חייבת רעיון מקורי!

zabcde

New member
חייבת רעיון מקורי!

שלום לכם, נשמע אחלה פורום מקווה שתעזרו לי! אני חיילת ואנחנו וצים לארגן ערב מדורי.. הבעיה שרצינו לעשות משהו מגבש. אז אני אתן קצת רקע. לפני כמה חודשים היה ערב מדור בחצר של מישהו עשינו על האש ומשחק ציטוטים (יש לנו ציטוטים מצחיקים של אנשים אז מי אמר למי ומתי) ומשחקים של צוותים כאלה. ערב אחר ראינו סרט סתם.. עכשיו רצינו פעילות מגבשת... יש לכם רעיון? הפעם זה יהיה בבית סגור אז צריך משהו שלא דורש ריצה וכאלה

קבלי רעיון

אצלי בבית עשינו קריוקי עם כל המדור (כשהייתי חיילת עד לפני חודשיים) והיה סוף הדרך כל אחד הביא משהו לאכול (סלטים, פשטדות, עוגות) היה ממש כיף...

משחקים מצחיקים...

1) צריך 2 קבוצות של 3 אנשים. לכול קבוצה צריך מקל של מטאטא. איש ראשון הולך 10-15 צעדים רחוק מהקבוצה ועומד שם איש שני מחזיק את המקל של המטאטא ומכוון את האיש השלישי איש שלישי צריך להחזיק את המקל מאונך לריצפה. להחזיק את ראש המקל בשתי ידים.להניח את המצח על קצה המקל ולהסתובב במהירות סביב המקל 10 סיבובים (השני סופר) ואז הוא צריך לעזוב את המקל במהירות ולרוץ לאיש הראשון. לגעת בו ולחזור לאיש השני...מי שהכי מהיר מנצח. נראה אותם רצים בקו ישר :))))) LOL 2) אפשר לפצח כתב חידה 3) משחק "המקהלה": איש אחד הוא המנצח על המקהלה הוא עובר בין כל המשתתפים ולוחש להם באוזן שם של חיה שהם צרכים להשמיע. אחר כך הוא סופר עד 3 וכולם צועקים את הקול חיה שאמרו להם. אבל!!!!! אחרי פעם פעמיים שהמנצח עובר בין כולם ולוחש להם שמות של חיות...הוא עובר ולוחש לכולם באוזן "אתה בשקט" חוץ מאיש אחד ולו הוא לוחש "אתה עושה קול של חמור" ...הבנת את הרעיון אני יודעת שכבר כתבתי את הרעיון הזה פה אבל לאנשים יש בעיה כנראה לעבור על מה שכבר נכתב אז אני משחזרת...

diklalalala

New member
חלוקה ל2-ותחרות בין 2 צוותים

זה תמיד מגבש!! אני הייתי על "זהו את הסרט/פתגם/שיר" בפנטומימה או ציור, משחק שתמיד עובר בהצלחה מרובה, כאשר בקה' המפסידה, צריכה לארגן למנצחת את הערב הבא, או משהו כזה...

למעלה