש לי דודה אייזן דודה.... ../images/Emo79.gif

את צודקת! לפעמים זה נשמע רע, להביע דעה מבלי לשאת בנטל. לפעמים זה בא ממקום אחר, ואז בעיניי זה לגיטימי. אבל אנחנו בתמיכה ולא באקטואליה
קסם לי שאהבת, כשמקלקלים אפשר לתקן
ירקרק

אני שמה לב שאת מתעלמת....

אישה עובדת שכמותך..................... אגב, בררתי, לאף רשת סולולרית ישראלית אין שירות במקסיקו....

למקסיקו היא נוסעת לי!!

אגב - זמנית אין לי שיחות יוצאות בנייד.. לתשומת ליבך

פלסטיק

New member
אני אתן לך רשימה ל Duty Free

תוכלי להזמין לי כבר עכשיו את הדברים דרך האתר שלהם באינטרנט. ככה זה יעביר לך קצת ת´זמן. פלסטיק תמיד שמח לעזור (וגם לעצמו
).

רק הרשימה של החברים לדיוטי פריי

שוקלת יותר מהמזוודה.... מה יש להם לישראלים??......

איך מעבירים את הזמן ?

אני באופן אישי שונאת לצאת לטיול כשהבית שלי בלגן. לפני שאני יוצאת לטיול ואפילו הקצר ביותר אני מבריקה את הבית, מסדרת את הכל, ועוזבת אותו מדוגם למסדר של הרס"ר הכי קשוח בצה"ל. כך שאני חוזרת הביתה יש לי רק לסדר את התיקים ולא מחכה לי שום דבר אחר שיפגום בזכרונות מן החופש. אבל בעצם את בעבודה.... מה עושים? גולשים ב אינטרנט ואוספים עוד מידע ועוד מידע לטיול. מפנטזים וחולמים אני לא יודעת במה את עובדת - אולי גם שם את יכולה לארגן הכל שיהיה פיקס? מה עוד? אמממממממממ חושבים שוב ושוב ושוב איך יהיה בעוד 17 שעות. שיהיה לך הכי מופלא שבעולם אני מקנאה בך !!!! חוצמזה תחשבי שאני צריכה עכשיו לחכות חודש וחצי בשביל נופש באילת שהזמנתי עכשיו! חודש וחצייייייייייייי אז מה זה בשביל 17 שעות יפתי? קטן קטן קטן קטן עלייך ! נשיקות וחיבוקים הילה.

דיאבלו

New member
We love you, HAYEVET

הנה תמיכה טוב לך, תמשיכי לשפוך מלח על הפצעים הפתוחים והמדממים של ליבנו השבור בזמן שאת נוטשת אותנו לטובת שמש, חוף, ושני מכסיכנים בסומררו די <מתחנף על הבוקר>

למעלה